Tayla![]()
![]()
Izgleda da je recept maknut se foruma i onda se vratiš s +..![]()
tayla čestitam ti...baš je dobro počela ova godina. ma i meni je crtica bila blijeda na jutarnjem urinu, za 3h je čak bila tamnija (imala sam još par testova pa sam trošila ko luda)
mislim da je darija pisala o svojoj prehladi...i meni je to bio jedan od simptoma, tako unutar onih prvih 10 tjedana, trebala bih pogledati kada točno.
paracetamol (najbolje lupocet) uzmeš za temp iznad 38, za ispod ne treba snižavati...za nosek ispireš ga slanom vodom ili fiziološkom ili kapaš korijen bijelog slijeza...za grlo ona kombinacija čaj/voda/mlijeko s prženim šećerom ili ispiranje s kaduljom (nikako ne piti jer je abortivna)...za kašalj najbolje sirup korijena bijelog slijeza (oko 40kn u Gradskoj ljekarni, njihov pripravak)...to je koliko sam se ja uspjela educirati, a da ne djeluje nepovoljno na trudnoću.
Ola komadi!
Kavicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Jutro
Tayla čestitam
KrisZg danas 29dc
Jutro cure
Emily-zglista se dnevno obnavlja, ne trebas svaki put pisati dcDovoljno je jednom kada se prijavis
![]()
lista za 25.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc+
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kalemica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
emily-zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
stork dobrodosla u ljubicice
Cure, molim vas da kad prijavljujete dan ciklusa isti boldate jer mi se lako pogubi u postovima i teze je za uociti.Hvala
A_je _to kada ce novo odbrojavanje??Ajmoooo
Svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Helou!
MAMI,fala na kavici!Evo ja ispekla i brdo palačinki,pa se ponudite
Ljubičice,ima vas
ivchica,kikici,kik@,ima kakvih novosti,kak ste nam?
Srećo,kak trbuh?
Žužy, još ništa od trbuha. Sutra očekujem prvi grč.To će onda biti 7-8 dana prije NEočekivane M.
EJ, kad vadiš betu?![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 25.02.2014. at 10:51
KrisZg ja pisem uvijek s mobitela pa ne mogu boldati, napisat cu ti u pp slijedeci put...
Ljubicice ~~~~~~~~~~~~~~ za +
Sreco nadam se da si pogodila recept za +
Hmm ok krivo sam shvatila onda, ali krivo piše danas na listi, 29 dc mi je
Inače danas mi je trebala doći, ali nema nikakvih naznaka osim napetosti u dojkama, nisam ni napuhana, čak sam kilu lakša, a inače sam skoro 2 kg teža radi zadržavanja tekućine i hormona...
Nadam se da će nas neka od cura s vrha liste obradovati s +ićem
Posljednje uređivanje od emily-zg : 25.02.2014. at 11:13
Srećo,da ovaj put bude drukčije,i da bolovi ne dođu..bar ne ko ovi do sad!
Betu vadim iduču srijedu
emily-zg ,nadam se da nas budeš za početak ti obradovala s plusićem!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzy cekas betu ili ces i piš piš?
Super Viki88,mislim,glupo zvuči..al dok vratiš vrijeme unazad,jel onda znači bila ovulacija?
vatrice,pa neznam,možda za vikend ako armija ne stupi na snagu.
Grafić mi je blesav,temp. mi ludi...inače mi utrići ne igraju nikakvu ulogu za T,pa ih i sad ignoriram...al da nije bilo ovog današnjeg pada,bilo bi sve super.
P.S. O mi je označena dva dana ranije.
Posljednje uređivanje od žužy : 25.02.2014. at 13:30
Dan cure![]()
Kod mene ludnica. Imam kao neke kontrakcije maternice i bas jace krvarim. Beta jucer bila 21.
Nadam se da su ovo finale krvarenja i da ce beta vec sutra biti 0.
Tacno osjetim kompletnu zbrku u organizmu. Probava gluho bilo. Anksioznost se pojacava. Grudi ispuhuju. Bas sok stanje.
Sad mi se valja vratiti u psihofizicku normalu da bi mogla nastaviti dalje.
Zuzy, kako se osjecas?
Da,šok je to za organizam...drži se draga Kitty,još koji dan i bit će malo lakše,fizički
A ja sam ti dobro,odlično čak..trudim se ne misliti puno u naprijed.
Hello drage moje, citam vas ja svaki dan ne brinite, ali jisam do danas imala nista puno za napisati! 2 dana mi kasni, neznam da li da se radujem ko luda ili da jos cekam jer sam se vec zeznula tako! Inace ne kasni nikada, ali ovaj ciklus je cijeli bio suc muc pa neznam da li da i ovo kasnjenje tome prepisem! Od simptoma samo oooooogromne cice koje su ko dva balona, i danas me cij3li dan onak lijevi jajnik cima, onak na momente samo zapikne!
E da i jos jedna stvar, stalno sam mokra doljeonak ko da sam se popiskila slucajno( pardoncek na izrazu ali neznam kak bi drugacije objasnila)... danas sam ujutro bila kod frizera i u jednom trenutku mi se dogodlio ko da budem opala u nesvjest, pocelo mi se sve vrtiti i neko zujanje u glavi, ali sma dosla k sebi nakon nekog vremena! I uzasno puno jedem, sve mi je fino!!
Neznam curke kaj da vam velim, dao dragi Bog da je to to! Ako ne dodje danas do navecer sutra ujutro radim test kaj velite???
pa ja sam dva dana zaredom 28dc meni je danas 29 dc![]()
ivchica30 ,draga moja kaj još čekaš
Čitam i ne vjerujem da još nisi napravila test,još nakon onog da ti kasni dva dana sam ti krenula pisati pa sam se vrnula pročitati do kraja
Šalu na stranu,da je to-to!
A pojačani vodeno/kremasti iscjedak je normalan u ranoj trudnoči.
Bok cure
HK pratila sam kaj se događa
Novim trudnicama čestitke! Danas se čeka nečiji UZV i novo odbrojavanje?
Kod nas ništa za prijaviti, temp pada, cicke prazne, bockanje u trbuhu počelo i onaj sklizavi osjećaj dolje... Tak da mislim sa nebum još dugo u ljubičicama...
Vidim da nitko nije pitao za mene otkako me nema. Sad bum ja umjesto Sreće bila Drama queen hehe
Svim čekalicama~~~~~~~~
Žužykladim se da ne buš izdržala do bete i da buš pišnula prije, ipak si ti jedan okorjeli ovisnik
![]()
stork,ma sjetim se ja tebe i tvog meridijana,al reko još nisi u "kritičnim" danima pa te nem spitavala kaj ima...a fort se mora nekaj zvlačiti iz svih vas,ni jedna nebi sama pisala
I ja to mastim oči sama sebi,reko budu me podržale u ne pišanju...
ivchica30,naravno da možeš,pa debelo si prešla vrijeme očekivane M!![]()
žužy nemoj pišati - znaš da sam ja u toj grupi![]()
Nemoj misliti na torticu kokos...
Ali pišnuti možeš![]()
Budem ujutro pisnula, nekak me strah sada....![]()
Ubila me znatizelja, pisnula sam jedan veliki MINUS,,!!
maty_na i jesi vidjela danas svoju bebe?
ivchica,ma ne vjerujem..nakon svega :-O
Koji test?
I zakaj onda ak nisam trudna ova glupaca kasni??? Uza, iz koze bi iskocila!!!
Kris, ti si ful zaljubljena, čim tako fulavaš listu
A jeste bezobrazne, kad ste me tako prozvale Drama Queen...
Zezam!
Pa Srećo kod tebe uvijek nekaj spešl![]()
Neznam draga ivchice,neznam
Danas šaljem zagrljaj!
Ako sutra ne dojde,ponovi test..probaj neki drugi.
A sto da lazem da nisam, kada jesam...nego ni to razlog fulavanja, prvo je bilo uhodavanje.Prvih par puta nikako dovesti sve u boju i bold, ovaj put je bilo puno postova, jucer vidjela da su prijavile a buduci da nije boldano paralelno upisujem i trazim prosli dan i prijave,tako da dva puta procitam isti post pa se greskice dogode
![]()
Pa čuj sve je moguče...s jedne strane ti ne bih htjela davati lažne nade,a s druge pak,ima primjera kad je test bio negativan a žena trudna.Zbog nečega ti kasni.
Ili si trudna,ili se nešto zbrčkalo s hormonima,držim fige da je ovo prvo...sviđaju mi se simptomi,zato me šokiral neg. test.
Cula sam se s dr danas. Necu sutra betu, vec u petak i uzv i beta. Slomise me ove kontrakcije. Odjednom pocne da boli stomak, bas kao trudovi... Bol se pojacava i kad stigne do vrhunca zadrzo se par sekundi i onda pocne da umanjuje. A krvarim ono bas. Lije.
a_je_to, pa gdje si s novostima?
Ivchica i ja se nadam da je test lazno negativan...
Fora mi je nasa Bubekica, cim netko zeli pisnuti test,evo ti nje s nagivaranjem...![]()
Stvarno si specijalist za testove...
Hello Kitty sta reci... Jos malo pa ce i to zavrsiti..ali mi se ne svidja to obilno krvarenje...pij puno tekcine da ti tlak ne padne...grlim
A je to?