Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
A čuj, nije problem ako ljudi imaju dobro složen raspored pa jedan dan rade u jednoj školi a drugi dan u drugoj, ali što ako imaju dva sata ujutro u jednoj a dva popodne u drugoj - to je prilično kompliciran život. I kako to funkcionira, tko nalazi te poslove?
Pa kao bilokoje dvokratno radno vrijeme... Ni prodavačice nisu baš zadovoljne ni konobari ni medicinske sestre ni ... Odnosno ljudi budu zadovoljni da rade uopće, a pogotovo ako imaju završen studij za neku struku za koju ne vlada pomama na tržištu rada, kao što je prof. likovne kulture ili prof. španjolskog...
I ja uistinu ne vidim razliku u pripremi nastavnog sata likovnog ili matematike ili jezika... U smislu da meni nije jasno zašto bi puna satnica za likovni bila veća ili manja, a ne onaj dio gdje se obavlja razredništvo, informacije... Ali neposredan rad u nastavi, onaj pravi, u razredu s djecom, ja ne vidim kako se to izračuna da je za pripremit sat hrvatskog potrebno vremena kao za primpremit 40 minuta stranog jeziKa, kao za 50 minuta matematike, kao za 30 minuta likovnog... Kako?