Stranica 145 od 259 PrviPrvi ... 4595135143144145146147155195245 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,201 do 7,250 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

danci ozdravi brzo

milasova

kavofob, to je prvi dan jel

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke,jel imate problema s mjehurom?

Kad god radim aerobno,meni pobjegne malo i ne mogu kontrolirati..
    Jucer prilikom preskakivanja vijace mi je bilo sve mokro..uzas..
    I bas osjetim curkanje..

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke,jel imate problema s mjehurom?

Kad god radim aerobno,meni pobjegne malo i ne mogu kontrolirati..
    Jucer prilikom preskakivanja vijace mi je bilo sve mokro..uzas..
    I bas osjetim curkanje..
    hm, baš škicam tvoj trening. slični nam jučer bili

vezano za mjehur. imala sam ja tih problema. da te utješim, više ih nemam. ali vodim računa da prije treninga odem na wc.

tamo davno, dok sam vježbala isključivo doma, kad bi problem počeo, stala bih i ošla na wc. e kad sam krenula vježbat u grupu onda to baš i nije funkcioniralo. manifestiralo se upravo kod užeta ali, ovisno o volumenu, skipovi, jumpin jackovi su isto znali biti problem.

da razrješim odmah jednu stvar, kegel ne pomaže. naišla već na nekoliko članaka koji to navode a i meni imaju smisla. trebala bi neko vrijeme za pronać ih.

pomaže, 100%, slijedeće:
    prije preskakanja užeta (ili čega već) potrebno je stisnuti one mišiće ko kad nam se piški, a nemamo wc u blizini, a ne želimo ni iza grma. i držati ih cijelo vrijeme stisnutima dok aktivnost traje. i to je to. na taj način ojačamo problematične mišiće. nakon kojeg tjedna stezala sam mišiće nesvjesno. nakon nekih 6 mjeseci (lupam) skužila sam kako više nemam problem.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    8 sklekova u komadu. nije još za fanfare, al je duplo više nego prije mjesec dana.
    jeej
    mada meni su nekako ti sklekovi došli nekako nenadano, ono kao probam pa 5 komada odjednom, pa 10..dalje od toga nisam išla
    ja sa više ponosna na burpee.
    nego radila sam betu cardio sinoć, mislim da ću malo kombinirati 6w6p, cardio betu i iz alphe po inspiraciji(po kazni TBC).

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Inesice hvala za ovo.
    Iste probleme sam imala i ja kod istih vježbi, nekako su se smanjili ali idem barem 2-3 puta na wc u tih jadnih 25 minuta.
    Probat ću sa stiskanjem.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mb, to je drugi dan, prvi je fit test

milasova, i ja imam problema ako ne odem na wc tik prije vježbanja, a nekad čak i onda ako su neki zahtjevni skokovi (kao double butt kicks)

nije strašno, par kapi, ali je neugodno :/

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Marta za sklekove !!!!!!
    Milasova, isti problem....kod mene se smanjilo ali se još tu i tamo kod vježbi koje je Inesica navela zna pojavit. Ja sam te mišiće počela instinktivno stiskat dok sam radila te vježbe kako bi nekako zadržala...

Hvala cure na lijepim željama. Sasa, kaže dokica da je to nešto vrlo slično angini, al nije angina A sve me boli ko da je gripa. Ni na nogama ne mogu stajat, ne mogu jest, ni klince uzet...ma fuj. Mrzim biti ovako nemočna, izluđuje me. Dobro da sam sama doma pa ću se valjda rekuperat...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ja imam problema sa mjehurom pogotovo pri zagrijavanju ako se puno skace.

kavofob ma da, test ne brojim mislila sam jel to prvi trening iz insanitya.

danas opet nesto s utezima na grupnom, jedva cekam! mozda bicikla popodne ako bude vrimena

marta bravo za sklekove
    Posljednje uređivanje od malena beba : 25.03.2014. at 08:36

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Inesica baš mi je falilo čitati te, nemoj tak bježati.
    ribice
    kavofob me upregla na FM pa u biti ne stižem na 2 mjesta pisakrat.

e, al moram nabacit koju kad sam već ovdje.

daklem, ja ne volim razmišljanja kako smo eto u nekim godinama pa sad ne možemo masu toga što se može 'kad si mlad'. nema to meni logike. ok, postoje ozljede koje navučemo vremenom pa su one za nešto ograničenje i nemamo formu u kontinuitetu ali nije istina da ne možemo stići. i zapravo ja vjerujem kako i trebamo.
    ono što se definitvno razlikuje od mlađih dana je vrijeme potrebno za oporavak. pogotovo kod treninga izdržljivosti ako su aktivnosti dugotrajnije. trkačice, triatlonke, biciklistice (eto me). znači tu trebamo prihvatiti kako nam treba duži oporavak nego da imamo 20 godina.
    i onda ako još dodamo nedostatak sna, jer eto i živimo život ...

lovljenje viroza je jedan od najčešćih znakova pretreniranosti. svi imamo neki svoj uobičajeni ritam tih viroza. neko je više/manje sklon. kod nekog se manifestira samo grloboljama, neko nabije i temp itd. ali znamo kad su tu. ako poberemo više viroza nego bi inače, nabijamo treninge, bilo bi dobro, kad se oporavimo (potpuno) napraviti neki novi raspored koji neće iscrpljivat.

cure, pazite se

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

marta jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    lovljenje viroza je jedan od najčešćih znakova pretreniranosti.

cure, pazite se
    hehehe ja nisam pretrenirana.
    a prosle godine od onog lopatanja snijega sam bome bila supre pretrenirana.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Thanks na savjetu..
    Kod mene je to gadno,jer nije bas par kapi bez obzira sto odem na wc tik prije treninga..
    Koma,nadam se da ce bit bolje primjenjivanjem vase metode stiskanja

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da za inkontinenciju pomazu čučnjevi, uz stiskanje mišića.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mislim da za inkontinenciju pomazu čučnjevi, uz stiskanje mišića.
    bravo, pomažu. čučnjevi su zakon! zapravo kod dizanja iz čučnja trebamo stisnuti donje trbušne i leđa i dupe, a to je sve taj sklop mišića.
    (za milasovu ne mislim da fale)

milasova, kužim te skroz. pomaže ovo. mislim ko i za sve. to su sitni mišići trupa koji eto imaju tu funkciju. i njih treba ojačati.
    miša mu sad se sjećam serija od 60 preskoka i 30 trbušnjaka. preskoke nekako radila i onda žmirečki radila trbušnjake jer su mi od ljutnje suze išle.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    marta jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hehehe ja nisam pretrenirana.
    a prosle godine od onog lopatanja snijega sam bome bila supre pretrenirana.
    to je život, to se ne broji
    ti imaš pameti stat

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

lovljenje viroza je jedan od najčešćih znakova pretreniranosti. svi imamo neki svoj uobičajeni ritam tih viroza. neko je više/manje sklon. kod nekog se manifestira samo grloboljama, neko nabije i temp itd. ali znamo kad su tu. ako poberemo više viroza nego bi inače, nabijamo treninge, bilo bi dobro, kad se oporavimo (potpuno) napraviti neki novi raspored koji neće iscrpljivat.

zaljepila sam curama link na onaj članak što si ga poslala o Recovery balance sheetu. Sad dok sam u ovoj komi moram si složit nešto jer ovo očito ne funkcionira. Ja se osjećam super, sretno i veselo, odradim sve, iz dana u dan, nema frke. I onda samo odjednom riknem. Ovako do jučer, po noći. Oprala me i dokica...kaže nek se malo udebljam Uglavnom, alarm zvoni, promjene su potrebne.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Tako sam se ja lani ubila s Insanity-em, dugo mi je trebalo da ozdravim kad su me dotukle bolešćine..i onda prisilna pauza.
    treba znati kada stati

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nego da se maknemo od bolsetina,
    ja sam jucer pocela s W7 i ja nikad ne pogledam sta koji W ili C nose, vec upalim i prvi put malo sporije vjezbam, gledam proucavam, jer mislim da samo pogledam video bi rekla nije normalna. ovako sam obucena, zagrijana i krecem. pa sta mi se dogodi.
    no onaj sklek sa savijenom nogom sam rekla e ovaj put je pretjerala za mene i uboge poput mene, ao nda sam lijepo na rukice savila tu nogicu i napravila ih par, ne tempom ko oni, ne duboko kao oni, ali ipak napravila.
    i na kraju neke stvari koje mi se cini koma i da to nikad necu moci ispadnu mi lakse od nekih koje mi izgledaju, nes ti vjezbe
    sta me ceka danas nemam pojma, ali moram ugurati nekako u vrlo vrlo gusti raspored koji imam. nadam se da ne traje dulje od 35 min.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

bravo svima za sve uspjehe - sklekove, core testove, izgubljene kile/cm i pravilnu prehranu

ja nekoliko dana zaredom vjezbam, bas mi pase
    mozda se konacno vracam u stari ritam, osjecam motivaciju
    ostao mi je jos stretch od alphe veceras i konacno prelazim na betu
    a zapocela sam i ponovno s plank izazovom jer sam i to na pola zapostavila
    ali osjecam proljece, vise volje, energije, sunca, sve to na mene sad pozitivno djeluje

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Apropo šećera koji se uzima nakon treninga, naravno da je krasno jesti suho voće i slično, ali mislim da je bit u tome koji šećer najbrže ulazi u organizam, zato mislim da je whey + dekstroza najbolja kombinacija nakon treninga, tako sam nekada davno čitala.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

je mamice, to je točno. Ali realno, za rekreativce kao što smo mi, suho voće, banane i med će dati jednako dobar učinak

ja, kako ne mogu gutat a gladna sam ko pas, otkrila integralni griz na mlijeku s whey-em i žličicom meda.....ajme fantazija

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mene nisu satrale viroze, al je umor. Tako da sam rastegnula i ovaj Lvl 2.
    A sad sam i na putu tako da cu večeras leci u 7 i odvaliti 12 sati sna. Treba mi.
    Planiram do vikenda jos 4 dana ovog lvla, a od ponedjeljka lvl3 rip30.
    Ovo sto spajalica prica da ne odgleda unaprijed, ja moram jer vjezbam pred tv-om, al bez naocala. A obzirom na dioptriju, vidim samo obrise pokreta

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Apropo šećera koji se uzima nakon treninga, naravno da je krasno jesti suho voće i slično, ali mislim da je bit u tome koji šećer najbrže ulazi u organizam, zato mislim da je whey + dekstroza najbolja kombinacija nakon treninga, tako sam nekada davno čitala.
    upravo ovo što je Danci napisala.
    vrlo vjerojatno je i kako whey ne treba nego je eto, neki put praktičan za uzet.
    vrlo vjerojatno je i kako nam vitamina i ostalih mikronutrijenata fali jer živimo život. nije nam sport jedini projket kroz dan.
    to sa dodacima prehrani vrijedi za sportaše i to kad su u nečem intenzivnom i onda kada im je tako brže, jednostavnije. iz hrane se jednako može izvući ono što je potrebno, ali su dodaci, eto praktični.
    glukoza ili dekstroza ili grožđani je najjednostavniji šećer. oblik koji kruži u nama. ima ga u voću, povrću, medu, sladu
    fruktoza (isto jednostavni (mono) šećer) je u voću, povrću, medu. galaktoza je u mlijeku.
    (uf, sad si mislim jesam li što pobrkala. ajd nisam valjda)

naš organizam isti tren radi nešto sa glukozom, ostale jednostavne u roku keks rastvara do glukoze uopće se ne morate oko toga brinut. više će vam trebat da odvežete tenisice.
    kombinacijom jednostavnih šećera imamo složenije šećere i njima treba malo duže vremena. ali opet ne ne znam kolko dugo.

najčešće nemamo taj volumen vježbanja da bi tijekom i odmah nakon ovisili o instant unosu energije. izgradnja mišića ide sa unosom proteina odnosno sa razgradnjom proteina (znači ako ste ručale nešto proteinsko tome treba neko vrijeme da dođe u fazu kad se počne 'ugrađivati') do kad ga tijelo počne koristiti za gradnju ukoliko mu je nadoknađena energija sa nekim UH. ali gradnja mišića uopće neće započet dok se ne oslobodi ono malo hormona rasta kojeg mi odrasle osobe većinu ispuštamo u dobokoj fazi sna. tako da, hm.
    kod mladih ljudi, hormon rasta je prisutniji u tijelu i kod njih gradnja mišića ide drugačije i njima od nekog većeg značenja može biti kombinacija UH i proteina u tijelu.
    whey se u principu uzima jer se nekako brzo razgradi do oblika kada počne služiti svrsi (gradnji). neki UH uz to zato što se moraju nadoknaditi glikogenske rezerve potrošene fizikalijom jer u protivnom tijelo ne dozvoljava gradnju. ALI je upitno koliko mi glikogenskih rezervi potrošimo tijekom našeg vježbanja. ziher imamo za još neko vrijeme dok se šećeri iz banane razgrade.
    i moramo biti u fazi odmora da cijela priča ima smisla

i ako ću još jedanput ić objašnjavat šećere, susjeda će me se odreć. a ako će ona ić objašnjavat šećere, naježili smo

hrana, hrana, hrana uvijek treba biti na prvom mjestu. znam ljude koji su intenzivno u svijetu treninga i ne suplementiraju. na istom prostoru žive/rade sa ljudima koji uzimaju dodatke. razlike? a ne baš neke osim individualnih predispozicija. ali vjerujem kako postoje razlike u organizaciji obroka i žongliranju oko njih

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma drzat ce meni i Cubana stangu

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ma drzat ce meni i Cubana stangu
    a pa da
    eto, naježili, kažem ja

(dok me pozdravljaš na cesti, dobro je)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

svojevremeno kad sam polagala na faksu biokemiju isla sam na plivanje. dok sam plivala sam ponavljala procese, sad mi se trosi ovo ovako, pa sad mi fali kiska sad mi ide ovo, pa ovo, ah......
    previse strelica je letilo kroz moju glavu.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kavofob, krecem sa focusom, cim mala zaspe.

Spajalice, tako je i meni bilo sa br, neke stvari su mi koma a neke druge lagane usprkos jillinom upozorenju. Mene moja losa kondicija u sklekovima nije sprecavala da nastavim sa br. Spustila bih se na koljena i picila dalje. Pitam se kako bi mi sad bilo da se vratim na npr. W7.

Problema s inkontinencijom nemam :carski-rez:
    Pretrenirana ocito nisam jer sam ostala zdrava kad su svi oko mene kapitulirali.

Meni su ti wheyevi i dekstroze i cudesa prekomplicirani. Ja sam simple kind a girl i ako mi treba secera pojedem bananu. Ali kuzim da je npr trcanje posebna vrsta iscrpljivanja kada mozda treba jos nesto. Mene trcanje jos ne privlaci a i strah me za koljena.
    U zadnje vrijeme si napravim puding od chia sjemenki ako mi se jede nesto slatko

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja ne uzimam dodatke i ne namjeravam za sad. Jutros sam otrcala 8 km, pace 5.1 i pojela kuhano jaje i dvopek s maslacom. Za rucak cu jest incune sa grill tave i cous cous i salatu. I ziher nesto slatko poslije. Ja nekako zazirem od dodataka, mislim da fakat ne spadam u skupinu profica, a i da imam mjesta jos dotjerat prehranu. Tipa izbacit slatkise i slicno..ako budem htijela jos brze bolje jace.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su ti wheyevi i dekstroze i cudesa prekomplicirani. Ja sam simple kind a girl i ako mi treba secera pojedem bananu.
    ma da, baš tako.
    najčešće hranom možemo postić sve što nam treba. čak i kod trčanja i dužeg napora i intenzivnog napora. samo treba malo žongliranja. e sad, ako zaključimo da nam to žongliranje neće uspjet i dodatak nam je nužan, onda si napravimo kako možemo.
    al hrana bi nam trebala biti prvi izbor.

i ovaj, sem banane, imamo i ovaj, čokoladu. idealna prilika za poneku kockicu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Betty, ja te potpisujem, whejeve ne uzimam. Jedem dosta voca, a volim i bombone iz dm-a
    Jaja, sireve i meso jedem u dovoljnim kolicinama.
    Pretrenirana nisam, that's for sure :D

Sasa, odlicna brzina

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne uzimam dodatke i ne namjeravam za sad. Jutros sam otrcala 8 km, pace 5.1 i pojela kuhano jaje i dvopek s maslacom. Za rucak cu jest incune sa grill tave i cous cous i salatu. I ziher nesto slatko poslije. Ja nekako zazirem od dodataka, mislim da fakat ne spadam u skupinu profica, a i da imam mjesta jos dotjerat prehranu. Tipa izbacit slatkise i slicno..ako budem htijela jos brze bolje jace.
    sasa slazem se stobom u potpunosti, ali ja sam na djecijem nivou vjezbanja u odnosu na neke ukljucujuci i tebe.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je problem što uopće ne mogu procijeniti trebam li ili ne trebam dodatne proteine. Meso ne jedem osim ribe. I slanine. Jaja jedem. I ne znam jel to dovoljno uz vjezbanje. Pretpostavljam da je, ali ne bih imala niš protiv da si nabacim koji mišić.
    Posljednje uređivanje od marta : 25.03.2014. at 11:51

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Betty, ja te potpisujem, whejeve ne uzimam. Jedem dosta voca, a volim i bombone iz dm-a
    Jaja, sireve i meso jedem u dovoljnim kolicinama.
    Pretrenirana nisam, that's for sure :D

isto ovako
    samo bombone ne volim

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni je problem što uopće ne mogu procijeniti trebam li ili ne trebam dodatne proteine. Meso ne jedem osim ribe. I slanine. Jaja jedem. I ne znam jel to dovoljno uz vjezbanje. Pretpostavljam da je, ali ne bih imala niš protiv da si nabacim koji mišić.
    marta, vjerojatno ti je dovoljno

uvijek možeš izračunat.
    zapisuj 3 dana SVE što pojedeš i količine i ubaci u neki kalkulator na netu ili pješice.
    proteina ima i u povrću, mahunarkama, orašastom, mliječnom, svačem.
    mislim da 2g/po kg tjelesne mase je dovoljna brojka.

i rješiš dilemu

dobivanje mišića ovisi o puno faktora. manjak proteina ne pomaže. višak ne koristi.
    puno ovisi o genetici i o dobi. u većoj dobi ide teže i potencijal nam je za 1% godišnje manji od onog sa 20 godina. nakon 25. godine potencijal pada.
    tako da, nije lako

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Potpisujem cure koje ne misle da nam trebaju suplenmenti osim u hrani.
    Trener u školici je triatlonac i maratonac i živi na voću i povrću - sav u mišićima.... kaže mi da tek sada ima najbolje rezultate. Preporučio mi je oporavak mišića sokom od zelenjave, kelja, brokule i sličnog.
    sasa odličan tempo. mamice bravo za kile i betty za odrađeni program!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja uzimam jedino whey, unazad par mjeseci. Ne bih ga se odrekla ni pod razno jer mi je fiiin i praktičan, posebno otkad treniram ujutro.

A imam i dojam da sam od njega dobila nešto mišića, dobila sam na vagi u zadnje vrijeme, ali izgledam bolje nego prije

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    A imam i dojam da sam od njega dobila nešto mišića, dobila sam na vagi u zadnje vrijeme, ali izgledam bolje nego prije
    ovo dolazi vremenom
    nus pojava

jučer me jedna cura pitala što sam prije trenirala (ja ću se, ne znam što. nešt ću si na čelo tetovirat). i nije mi dala završiti rečenicu pa je čula samo kako sam tu di jesam oko godinu (zapravo nešto više) i onda komentira: 'a ja sam pola godine i ništa'
    btw, cura je predivna i građe nebo i zemlja od moje. vitka. i 15 godina mlađa. da mi je dala završit rećenicu čula bi kako intenzivnije vježbam 2-3 godine, a kako sam općenito aktivnija sve skupa 4 godine, a da se ni prije nisam smatrala nesposobnom iako sam imala o ho ho kg viška i djecu štancala.

za izgraditi mišiće treba vremena. puno vremena. i cijelo to vrijeme relativno uredan život. i građenje mišića nema šanse ako je ono samo sebi cilj jer teško da će ta motivacija potrajat toliko vremena. mišići dođu. nus pojava. ali vremena im treba. i trošenja. a neki, ovisno o našoj građi, u nekim trenucima postanu više izraženiji i vidljivi

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Odradila alpha cardio, pratila ih u stopu! Bas sam happy.

Maruska, meni se nakon zavrsenog br-a cini da je alpha cardio duplo laksi od c3, jel tebi tako?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni su c3 i alpha cardio tu negdje - ako gledam koliko ih pratim. Ni jedno ni drugo nisam uspjela izvesti 100%; računam da sam negdje na 90%.
    Ali mi je cardio draži - nekako je ... tečan.

Baš me zanima što ćeš reći za TBC.

Sad sam u četvrtom tjednu focusa i nekako mi se ne čini da lakše odrađujem workoute.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam jedan jedini put odradila c3 100%, mislila sam da cu umrijet.
    Zanimalo me kakav ce mi biti alpha cardio nakon mjesec i po dana koliko je proslo od kad sam ga zadnji put radila, pa sam se ugodno iznenadila napretkom. Cak sam i disanje pocela kontrolirat, vice ne zvucim ko darth vader nakon sto potrci.
    Bas me veseli ovaj focus. Nadam e da ce i neke rezultate donijet
    Posljednje uređivanje od betty blue : 25.03.2014. at 15:07

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

iako sam imala o ho ho kg viška i djecu štancala.

Ines, ja tebe obožavam

u pravu si za mišiće. treba vremena. puno vremena. iako je i to individualno jer je genetski uvjetovano.

meni (samo) mišići nisu motiv, ali ih volim vidjeti, ne mogu si pomoći. ipak mi je nemjerljivo važnija kondicija, da mogu potrčati, poskočiti, tegliti klince i vrećice s placa... i osjećati se dobro

moj doživljaj c3 je da je otprilike u razini s insanityjem, alpha cardio je samo mrvicu lakši, ne mnogo ako odradiš broj ponavljanja svake vježbe jednako kao i oni

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni (samo) mišići nisu motiv, ali ih volim vidjeti, ne mogu si pomoći. ipak mi je nemjerljivo važnija kondicija, da mogu potrčati, poskočiti, tegliti klince i vrećice s placa... i osjećati se dobro
    E ovakvo je i moje razmišljanje, samo što je meni trenutno ipak prioritet mršavljenje - i ono u centimetrima i na vagi, da bi tek onda mogla pričati o kondiciji i skakutanju.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kavica ti si odustala od zuzi?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kavica ti si odustala od zuzi?
    na neko vrijeme, da

vratim joj se u jesen

btw. jel planiraš ti na kakve utrke? imaš sjajan pejs

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ma ne. nisam ja za to....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

moj doživljaj c3 je da je otprilike u razini s insanityjem, alpha cardio je samo mrvicu lakši, ne mnogo ako odradiš broj ponavljanja svake vježbe jednako kao i oni
    Ja kad radim - radim k'o i oni (barem želim vjerovati da tako radim). Kad ne radim - ne radim. Zezam se. Prebacim se na Tanyu ili na downgrade verziju vježbe.

Insanity nisam nikad gledala. Ali čim čujem da traje sat vremena - zvuči mi kao totalni science fiction da bi mu ikad i primirisala... Na stranu nedostatak vremena, ne mogu zamisliti da bi tim intenzitetom skakala tako dugo.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Navukli su se ljudi i na luđe stvari...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Sasa, radila si ona bw trening za intermediate? Osnovne su vjezbe i tri, cetiri runde?
    Ja cu danas ili zuzi ili beta cardio. Ili ako sladje dijete natjeram na bajsikl, onda idem s njom van pa cu trcati.

Betty, Maruska, toooo!!!
    Posljednje uređivanje od Anci : 25.03.2014. at 15:49

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

šteta

Maruška, ja ih ne mogu pratiti u stopu iako obožavam alpha cardio i zadnjih mjeseci sam ga radila 2x tjedno. ali nikako, nikako ne mogu odraditi onu vježbu s izmjenom nogu i spuštanjem u položaj za start utrke. spustim se malo ispod koljena, kad idem do poda kvadri pucaju. baš me zanima hoću li uspjeti nakon Ins

Anci, jesi i ti pretplaćena na zgym?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako mene pitas , po onim linkovima koje sam detaljno proucavala ( od zhang- nutricionizam ) - trebas.
    Pogotovo zbog grade koja ti je uvjetovana genetikom. Zapravo trebala bi proteina vise i od mene koja sam mala i nabita , ali sa izrazenim misicima. Osobe koje su tvoje grade ( visoka , tanka) trebaju vise proteina nego moje.
    proteini zgraduju tkiva , masnoca i ugljikohidrati daju energiju.
    bez adetvatnog unosa nema izgradnje.
    to ja najbolje vidim na svom sinu koji je tvoje grade i trenira intenzivno 5 x tjedno.
    ali ne unosi adektvatnu hranu za jednog sportasa . On je mrsav, bez grama sala , definiran , ali nema misica .
    mislim, ima , ali nisu jako izrazeni ( osim na bedrima koje trpe najvece opterecenje). Zapravo je i dalje jako mrsav i rebra mu ispadaju.
    Probaj pogledati one linkove , na njima kaze okvirno na treba oko 2 g proteina po kilogramu za sportase, za one tvoje grade i vise .Opce preporuke su 0,7 do 1 gram po kilogramu.
    U svakom slucaju ako zelis dobiti koji misic uz vjezbanje morati ces malo bolje pouciti prehranu.
    ja bih mogla dobiti definirane misice na kelju i zelju kada bih skinula salo, ali ti ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •