Pokazuje rezultate 1 do 50 od 669

Tema: Ispisali smo ju iz vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim da postoje odredjeni obrasci ponasanja koje odredjene "vrste" roditelja ( uza sve individualne razlike) ponavljaju i iz kojih se moze jasno naslutiti o kakvom se stilu radi. Forum je super nezahvalan za ovakve teme. Evo leo je sigurna da nitko od nas ne prezasticuje dijete. Ja sam sigurna da netko od nas prezasticuje- cisto statisticki je vjerovatno.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da postoje odredjeni obrasci ponasanja koje odredjene "vrste" roditelja ( uza sve individualne razlike) ponavljaju i iz kojih se moze jasno naslutiti o kakvom se stilu radi. Forum je super nezahvalan za ovakve teme. Evo leo je sigurna da nitko od nas ne prezasticuje dijete. Ja sam sigurna da netko od nas prezasticuje- cisto statisticki je vjerovatno.
    mislila sam toliko prezasticuje da dijete nikad ni u cemu i ni u kojem slucaju ne osjeti frustraciju.
    al ajde de, statisticki je vjerojatno da nas ima. kao sto statisticki sve mi ponekad, u nekom aspektu, konkretnoj situaciji znamo postupiti (pre)zastitnicki.
    ali, ponavljam, osluskivati djetetove potrebe i pratiti dijete ne znaci lisavati ga frustracija, niti zivota.
    prije bi to bilo ispunjavati sve djetetove zelje i prohtjeve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •