Stranica 8 od 26 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 1271

Tema: Svi web shop-ovi na jednoj hrpi

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da jesam....samo vrti i izbaci x
    Pokušat ću danas opet,vjerovatno je do njih
    Pa nisam znala da su jeftinije stvari nego u dućkasu,mrak

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj artep prvotno napisa Vidi poruku
    Upomoć... neznam jel greška na stranici ili...pokušavam se registrirat na next i tel.br.mi nikako ne prihvaća, probala i s + i s 00 nikako što krivo radim?

Da se ne pokusavas registrirati na britanskom next-u? Ja sam prvi put tamo pokusala, i nikako mi nije prihvacalo telefon, ni u jednoj varijanti. Pa sam skuzila da sam na krivoj stranici.

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da u pravu si,promjenila sam stranicu i ulogirala se!
    Dall mi se čini ili je u funtama jeftinije negu u eurima?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Je, nesto je jeftinije, cca 5% . Ali ne znam kako mi mozemo kupovati u funtama?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ak imaš deviznu za internet bankarstvo, valuta u kojoj kupuješ nije bitna. Barem iz mog iskustva.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo vec cetvrti radni dan prosao a jos mi next nije stigao. A kazu da ce doci za 3 radna dana. Pratim posiljku jucer rano jutro stigla je u zg, i onda stoji li da stoji. Krace putuje uk-zg, nego zg-dbk.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo vec cetvrti radni dan prosao a jos mi next nije stigao. A kazu da ce doci za 3 radna dana. Pratim posiljku jucer rano jutro stigla je u zg, i onda stoji li da stoji. Krace putuje uk-zg, nego zg-dbk.

To sigurno.

Moja pošiljka je jučer u noći bila u Parizu, rano ujutro u Italiji, ujutro u Zg, i oko 12 sati kod mene.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jos nista

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pa valjda će ti doći uskoro, meni je stigao svaki put u roku 3 dana. Oni dostavljaju u Zgb-u preko DHL-a,imaš na njihovim stranicama broj pa probaj nazvati i pitati

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ma pratim ja posiljku preko neta. Al me ljuti sto kad pisu da dolazi za tri dana, a dostave za 5-6. Uzicala bi ih popust za ovo, al ne daju
    Od sad racunam 5 dana, a ne 3 (vazno mi je jer cu malenoj narucit haljinu za krstenje). Kako se dode do njihovih kodova za 10posto popusta? Navodno dolazi s katalogom. Ja neki dan dobila katalog, ali nigdje kupona za popust.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Znam da pratiš putem neta i baš zato, nema kaj pošiljka stajati u Zgb-u 3 dana. Ja isto nisam skužila kod na katalogu,a i dobila sam 2 različita u roku dva tjedna

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Inace kad posaljem order nextu, oni ga zaprime u roku par sati. Ovaj put cu poslali confirmation tek nakon 30ak sati i tu se izgubio dan. Dodatni dani su se izgubili jer DHL subotom ne dostavlja u Dubrovnik, iako su zaprimili posiljku u Zg u petak jutro.
    Al nema veze, toliko se trude da me izgube kao kupca a ja ih jos volim i ooet cu naruciti

Uzela sam pidjamice za curku, odlican kroj, uzak a duguljast... muzu pidjamu (long), sinu rebe (super skinny) i sebi finu majicu br 6. Sad znam velicine i sad ce mi muz morat sakrit karticu )))

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Znači stiglo je?

Kupon za popust je obično na zadnjoj stranici kataloga (na zadnjem nije bio) ali vrijedi samo za nove kupce.

Inače, ostalo mi u sjećanju da u nekom od Nextovih confirmationa piše "ukoliko vam pošiljka nije stigla u roku 3 radna dana obavijestite nas...".
    Evo, pronašla: In the unlikely event that you do not receive your goods on time or if the above details are not correct, please contact us on 01777 6355. (Lines Are Open 24 hours, 7 days a week.)

Meni je par puta došlo 4. dan ali nisam se htjela buniti jer mi dostavljači naprave ustupak, a pretpostavljam da odgode dostavu kad nemaju ništa drugo u mom smjeru.

Inače, meni su njihove osnovne stvarčice za bebe-bodyji i pijamice-tutice prepresavršeni. Fini mekani pamuk, odličan kroj, super se održavaju...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ma pisala sam im, al sve se to vrti oko "zao mi je sto jos niste primili narudzbu, evo vam opet traking number, vasa posiljka je tu i tu, hvala na narudzbi ".

Oni ne garantiraju isporuku u 3 dana, ali se trude da bude.

Da, kod za popust vrijedi za novog kupca. Znaci samo se registriras pod drugim imenom (npr muzevim).

U ovom katalogu ga nema

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja moram naručivati sad za curku tajice,a sve do sad kaj sam uzela je super iako malo borbu vodim sa brojevima.

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kakva su vam iskustva s next veličinama?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Za djecu il za odrasle?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni DHL dostava u zadnje vrijeme šteka. Dok je išlo preko Bergama dolazilo je za 2-3 dana , sada
    kad ide preko Linza evo čekam već 8 dana.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Naručila sam s next-a jučer ujutro, još nemam obavijest da je krenulo . Mislim da nisam nikad tako dugo čekala, občno istu večer dobijem obavijest i tracking number.

Ne znam je li se spominjala stranica www.newitts.com, naručila sam kopačke na čičak (jedva sam ih našla), čekam isporuku, kažu 7-10 radnih dana, platila paypal-om.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja sinoc i nema obavijesti. Prije je islo brze s njihove strane.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ima kakav kod za manju poštarinu na sportsdirect.com?
    Posljednje uređivanje od Zara1 : 12.03.2014. at 11:47

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Zara, imaš pp.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mene zanima, da li netko ima kakav kod za SD?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Naručila sam s next-a jučer ujutro, još nemam obavijest da je krenulo . Mislim da nisam nikad tako dugo čekala, občno istu večer dobijem obavijest i tracking number.

Ne znam je li se spominjala stranica www.newitts.com, naručila sam kopačke na čičak (jedva sam ih našla), čekam isporuku, kažu 7-10 radnih dana, platila paypal-om.
    Sad idem opet gledati, nisam naručila jučer nego prekjučer - trebam li brinuti?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni stigla konfirmacija maloprije. Pisi im!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Meni stigla konfirmacija maloprije. Pisi im!

I meni.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

http://www.lookfantastic.com/ - free worldwide delivery - mislim da se isplate četke za kosu o kojim se pisalo na jednom drugom topicu

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Cure, moze pomoc? Da li je netko kupovao racunalo ili nesto od informaticke opreme izvana. Ako imate neku dobru stranicu, molim vas.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

da ja dam update i osvjetlam obraz ASOS-u...dakle nakon mog 1vog maila zalbe da mi nije dosla posiljka jos sam razmijenila par mailova sa customer service-om i opet su mi poslali paket koji je neki dan stigao... (prvi koji sam narucila mi je dosao jako brzo i onda se 2gi zagubio)

nemogu vjerovat da sam pogodila velicinu kupaceg kostima i da mi odgovaraaaaa!

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Za djecu il za odrasle?

za djecu

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, moze pomoc? Da li je netko kupovao racunalo ili nesto od informaticke opreme izvana. Ako imate neku dobru stranicu, molim vas.
    mi smo kupili tipkovnicu za laptop preko ebay-a i cijena je bila puno jeftinija nego li kod nas za istu i naravno novu. stigla je jako brzo iako je stizala iz Amerike.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

da li je itko vraćao nešto u SD? moram vratiti jednu majicu jer ima grešku. isto tako fulala sam veličinu jednog artikla, pa bi i njega ubacila u paket da mi zamjene za veći. da li bi zaračunali kakve troškove obzirom da samo mijenjam za broj veći? ako itko zna....

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj crnkica prvotno napisa Vidi poruku
    za djecu
    Ja bi rekla da su brojevi slicni H&M -ovim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa Vidi poruku
    da li je itko vraćao nešto u SD? moram vratiti jednu majicu jer ima grešku. isto tako fulala sam veličinu jednog artikla, pa bi i njega ubacila u paket da mi zamjene za veći. da li bi zaračunali kakve troškove obzirom da samo mijenjam za broj veći? ako itko zna....
    ja sam jednom pokušala vratiti preko dhl-a i ispala poštarina nekoliko stotina kn , tako da....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su jednom poslali krivu majicu (mislim da bi se to moglo primjeniti na ovu tvoju s greškom). Žalila sam se (poslala fotke) i dobila povrat novca. Majicu nisu tražili natrag - pretpostavljam da im se ne isplati radi troškova poštarine.
    A mislim da se ni tebi neće isplatiti promjena veličine jer će ti troškovi slanja biti preveliki.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj crnkica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo kupili tipkovnicu za laptop preko ebay-a i cijena je bila puno jeftinija nego li kod nas za istu i naravno novu. stigla je jako brzo iako je stizala iz Amerike.
    Da, i mi smo znali sa ebaya narucivati. Ali, sada bi kupili laptop, a nisam bas za to da se kupuje preko ebaya. Nadala sam se da je netko kupovao po Europi, da netko zna neke stranice za kupovinu teh...

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nama je danas došla bicikla za curu sa SD-a. Poštarina je bila 15 eura.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mimah kako vam se cini bica? Dosla rastavljena ili?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Next je definitivno usporio. Ovaj tjedan sam narucila utorak, potvrdu poslali u srijedu, tracking number u cetvrtak. Danas je petak i posiljka je od jucer krenula uk-francuska-italija (trenutno). Mozda ce sutra bit u zg, a kod mene tek u pon/utorak. Prije bi poslali potvrdu ordera isti dan, a tracking number sutradan i stvarno bi stiglo u roku od 3 radna dana.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su jednom poslali krivu majicu (mislim da bi se to moglo primjeniti na ovu tvoju s greškom). Žalila sam se (poslala fotke) i dobila povrat novca. Majicu nisu tražili natrag - pretpostavljam da im se ne isplati radi troškova poštarine..
    Isto tako, poslali su mi manji broj, poslikala sam i poslala im email, i samo su mi sjeli novci za majicu na račun.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je danas došla bicikla za curu sa SD-a. Poštarina je bila 15 eura.
    Koji si uzela, kakva je kvaliteta?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Next je definitivno usporio. Ovaj tjedan sam narucila utorak, potvrdu poslali u srijedu, tracking number u cetvrtak. Danas je petak i posiljka je od jucer krenula uk-francuska-italija (trenutno). Mozda ce sutra bit u zg, a kod mene tek u pon/utorak. Prije bi poslali potvrdu ordera isti dan, a tracking number sutradan i stvarno bi stiglo u roku od 3 radna dana.

Meni se usporio samo ovaj prvi dio. Naručila u ponedjeljak, tracking number poslali tek u srijedu, dobila pošiljku u četvrtak (znači i dalje unutar 3 radna dana). Možda ima veze što je bila nešto veća narudžba nego inače. Od slanja do isporuke sve ide kao i do sada, oko 24 sata ili malo više.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ali sam s robicom jako zadovoljna, pa im ne zamjeram .

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moje narudzbe su oko 100 eura pa ne znam usporediti... ma i ja sam zadovoljna unatoc kasnjenju. Od sada racunam da dostavljaju za 6 dana pa se necu preracunati

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

http://m.sportsdirect.com/mt/www.spo...e-girls-934059 nadam se da je dobar link. Kvaliteta je standardna, nisam neki znalac, ali vjerujem da bih takve i ovdje nasla. Dosla je rastavljena, trebalo je staviti prednji kotac (tu se muz malo uzrujavao), pedale i sic. Zadovoljni smo!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Cini se da ipak nije dobar lin. Djecja bicikla, 14 '' , 30 funti. http://m.sportsdirect.com/mt/www.spo...n_jtt_redirect

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nama ne odgovaraju jer nam treba 16inch sa pomocnim
    gdje ima jos na netu bicikla za djecu po povoljnim cijenama?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Pitanje za kupnju na SD: u AUD je jeftinije nego u Eur ili GBP (za cca 8-10%). Ali kad idem na checkout (plaćam Paypalom) mi opet preračuna u funte. Je li drukčije kod plaćanja kreditnom karticom? Mogu li nekako platiti u AUD?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje za kupnju na SD: u AUD je jeftinije nego u Eur ili GBP (za cca 8-10%). Ali kad idem na checkout (plaćam Paypalom) mi opet preračuna u funte. Je li drukčije kod plaćanja kreditnom karticom? Mogu li nekako platiti u AUD?
    Nije ni meni dalo da platim u AUD, jer sam plaćala PayPalom, ali mislim da možeš ako plačaš baš sa kreditnom karticom.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav dame
    Narucila bih nesto za poklon sa barcelonine stranice ,odnosno njihovog shopa ,ali nenadjem koliko me kosta dostava,ni nacin na koji je placam. Pise da je dostava iz UK. Ako je netko narucivao pa da zna ili barem okvirno?

Stranica 8 od 26 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •