Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1052

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Plavušo dobro došla i još brže otišla na trudnički forum
    Ako su ti jajovodi prohodni i mužev spermiogram dobar,AIH može uspjet i od prve,sve ovisi.U ovoj borbi stvarno nema nikakvih pravila,nekom uspije odprve,nekom ni nakon puno godina.Naravno stimulirani IVF daje puno više šanse,ali nikad ne znaš.
    Dođeš gore(mislim da te neće naručit prerano jer su prvo aspiracije),poneseš spavačicu(možeš i neku dužu tuniku),muž da uzorak sperme(može u bolnici,a može i doma i ti doneseš u bolnicu,ali mora to biti u roku pola sata od kuće do bolnice),oni je malo obrade(a čekaš oko pola sata) i kada ti vrate nazad,moraš ležati oko 45 min i ideš doma,ponašaš se normalno kao da nije ništa ni bilo,jedino ne dižeš teže stvari.Za 2 tjedna vadiš ß i ja se nadam da će ti pokazati lijepu brojku.
    Sretno

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj dazler prvotno napisa Vidi poruku
    Plavušo dobro došla i još brže otišla na trudnički forum
    Ako su ti jajovodi prohodni i mužev spermiogram dobar,AIH može uspjet i od prve,sve ovisi.U ovoj borbi stvarno nema nikakvih pravila,nekom uspije odprve,nekom ni nakon puno godina.Naravno stimulirani IVF daje puno više šanse,ali nikad ne znaš.
    Dođeš gore(mislim da te neće naručit prerano jer su prvo aspiracije),poneseš spavačicu(možeš i neku dužu tuniku),muž da uzorak sperme(može u bolnici,a može i doma i ti doneseš u bolnicu,ali mora to biti u roku pola sata od kuće do bolnice),oni je malo obrade(a čekaš oko pola sata) i kada ti vrate nazad,moraš ležati oko 45 min i ideš doma,ponašaš se normalno kao da nije ništa ni bilo,jedino ne dižeš teže stvari.Za 2 tjedna vadiš ß i ja se nadam da će ti pokazati lijepu brojku.
    Sretno
    Dazler ne treba joj spavačica. To nosiš kad ideš na ivf. Kod aih-a na kojem sam bila dva puta tu u Vg ležiš 10ak minuta na stolu i onda kući.
    Meni su plavušo rekli da budem na dan aih-a u bolnici u 9 sati,dragi da uzorak oko 10 sati i nisam na stolu bila prije 11. Sve ovisi o gužvi. Aih se uvijek radi zadnji.
    Nemoj se previše uzdati u aih, osobito bez stimulacije jer šanse su svega 10%. Ja ti želim svu sreću da vam prvi put bude sretan, al ako i ne bude ne očajavaj, vrlo je maen uspjeh jer ak ti dragi ima dobar sgram onda taj aih je meni isto kao i odnos. Tako je meni objasnio dr jedini je plus što je vrijeme tempirano. Ja sam odradila sve 4 inseminacije i izgubila puno vremena. Moj prijedlog je da pokušaš dvije a zatim inzistiraj na prirodnom ivf-u.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •