Plusic kod kolimoli!??!?! Ajme, divno! I ja bi ga vidjela al neznam kako
Ukucas u google kolimoli site:forum.roda.hr/members pa pogledas potpis na njenom profilu.
Jutroooooooo!
Kavica taman skuhana, uživajte!
Dobro jutro, baš pijuckam kavicu.. idemo lagano u novi radni tjedan.
Dobila sam obavijest da u našem gradu neće biti struje od 10 do podne, a baš sam mislila svašta nešto obaviti jutros.. moram se sada ubrzati i stići bar dio do 10 sat, vidjet ćemo iza pauze kako dalje.
Trudilice i trudnice, veliki pozz s juga![]()
Jutro, cure!
JUčer sa htjela piškiti LH trakicu, ali opet smo išli na drugo selo. Ponesem čašicu i trakicu, a kad ono HCG trakica, umjesto LH!!!Otvoren test mi propade, umičila sa ga agresivno u tu mokraću i sve skupa bacila, plakala..... Aj, cijelo popodne bila žedna, trpim, pišalo mi se i NIŠTA! No, dobro... U 20:45 čak sa piškila kad sa došla kući i očekviano testna crta je tamnija no dan prije, ali nakon incidenta sam išla i noralno pišati, pila kavu, vodu... Koliko bi onda bila tamnija da sa test napravila kao što je planirano...!? Ipak, MM i ja smo se družili sinoć!
Love is in the air!!!
Danas, sutra ili prekosutra očekujem pravi rezultat na LH trakici.
Ma što ja to čitam, neka pobuna?Želite druge boje na listi? Ok, dajte prijedloge...
Žužy, slažeš se ti s time?
Vucica žao mi je zbog M. A znaš..... Novi ciklus, nova nada. Ne zove se uzalud - ciklus.
Tayla što želiš objaviti?
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 14.04.2014. at 07:26
Srećo, mislila sam OBAVITI, ne objaviti. Oh, kako bih voljela da imam neke lijepe vijesti za objaviti.. al biti će i toga.
Srećo, ajde stavi nove boje, ajdeee![]()
Ljubičice, nek ostanu ljubičice, a mi dolje. nek se mijenja iz mjeseca u mjesec.
Nivesa jako mi je žao....
Srećo nasmijala sam se tvojoj nezgodi s trakicama. Znam da je šteta trakica i da te uzrujalo, al presmiješno si to ispričala nekako![]()
jutro svima! ajme koliko sam toga propustila preko vikenda! ja se isključim kad odem u petak s posla i nastojim se ne približavati internetu cijeli vikend, ipak treba malo odmora i od ekrana...a i sin ne razumije da mama ima potrebu gledati u laptop ili mob umjesto u njega tako da to više ni ne pokušavam....
dakle,...krojachica, nivesa i vucica...puno zagrljaja šaljem...
čaj nisam još kupila, u mojoj ljekarni tu kraj posla nije bilo a poslije nisam tražila, nije mi se dalo stajati nigdje putem do doma...
mi smo od sinoć krenuli u boj, uranili, ali što je sigurno sigurno je..samo moram šutiti da se ne posvađamo još...ovaj mjesec moram biti dobra i ne prigovarati!![]()
Tayla, humor mi je drugo ime...Ozbiljno, to sam naslijedila od tate, smisao za humor.
I ožda ste primijetile da mi u tekstu fali slovo m, na nekim mjestima. Očito ima posljedica Emino udaranje po tipkovnici...
Evo od jučer nešto: Ema mi kaže: "Mama, znaš što sam sanjala po noći? Da sam kakala, govno je ostalo u guzici, oblačim hlače i isprljam hlače! Zamisli!"![]()
Sreco, to sam te ja zeznula iznenadjenjem? Molim, i drugi put.
lista za 14.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Pa ja sam ti uz lh iz donacije poslala par hcg testova iz vlastite zalihe...
Bubi, evo provjerih status paketa.... Došlo mi je u Tisak pred zgradom, heheeh!Super, danas ću to podići... Hvala još jednom!
![]()
Dobro jutro ! Evo danas jajnik manje boli , čekam fm !
Što se tiće boja neke proljetne- žuta , pink, naranđasta
Kaze doktor da boli jajnik jer je aktivan! Nema ciste i to je bitno! Evo na desnom nesto pocelo rasti 13 i 12 mm a na lijevom i dalje stoje na 10 i 11 mm![]()
ljubi-jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii,samo rastite,baš sam happyyyyyy
Ah....mozda narancasta nebi bilia losa! Malo bi podigla raspolozenje hehe sinoc sam citala o MPO i neplodnosti. samo pala u depru..ne znam da li cu ja to moci.. Nekak mi je sve to puno i previse.Ak je moguce da prvi put prirodno uspijes a poslje nista?
dAN...
lijep je dan...neka bude žuta boja.....ili narandžasta...
ja ću podivljat s ovom temp....čak mi je i ona dnevna malo porasla,do 37.(inače je nikad ne mjerim,ni kad sam bubana,jer znam da nikad ni nije iznad 36)..
tko će se strpit još 5 dana kad bi zapravo trebala nedobit..
Bubice pa super ti je temperatura, moja pala.
Ola!
bubice,tvoja temp. je mrak
Srećo,samo ti daj s bojicama,nek ti i Ema pomogne
Malo promjene uvijek dobro dojde!
MAMI,kak se osječaš,osim ovog pada T?Nema spottinga?
Ak sutra dojde kučkica (puj puj),možda ti je O bila na 12.dc...a ak ne dojde,onda su ti se zbilja ciklusi produžili.Kaj misliš?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ne dojde skoro.
aaaaaaaaaaaaaaa...hvala vam curke moje.......
p.s. sad ću se naravno ureć..ali kupila ja i testić-zlu ne trebalo,neku bude tu uz mene......ali neću ga otvarati,nemam hrabrosti,a i u srijedu idem na kompletan gin pregled kod moje privatnice...do tad ću
...mami..možda još i poraste tvoja temp..nikad se ne zna...
Cure kakve toplomjere koristite za mjerenje bt?
Ja test nepopishan nisam mogla u kuci imati
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
ja digitalne..danas sam čak kupila i jedan novi u ljekarni,nekakakv samsung bla bla..40 kn..
inače onaj iz dm-a ....neki put zapišti,a nekad ne,ili mi se tako čini,jer je jako tih![]()
[QUOTE=KrisZg;2605047]Ja test nepopishan nisam mogla u kuci imati
hahaha ni ja. Popisala sam svaki mj bar dva, tak i ovaj
Lista za 14.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
esperansa~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
crna_ovčica~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc
odbrojavalice:
vatra86~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
hellokitty~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
viki88~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kudri~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
emily_zg~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sreća_83~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kadulja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~7 dc
ivchica30~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Ej ajde samo dajte mišljenje pa da brzo maknem listu. Jesu ok boje? Zanemarite dc!
meni se sviđa! al sam već krenula pisati da di je nestao moj 1 dan ciklusa!!!
Ajme, prošlo je dvije minute unutar kojih mogu uređivati listu, aaaaaaaaaaaaa
Netko će biti ljut na mene...Joj meni.... joj....
Ništa, ovo je stara lista, s kojom sam se malo igrala... A dobro, što je, tu je. Pravila su takva.
Srećo u donjem domu crveni DC bode u oči, narandžasto i žuto ok, ali crveno mi ne paše.
? Sve ok osim kaj fali moj 1 dan!!! Skuzila sam , stara lista..boje ok.
Posljednje uređivanje od nivesa : 14.04.2014. at 14:53
Crvena za mengu! Haha ma super i sareno![]()
Posljednje uređivanje od nivesa : 14.04.2014. at 14:54