Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1052

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Krtica ,došla sam na 8dc da vidim da li su ciste otišle,a kad tamo folikul 18mm,jučer štoperica.Prirodni postupak
    Na koliko si ti dobila štopericu? Držim fige tebi za ponedjeljak

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj dazler prvotno napisa Vidi poruku
    Krtica ,došla sam na 8dc da vidim da li su ciste otišle,a kad tamo folikul 18mm,jučer štoperica.Prirodni postupak
    Na koliko si ti dobila štopericu? Držim fige tebi za ponedjeljak
    O super se kod tebe situacija okrenula. Super!! Brzo ti je folikul narastao. Moj je jučer, 11dc bio 18mm i jučer u 22h si dala pola Ovitrelle štoperice kako je dr. Tomić javio mom doktoru. Pola štoperice mi je čudno, ne znam zašto ne cijela.
    Zovem cijelo prije podne sestru da joj javim da sutra dolazimo, al nitko se ne javlja.
    Kako je prošla punkcija? U koje vrijeme treba doći? Rekao mi doktor u 8, al se bojim da će sestra već otići na punkcije pa neću na vrijeme biti punkciji.

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    O super se kod tebe situacija okrenula. Super!! Brzo ti je folikul narastao. Moj je jučer, 11dc bio 18mm i jučer u 22h si dala pola Ovitrelle štoperice kako je dr. Tomić javio mom doktoru. Pola štoperice mi je čudno, ne znam zašto ne cijela.
    Zovem cijelo prije podne sestru da joj javim da sutra dolazimo, al nitko se ne javlja.
    Kako je prošla punkcija? U koje vrijeme treba doći? Rekao mi doktor u 8, al se bojim da će sestra već otići na punkcije pa neću na vrijeme biti punkciji.
    Dođi u 8 i ne brini neće ti sestra otići na punkcije jer se prvo skupe sve koje su naručene za taj dan i onda doktor kad dođe odradi jednu po jednu. Prošli ponedjeljak sam ja bila i još njih 3.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •