Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    pa evo Tetadoktor je već napisala da je poliklinika Škvorc u Samoboru produžila ugovor s HZZO-om do 30.06.2014. a ja čujem da će tamo raditi među ostalim i dr. Radončić i embriolog Patrik Stanić
    A ja cujem da ce samo pacijentice dr.Skvorca ici preko hzzoa,a pacijentice dr.Radoncica ce placat,jer navodno dr.S. samo ustupa prostor dr.R.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    A ja cujem da ce samo pacijentice dr.Skvorca ici preko hzzoa,a pacijentice dr.Radoncica ce placat,jer navodno dr.S. samo ustupa prostor dr.R.

Cure, zovite i pitajte da li će i dr Radončić raditi postupke preko HZZO-a u poliklinici Škvorc.

Pitajte i koliko je dr Škvorc imao trudnoća iz lanjskih 100 postupaka na teret HZZO-a, ne vidim da se je Poliklinika Škvorc oglasila glede te uspješnosti na svojim web stranicama

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj, ovo bi bilo baš loše, lošeeeee...ali ne bi me začudilo
    bio bi red da R/P tim odradi barem dio postupaka preko HZZO, inače je to čista navlakuša koja ne služi na čast ni Radončiću ni Škvorcu
    tko sazna nek javi!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj, ovo bi bilo baš loše, lošeeeee...ali ne bi me začudilo
    bio bi red da R/P tim odradi barem dio postupaka preko HZZO, inače je to čista navlakuša koja ne služi na čast ni Radončiću ni Škvorcu
    tko sazna nek javi!
    dakle, probat ću napisati kako sam ja to shvatila iz svega što sam čula. Ugovor sa HZZO-om ima dr Škvorc i njegov tim i nitko drugi ne smije u njegovo ime odrađivati postupke.

a što se tiče postupaka koje će tamo odrađivati dr Radončić, to su njegove privatne pacijentice i na sličan način je do nedavno radio u poliklinici Beti plus.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tetadoktor prvotno napisa Vidi poruku
    dakle, probat ću napisati kako sam ja to shvatila iz svega što sam čula. Ugovor sa HZZO-om ima dr Škvorc i njegov tim i nitko drugi ne smije u njegovo ime odrađivati postupke.

a što se tiče postupaka koje će tamo odrađivati dr Radončić, to su njegove privatne pacijentice i na sličan način je do nedavno radio u poliklinici Beti plus.
    Nije mi ovo nikako jasno, pa ako tamo radi onda je i on dio tima?
    Ili "Putujuća klinika ER ovog proljeća sa svojom svitom gostuje u poliklinici Škvorc"

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nije mi ovo nikako jasno, pa ako tamo radi onda je i on dio tima?
    Ili "Putujuća klinika ER ovog proljeća sa svojom svitom gostuje u poliklinici Škvorc"
    dakle, dr Radončić nije zaposlenik poliklinike Škvorc već će se folikulometrije raditi u Viliju, a punkcije i transferi u Samoboru

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dakle Argente
    (uvijek branim ER al na ovo sam odvalila od smijeha)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •