Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
hm.... ne znam je li ovo pitanje, koje postavlja jedan obaviješteni protivnik cijepljenja za ovu temu ili možda za Kutak za filozofski trenutak (možda za neki (i)religiozni topic)?

Možemo ići još malo dalje.... Ako smo na taj način stvoreni savršeni čemu onda lijekovi? Operacije? Nekad nije bilo antibiotika ni pedijatara. Zašto vjernici dozvole da imunološki sustav ne radi na sliku i priliku Svevišnjem i sam se obrani od SVIH bolesti? Bi li zakleti protivnik narušavanja imunološkog sustava vlastitog djeteta trebao zabraniti i davanje antibiotika kod npr. upale pluća, operaciju slijepog crijeva, kozmetiku s posebnom namjenom kod atopijskog dermatitisa, inhalacije kod astme? Jako me zanima stav pravih vjernika, ali sumnjam da ću ikada čuti odgovor, a ako takvo pitanje postavim na pravoj temi mogu samo zaraditi ban jer će se to proglasiti podj****anjem. Je li to vjerovanje ustvari "trska" iliti "kako vjetar puhne"? Je li sve to skupa licemjerno? Jer-kažu da je Isus liječio dodirom ruke, a sad su takvi ljudi za Crkvu sotonisti. Hm....