Helou curke....nadam se da odmarate u ovu kišnu subotu...barem tu kod nas
žužy...i ja se nadam da je to implatacijsko krv.....sad znam da je to bilo u onoj prošloj trudnoći...par dana prije nego bi trebala dobit,bolilo me je za poludit..kao i obično...a pošto je bilo ljeto i ja stalno na moru,stavila bi tampon...nešto sitno,smeđkasto jedno tri dana....nakon toga je stalo...ali bi uvijek imala u pripravnosti tonu uložaka i tampona...
danas ništa...osim neprospavane noći od bolova,koje traju i sad...onako s prekidima..kao pred stvari...cice nula..osim što ponekad osjećam kao da mi gore i neku bol sa strane...veće su bile prošli mj.čak sam pomišljala popit neku tabletu protiv boli...ali nisam...luda sam...pomirila sam se s tim da ću uskoro dobit...ono lakše mi je da tako razmišljam,jer da je obrnuto,da se nadam nečemu...a ono šipak,bilo mi mi više bed...
...

....sad znam da je to bilo u onoj prošloj trudnoći...par dana prije nego bi trebala dobit,bolilo me je za poludit..kao i obično...a pošto je bilo ljeto i ja stalno na moru,stavila bi tampon...nešto sitno,smeđkasto jedno tri dana....nakon toga je stalo...ali bi uvijek imala u pripravnosti tonu uložaka i tampona...
...
Odgovori s citatom

I baš ovaj mjesec nisam mjerila BT. Nije mi se dalo. Prošlo je godinu dana od missed ab-a i 10 mj naših pokušaja i sad mi onak postaje sve to praćenje too much.
! Obicno me pred M trbuh boli tjedan dana prije.. I bolio me prije par dana a evo sad 2 dana nista samo (•) (•) jako bole!

Vikki,mokro je dobro 
da je to to