Stranica 18 od 51 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

dana mozes se za prvi pregled naruciti 3dc, trazi kod alebica, broj je taj koji si naveza. sifra koju si napisala je sifra bolesti, tj. uputne dijagnoze, mi pricamo o siframa uputnice, postoje a, b, c i d uputnice, to su ti one kucice sa strane, za prvi pregled je a1.

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Uh dobro je, pronašla sam A1 E sad čekamo sutra pa zvvvvrc, valjda će biti sve ok, haha imam osjećaj da će me naručiti za prvi april Hvala vam na objašnjenjima. Kika kako si ti, subota?

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dana dobro sam, dobili 5js, peti stimulirani, možda je to dobar znak
    Vjerojatno danas transfer(ak se koja oplodila)... Ne mogu spavati od razmišljanja sretno ti bilo i da čim prije postaneš trbušasta

Sent from my iPhone using Tapatalk

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Kika, sretno!!!! I mi smo imali 5 js i transfer 3 dan i evo, jedna od njih sad spava kraj mene! i tebi želim isto tako!!!!!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Žene moje drage, poslali su me doma da dođem u četvrtak!!! Sretna sam ko malo dijete, skoro ko da sam trudna!!! Korak smo
    bliže ka ostvarenju svoje najveće želje!!!!
    Daj Bože 123 beba da idem tvojim stopama!!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

kika,odlične vijesti...ma ovaj postupak ti je dobitan!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kika nisam skužila jesi imala transfer danas? ili ti oni drže embrije duže od 3 dana?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kika ceka transfer blastica 5. dan ako sam dobro shvatila, sretno Kika!!!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Da nadam se da će u četvrtak biti blastice, prve u životu hvala vam žene što ste uz mene!! Pusa Lberc i sineku!!!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Lijepo kika...lijepo je cuti uspjehe...zelim srecu do kraja

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kika jupiiiii, sad čekamo četvrtak, samo hrabro!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Kika...ti si bila u subotu na punkciji? Ne znam jesi kod doktora ili doktorice, ja sam kod doktora i usubotu sam isla po terapiju i bila je samo doktorica. Zanima me jel doktora nema subotom ili se mjenjaju i sto ako je punkcija subotom a njega nema?
    I ako ti se da napisati kako je prosla punkcija?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nisam kika, al cu ti odgovoriti. koliko sam ja pohvatala, svatko od njih ima jedan dan slobodan u tjednu. ovu subotu je dr. a. ima slobodno, doktorica je bila sama. medjusobno se pokrivaju za preglede, folikulometrije, punkcije i transfere. jedini neradni dan je nedjelja.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

U subotu sam bila na punkciji, bilo je ok. Još sam se malo razgibala na šetnji i subota je bila super provedena Doktorica je bila i čini mi se da je malo nježnija... Čini mi se da dr A nema od četvrtka, tako da mislim da će mi doktorica raditi i transfer

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sretno kika222

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kika, jel znas do kada onda nema dr. A? Ja cu uskoro gore, mozda vec u subotu, a treba mi propisati terapiju.

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Sretno i od mene kika222 ali jel mi netko može ukratko objasniti razliku između tih blastica i embrija koji se vraćaju ranije ? Još mi neki pojmovi nisu jasni, a dok čekam mengu koja kasni zbog ciste i to baš sada kada sam krenula na vv i koja mi sve stopira da polovim još neke sitnice koje su mi malo nejasne

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Kika, jel znas do kada onda nema dr. A? Ja cu uskoro gore, mozda vec u subotu, a treba mi propisati terapiju.
    nema ga sri-pet.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sladja01 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno i od mene kika222 ali jel mi netko može ukratko objasniti razliku između tih blastica i embrija koji se vraćaju ranije ? Još mi neki pojmovi nisu jasni, a dok čekam mengu koja kasni zbog ciste i to baš sada kada sam krenula na vv i koja mi sve stopira da polovim još neke sitnice koje su mi malo nejasne
    embriji se mogu vracati 2.-5. dan od punkcije.
    dan nakon punkcije jajna stanica bi trebala biti oplodjena, taj stadija naziva se zigota
    2. dan od punkcije zigota bi se trebala podijeliti u 2 stanice, jos je bolje ako je 2. dan embrij vec cetverostanicni.
    3. dan embrij bi trebao imati 8 stanica.
    5. dan embrij je u stadiju morule (kugla stanica) ili blastociste (suplja kugla stanica)
    5. dan moguce je napraviti bolje selekciju jer je prisutno vise kriterija za selekcija pa ukoliko ima vise embrija, preferira se cekanje 5-og dana, kako bi se selekcija napravila.

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    embriji se mogu vracati 2.-5. dan od punkcije.
    dan nakon punkcije jajna stanica bi trebala biti oplodjena, taj stadija naziva se zigota
    2. dan od punkcije zigota bi se trebala podijeliti u 2 stanice, jos je bolje ako je 2. dan embrij vec cetverostanicni.
    3. dan embrij bi trebao imati 8 stanica.
    5. dan embrij je u stadiju morule (kugla stanica) ili blastociste (suplja kugla stanica)
    5. dan moguce je napraviti bolje selekciju jer je prisutno vise kriterija za selekcija pa ukoliko ima vise embrija, preferira se cekanje 5-og dana, kako bi se selekcija napravila.
    Hvalaaaa jasnije mi je kako to funkcionira, ali zašto se onda uvijek ne čeka 5.dan bez obzira na broj embrija ako je najbolje da se radi transfer blastociste?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pozdrav bubekica, ja sam nova u ovome, pa redovito čitam i učim iz vaših odgovora, koliko sam shvatila da na dan punkcije jajnih stanica, muž treba doći dati sjeme, je li tako?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sto je manji broj embrija vece su sanse da 5-i dan neces imati sto transferirati. npr. ako 2. dan nakon punkcije imas 2 embrija, vratiti ces ta 2 jer ces ionako 3 dana kasnije vratit ta 2, nemas izmedju cega radit selekciju. svede se na procjenu i odluku biologa u odredjenom trenutku.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj lora21 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav bubekica, ja sam nova u ovome, pa redovito čitam i učim iz vaših odgovora, koliko sam shvatila da na dan punkcije jajnih stanica, muž treba doći dati sjeme, je li tako?
    tako je, na dan punkcije muz daje uzorak.
    inace - punktiraju se folikuli, a ne jajne stanice.

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

A da, nisam tako razmišljala. Hvala još jednom, zaista sve imaš u malom prstu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sladja01 prvotno napisa Vidi poruku
    A da, nisam tako razmišljala. Hvala još jednom, zaista sve imaš u malom prstu
    hahaha pa i ne bas samo basics sretno!
    inace, osnovne informacije o postupku mozete potraziti u novoj rodinoj brosuri
    http://issuu.com/udrugaroda/docs/neplodnost_2014

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

kao što rekoh, naručena na prvi april
    Dr. A. iza 10h, i sad, uputnica A1 ( imam ) i A3 ? Što je A3? Sestra je toliko žurila da smo jedva i ovo dogovorile.. :/

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ali uvijek tu kada zatreba eee, pošto sam na poslu, a printer kraj mene, printam si ju odmah tako da ću imati šta čitati čini mi se baš super

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

dana mozda muzu za sgram?
    javit ce ti se cure koje su nedavno bile na prvom pregledu...

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj dana77 prvotno napisa Vidi poruku
    kao što rekoh, naručena na prvi april
    Dr. A. iza 10h, i sad, uputnica A1 ( imam ) i A3 ? Što je A3? Sestra je toliko žurila da smo jedva i ovo dogovorile.. :/
    A3 je za spermiogram za muža, bar u mom slučaju

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

nisam kika, al cu ti odgovoriti. koliko sam ja pohvatala, svatko od njih ima jedan dan slobodan u tjednu. ovu subotu je dr. a. ima slobodno, doktorica je bila sama. medjusobno se pokrivaju za preglede, folikulometrije, punkcije i transfere. jedini neradni dan je nedjelja.
    Meni je u subotu doktorica prepisala terapiju i jako sam se zacudila. Brine me kako ju je uopce odredila, obzirom da u mom kartonu, ne znam kako, nema mojih nalaza???
    Ne kuzim koja je svrha onda birati doktora ako nikad ne znas kod kojeg ces zavrsiti. Mislim ako sam odlucila ici kod doktora onda bi zeljela da sve on radi?!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tvoji nalazi su u racunalu, prije nego te prozovu, doktor i doktorica pogledaju. moguce je takodjer i da je doktor zapisao planiranu terapiju kad si bila zadnji put kod njega. budi bez brige, doktor te vodi, doktorica samo provodi njegove odluke. a sto se tice punkcije/transfera - nitko ti ne moze garantirati da ce doktor svaki put biti tamo, ali su sanse daleko vece nego na drugim klinikama.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

tvoji nalazi su u racunalu, prije nego te prozovu, doktor i doktorica pogledaju. moguce je takodjer i da je doktor zapisao planiranu terapiju kad si bila zadnji put kod njega. budi bez brige, doktor te vodi, doktorica samo provodi njegove odluke. a sto se tice punkcije/transfera - nitko ti ne moze garantirati da ce doktor svaki put biti tamo, ali su sanse daleko vece nego na drugim klinikama.
    Hvala ti puno na svim odgovorima...ja sam totalno u paranoji, pokusavam se sabrati al tesko mi ide sva sam splasena...kaze doktorica da dugo nije vidjela nekog tako uplasenog
    Sad sam dobila Clomifene i vec stalno pratim simptome, jel me bole jajnici, jesam li natekla, jel me boli glava, zlo mi je, hoce mi izrasti trece oko))

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hmmm, a da nije A3 za nekakvu moju pretragu, il ja cijela spadam pod A1?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nema ga sri-pet.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hmmm, a da nije A3 za nekakvu moju pretragu, il ja cijela spadam pod A1?

dana,ja sam sa A3 vadila hormone.
    Kaj ti uopče sad moraš raditi gore,dali imaš samo pregled,ide i TM na s-gram,kaj ti je rečeno?

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    dana,ja sam sa A3 vadila hormone.
    Kaj ti uopče sad moraš raditi gore,dali imaš samo pregled,ide i TM na s-gram,kaj ti je rečeno?
    Sad idem na prvi pregled, dogovor i sestra mi je brzinski rekla uputnice A1 i A3,pregled, konzultacije s doktorom, nije mi za dragog ništa rekla, nebi ga ni vodila ako mi ne treba, morat ću sutra nazvati pa pitati.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Možda najbolje da ipak nazoveš i pitaš za svaki slučaj...neznam kak ti je tak ofrlje rekla,pa moraš znat za kaj da ti ginić piše uputnicu.

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nekakva im je gužva bila, i meni je to malo bilo al što sad, zvat ću pa ću vidjeti.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

To to je za muza za sgram, a na pregledu ce ti doktor napisati koje hormone moras vaditi i vadit ces ih iduci ciklus.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A valjda bi spomenula muža...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    A valjda bi spomenula muža...
    A mozda i nebi, kao sto ni nije jednoj koja je dosla prosli tjedan samo s uputnicom za pregled pa je bilo - a jooooj.
    Samo ti uzmi a3 muzu za sgram (daje njegova opca praksa).
    Posljednje uređivanje od bubekica : 24.03.2014. at 16:15

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

No krasno...
    Ja bi ipak nazvala..ima vremena,ipak ide 1. tek.

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

To to je za muza za sgram, a na pregledu ce ti doktor napisati koje hormone moras vaditi i vadit ces ih iduci ciklus.
    I ja sam pomislila da ću hormone i ostalo vaditi kod svoje ginićke pa sa svim nazad u Zg.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I ja sam pomislila da ću hormone i ostalo vaditi kod svoje ginićke pa sa svim nazad u Zg.
    Hormone vadis isto na VV, oni inzistiraju na svom nalazu.
    Ajde nazovi sutra pa javi kaj vele, ali garant je za spermio.

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hormone vadis isto na VV, oni inzistiraju na svom nalazu.
    Ajde nazovi sutra pa javi kaj vele, ali garant je za spermio.
    Ok, zvat ću, al ja sam MM već rekla nek pakuje kofere

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kika, baš mi je bilo drago što sam te vidjela tako sretnu danas......vidimo se u četvrtak ))

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ninchi htjela sam ti poslat pp ali nemaš još 10 postova pa te ovdje pozdravljam i želim svu sreću!!! Vidimo se u četvrtak!!!
    Pozdravljam i dragu kjaru
    Hvala vam drage trudilice moje na lijepim željama, daj Bože da je to to!!! Sretno svima!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pomagajte moram danas zvati u bolnicu,jer doktora A. nema par dana,dal je njegov broj 012353906? nitko se ne javlja.
    na ...907 mi je sestra rekla da mi nemože reć dal su gotovi moji nalazi krvi

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    pomagajte moram danas zvati u bolnicu,jer doktora A. nema par dana,dal je njegov broj 012353906? nitko se ne javlja.
    na ...907 mi je sestra rekla da mi nemože reć dal su gotovi moji nalazi krvi
    To je broj, al mozda si zvala kad su bili u sali, najbolje je zvati ga kasnije, oko 13...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

bubekica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •