Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
Dakle, odmorila mi se je tako drijemajući 2,5 sata i tada je bila puna energije!!!!
Eto, šta da radim!!!!!????????????
NA kraju je zaspala u 0.30 na ciki, kroz noć se probudila jedno 6-7 puta, nekad ciki, nekad se samo penje na mene, ujutro se ustaje u 8 kao da je zaspala u 21 kako ju pokušavam cijelo vrijeme naučiti.....

Eto!!!! Gdje griješim?????

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
Previše spavanja, nema šanse, evo noćas od 0.30 - 7.45 sa 5-6-7 buđenja, preko dana od 13-14.15 sa 2 buđenja. sigurno neće više spavati, naum mi je spakirati ju oko 20....javim šta će biti njen naum....
Ok.mozda sam krivo shvatila .ako ja ovo dobro tumačim ona je drijemala na cici 2.5 h pa spavala s budenjima preko sedam sati i jos spavala popodne 1h i 15 min. A to je dosta.
Neka djeca manje, neka vise spavaju.kcer mi je s 2 god pocela spavati manje nego sin koji je tada imao 5.on je isao spavati ranije i kasnije se dizao.a popodne su prestali spavati zajedno negdje pola godine nakon toga .
Moje iskustvo je da kada sam prestala gledati na sat i stavljati djecu da idu spavati kada je po mome vrijeme za to da nam je postalo lakse.oni su uhvatili svoj ritam.a ja se toga drzim.
Najstariji sin spava dosta po noci.kceri mi treba manje sna.a najmladi se naspava par sati popodne pa i ne spava toliko po noci.zapravo ako se dizu u isto vrijeme ujutro najstariji prvi zaspi.pa kcer pa mali

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk