Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure neznam gdje napisati ali vjerujem da ste se sve susretale sa pitanjem placanja putnih naloga ako idete negdje dalje za bilo sto...uglavnom danas su mi moj gin i njegova sestra rekli da oni ne daju nikome putne naloge jer da su dobili naputak od hzzo da ako kome daju da ce taj trosak skinuti njima sa njihove place... ne znam sto misliti...da li je itko cuo ista takvoga jos?

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Nera29 prvotno napisa Vidi poruku
    cure neznam gdje napisati ali vjerujem da ste se sve susretale sa pitanjem placanja putnih naloga ako idete negdje dalje za bilo sto...uglavnom danas su mi moj gin i njegova sestra rekli da oni ne daju nikome putne naloge jer da su dobili naputak od hzzo da ako kome daju da ce taj trosak skinuti njima sa njihove place... ne znam sto misliti...da li je itko cuo ista takvoga jos?
    I ja ti imam vječne borbe s njima oko toga... Iako sam udaljena 80 km od VV i nemam bliže bolnice, nikada ga ne dobijem pod izlikom da uopće ne koristim njihove usluge, nego dolazim samo po uputnice!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    I ja ti imam vječne borbe s njima oko toga... Iako sam udaljena 80 km od VV i nemam bliže bolnice, nikada ga ne dobijem pod izlikom da uopće ne koristim njihove usluge, nego dolazim samo po uputnice!

strašno!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Nera29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jedno vrijeme dobivala putne naloge, iako navodno nisam trebala. Moj ginekolog mi je htio izaći u susret i rekao je dok ide-ide. I išlo je....dok nije stigao dopis s HZZOa. Pokazao mi je te papire. U njima je bilo jasno navedeno da je meni pisao putne naloge (imenom i prezimenom-meni), a da je bio kao upućen u to da nije smio i bla bla bla.....i naravno dobio je "odbitak na plaći"(izražen u postotku-na nekoliko mjeseci). Bilo mi ga je prežao. Uglavnom, ja sam iz PŽ i po zakonu, putni nalog mogu dobiti jedino za Osijek, ne i za ZG. (cca 200km ima od PŽ do ZG)
    Posljednje uređivanje od Strašna : 17.02.2014. at 20:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •