Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

upomoc, ovakva je situacija.
    pas je star god dana, kod nas je dakle 9mj
    najvise vremena provodi s menom. u zadnjih mj dana dva puta je reagirao na moju curku onak da ju prestrasi, dobio je po nosu radi toga, al curka ga se sad boji (sto je baka dodatno zaparila s izjavama ugrist ce te) i ne zeli mu blizu on to osjeca, a ja ne znam sta da radim, nije mi svejedno kad je blizu njega

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    najvise vremena provodi s menom. u zadnjih mj dana dva puta je reagirao na moju curku onak da ju prestrasi, dobio je po nosu radi toga, al curka ga se sad boji (sto je baka dodatno zaparila s izjavama ugrist ce te) i ne zeli mu blizu on to osjeca, a ja ne znam sta da radim, nije mi svejedno kad je blizu njega
    ajoj, znam...i mi smo imali takvu situaciju, doduše naš je tada imao tek 3 mjeseca...curka ga se bojala, jer ju je onako, ošinuo zubuima kad mu se približila kosti. E sad, ona je veća, i uspjeli smo joj objasniti kako da se postavi prema njemu, a njega smo isto kaznili (strogo ne, kratko zatvaranje u šator). Onda smo imali još 2 incidenta kada je lagano ošinuo malog, i na to smo reagirali povlačenjem za šiju, strogim ne, i zatvaranjem u šator. Znao je i par puta zarežati na malog, sada to više ne radi. Od tada se stvarno smirio, zna da ne smije gristi ni režati na djecu, a mislim da je i kastracija pomogla. S druge strane, on je tada bio još malo štene, priznajem da bi se zabrinula da mi pas od 1g loše reagira na dijete.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne znam Kako je reagirao? Što se točno dogodilo?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam Kako je reagirao? Što se točno dogodilo?
    lezao je na ulazu, mala je ulazila izlazila stalno uz moju pratnju, kad je zadnji put isla unutra, on je ležao, moja noga je bila kraj njegove njuske i stajala sam između njih, mala je nešto zanovjetala i ja sam digla glas na nju, i ona je namrgodjena krenula unutra, a on je bez dizanja uz cvilez krenuo prema njenoj tenisici

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

lezao je na ulazu, mala je ulazila izlazila stalno uz moju pratnju, kad je zadnji put isla unutra, on je ležao, moja noga je bila kraj njegove njuske i stajala sam između njih, mala je nešto zanovjetala i ja sam digla glas na nju, i ona je namrgodjena krenula unutra, a on je bez dizanja uz cvilez krenuo prema njenoj tenisici
    Ovo što pišem uzmi s velikom rezervom. Rezerva pogotovo jer se radi o velikom psu (mada i mali ima dovoljno velike zube).

Vrlo vjerojatno si ti alfa i vođa čopora, izabrao te je za glavnu. Branio te. Cvilež ili režanje?

Ako je cvilež, podržavao te i gunđao. Ako je režao, maloj je htio dati do znanja da je na tvojoj strani i da te brani, upozoravao ju je.

To je pretpostavka. Vrlo vjerojatno je da bi ju "samo" gurnuo njuškom ili zubima uhvatio za tenesicu, ali nije sigurno.

Je li cvilio ili režao?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •