Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Iva, svakako mislim da je sve to korak prema govoru no nas problem je sto smo manje vise na toj istoj razini vec godinu dana.
    Drugi problem M kao da je strasno tvrdoglav. Zna i kad si sretan i mahati i slati puse i mirisati cvijece i svasta nesto, ali iskljucivo kad on to zeli, rijetko na zahtjev.
    3 dana govori auto, piti, pa-pa, boca, Alf (macak), vau -vau i slicno onda samo odjednom prestane par mjeseci, pa opet pocne i tako u nedogled vec skoro godinu i po. Tako da vise ne znamo sto zna sto ne zna...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Iva, svakako mislim da je sve to korak prema govoru no nas problem je sto smo manje vise na toj istoj razini vec godinu dana.
    Drugi problem M kao da je strasno tvrdoglav. Zna i kad si sretan i mahati i slati puse i mirisati cvijece i svasta nesto, ali iskljucivo kad on to zeli, rijetko na zahtjev.
    3 dana govori auto, piti, pa-pa, boca, Alf (macak), vau -vau i slicno onda samo odjednom prestane par mjeseci, pa opet pocne i tako u nedogled vec skoro godinu i po. Tako da vise ne znamo sto zna sto ne zna...
    a sto su vam rekli strucnjaci... Da li je to sve ok ? Sto se tice tvrdoglavosti kao da si mog opisala. Prestrasno nesto, taj kad nesto ne zeli, ne zeli i gotovo. On se s nama igra i komunicira iskljucivo kada on to zeli, isto tako rijetko na zahtjev. Kod njega nema ono , idemo uzet knjigicu i sad pokazi unutra kravu i reci kako se kravica glasa... Nema sanse. Ali kad uzme sam knjigu, onda ju cijelu ispregledamo. To je takav karakter valjda. Tezak ! Mislim da smo u istom sosu

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    a sto su vam rekli strucnjaci... Da li je to sve ok ? Sto se tice tvrdoglavosti kao da si mog opisala. Prestrasno nesto, taj kad nesto ne zeli, ne zeli i gotovo. On se s nama igra i komunicira iskljucivo kada on to zeli, isto tako rijetko na zahtjev. Kod njega nema ono , idemo uzet knjigicu i sad pokazi unutra kravu i reci kako se kravica glasa... Nema sanse. Ali kad uzme sam knjigu, onda ju cijelu ispregledamo. To je takav karakter valjda. Tezak ! Mislim da smo u istom sosu
    Tako i M, nekad možemo pola sata čitati (ako on inicira), a nekad ni pogledati...
    Išli smo za sada samo na to savjetovanje na ERF, rekli su da je sve ok osim kašnjenja govora. Da jednostavno svako dijete ima svoj tempo razvoja.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jako jako dugo nam je trebalo da shvati da ne moze ici van prije nego se obucemo. Pa onda kad smo njega obukli nije imao vremeena cekati da se ja obucem vec bi primao za kvaku i jurio van bez da mu se ista moze objasnit, sad nakon tri tjedna vrtica decko sjedne na klupicu i ceka da ga obujem i obucem i sad ima strpljenja. Ufffffff!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •