Kanga prvotno napisa
Mislim da su se pomiješale različite teme. Krenulo je s umjetničkom vrijednosti Sevinih pjesama. Osobno se o tome ne mogu izjašnjavati – nisam apsolutno nikakav muzički stručnjak, niti imam strpljenja upoznavati se detaljno s njezinim opusom. Druga tema je koliko se kome sviđaju njezine pjesme. S obzirom da je ukus osobna stvar, nema se puno šta oko toga raspravljati. Ista stvar je i s njezinim scenskim nastupom. Nekom se sviđa, nekom se ne sviđa. Ako, ne daj bože, nemam afinitete prema njezinoj glazbi, a njezin mi je performans blago odbojan, to znači da sam licemjerna? Otkud takvi nesuvisli zaključci? Idem li okolo s transparentima „Seve mi je bezveze“ - ne, ne idem. Niti koristim svaku prilku da je što ono, popljujem. Ma dajte. Konačno, drago mi je neobično zbog načina na koji se postavila kad je bilo riječi o MPO i referendumu. Ali ako bi mi što bilo "licemjerno", onda bi mi bilo to da sad zbog toga počnem mijenjati svoje afinitete prema njoj kao prema umjetnici (kad me se jel, potegne za jezik).