Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ok, moram priznati da sam se sad zamislila jer mi to nije seksi pa ne znam kako bi odgovorila.
    zar ga nije proslavio ples iz forest gumpa koji bas i nije seksi ali je drukciji?

mislim, on je bio i glumac. ok, tocnije, glumio je u nekoliko filmova, no ne mozes ga nazvati fantasticnim glumcem iako su za njime vristale milijuni obozavateljica i umirale na scene u kojima je.

nemam nista protiv toga da je zena seksi, nemam nista ni protiv golotinje, ali volim da se stvari nazovu pravim imenom.
    ovo da su zabavljaci je na dobrom putu.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ok, moram priznati da sam se sad zamislila jer mi to nije seksi pa ne znam kako bi odgovorila.
    zar ga nije proslavio ples iz forest gumpa koji bas i nije seksi ali je drukciji?

mislim, on je bio i glumac. ok, tocnije, glumio je u nekoliko filmova, no ne mozes ga nazvati fantasticnim glumcem iako su za njime vristale milijuni obozavateljica i umirale na scene u kojima je.

nemam nista protiv toga da je zena seksi, nemam nista ni protiv golotinje, ali volim da se stvari nazovu pravim imenom.
    ovo da su zabavljaci je na dobrom putu.
    pa mislim da smo na ovoj temi prije jedno 5 stranice stvari nazvale pravim imenom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •