Stranica 14 od 23 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sad sam se nasmijala vasim dogodovstinama sa curama!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure citam vas stalno, ali nemam bas sta napisati..
    Sreco Ema ti je zakon, a to je zato jer je.mala Bikica..

Grlim cure koje su docekale M

Evo Nivesa da ti odg,ja imam trakice lh na kojima pise da se moze piskiti između 10-18 sati,s tim da se moras suzdrzati nekih 2 sata od nepisanja, ja sam piskila svaki.dan oko 14 sati i.pokazalo mi je kad je poz,a s obzirom na duljinu ciklusa mozes slobodno poceti 12 dc.

Evo nesto novog i kod mene, nakon pobacaja me je dr poslala da vadim faktore trombofilije, i nalaz je pizitivan, tako da cu u.sljedecoj trudnoci morati dobivati injekcije heparina.. Ma sve cu raditi,samo da izguram T do kraja i da napokon postanem mama.

Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

..baš su slatke te vaše priče o vašim anđelima...
    p.s.imam jedno pitanjce..ako tko zna...primijetila sam danas,baš na bradavicama,nekako nešto čudno...obično su onako tamne,naravno..a sad ,ne znam da li ću to dobro objasnit...nekako iznutra u srdini pobjelile..ono kao neka boba grozda..ajme koja usporedba...ali nisam drugačije znala objasnit..i dosta su mi osjetljive,ali samo bradavice..ono na špic ...mada u nekim ciklusima pred stvari isto znaju bit...inače su i dalje male,kao ispuhana dva..ali punija balončića
    ..i da,jučer se nisam sjetila vam spomenut...dok sam obavljala nakon brisanja sam primijetila neku malu sukrvicu...ali stvarno malo...a nisam se napinjala kao što inače znam...dok se kod brisanja sprijeda nije ništa pojavilo??????

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Oblačenje... Najbolje od svega mi je kad slučajno ako je obučem, a ona je htjela, moram je skinuti da onda ona se obuče!!! Imate to?!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

i ja..slatke su
    Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam se nasmijala vasim dogodovstinama sa curama!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

želim ti da uskoro uspiješ u svom snu!!!!
    Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure citam vas stalno, ali nemam bas sta napisati..
    Sreco Ema ti je zakon, a to je zato jer je.mala Bikica..

Grlim cure koje su docekale M

Evo Nivesa da ti odg,ja imam trakice lh na kojima pise da se moze piskiti između 10-18 sati,s tim da se moras suzdrzati nekih 2 sata od nepisanja, ja sam piskila svaki.dan oko 14 sati i.pokazalo mi je kad je poz,a s obzirom na duljinu ciklusa mozes slobodno poceti 12 dc.

Evo nesto novog i kod mene, nakon pobacaja me je dr poslala da vadim faktore trombofilije, i nalaz je pizitivan, tako da cu u.sljedecoj trudnoci morati dobivati injekcije heparina.. Ma sve cu raditi,samo da izguram T do kraja i da napokon postanem mama.

Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bubicazubica to su kapilarice. Posebno kad je tvrdja stolica. A nekad mi bude i kad je normalne konzistencije. Kad god sam doma dok imam stolicu, odmah se perem. i ulazni dio debelog crijeva. Trudim se da koza uvijek bude meksa. Valjda si shvatila sto sam htjela reci

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vatrice
    Steta sto nam faktore trombofilije ne pregledavaju svima prije postupaka. Mislim da bi bilo manje problema

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Meni to lici na ranu trudnocu. Mozda grijesim. Najbolje ces znati ako obavis test. Meni su tad bradavice bile jako osjetljive i imala sam lagano krvarenje, ne kao M. Nadam se da si trudna

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    ..baš su slatke te vaše priče o vašim anđelima...
    p.s.imam jedno pitanjce..ako tko zna...primijetila sam danas,baš na bradavicama,nekako nešto čudno...obično su onako tamne,naravno..a sad ,ne znam da li ću to dobro objasnit...nekako iznutra u srdini pobjelile..ono kao neka boba grozda..ajme koja usporedba...ali nisam drugačije znala objasnit..i dosta su mi osjetljive,ali samo bradavice..ono na špic ...mada u nekim ciklusima pred stvari isto znaju bit...inače su i dalje male,kao ispuhana dva..ali punija balončića
    ..i da,jučer se nisam sjetila vam spomenut...dok sam obavljala nakon brisanja sam primijetila neku malu sukrvicu...ali stvarno malo...a nisam se napinjala kao što inače znam...dok se kod brisanja sprijeda nije ništa pojavilo??????

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Oblačenje... Najbolje od svega mi je kad slučajno ako je obučem, a ona je htjela, moram je skinuti da onda ona se obuče!!! Imate to?!
    Ne samo to, nego, znam ju obuci, pa njoj padne na pamet da zeli nesto drugo. Ima jednu majcu koja mi je uzasno glupa a ona ju voli. Obucem joj je samo na pola sata, a zatim skinem pod izgovorom da je zmazana i mora u vesmasinu (inace je to jedini nacin da je uvjerim da nesto ne obuce).
    Isto tako, do nedavno je sve sama jela. Oduvijek. Dojila sam, kasnije BLW, tako da ju doista nikad nisam ja hranila. Ali , vidjela je neke mame kako hrane bebe kasicama i odjednom ona hoce biti baby i inzistira da ju hranimo.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

jesam,hvala...ja oduvijek imam tvrdu stolicu..i jako neredovitu probavu...ali sad kako ujutro pijem toplu vodu i med..ipak sam malo redovitija na wc..barem svaki drugi-treći dan...
    Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Bubicazubica to su kapilarice. Posebno kad je tvrdja stolica. A nekad mi bude i kad je normalne konzistencije. Kad god sam doma dok imam stolicu, odmah se perem. i ulazni dio debelog crijeva. Trudim se da koza uvijek bude meksa. Valjda si shvatila sto sam htjela reci

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

hvala...nada uvijek postoji..
    .sutra idem kako sam rekla na onaj redovan gin.pregled..pa ću možda nešto više znat..a možda i ne..mislim da je još ipak malo prerano za bilo kakav kućni testić
    sad idem
    pozz svima i ugodno popodne!!!!
    ..
    Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni to lici na ranu trudnocu. Mozda grijesim. Najbolje ces znati ako obavis test. Meni su tad bradavice bile jako osjetljive i imala sam lagano krvarenje, ne kao M. Nadam se da si trudna

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo to, nego, znam ju obuci, pa njoj padne na pamet da zeli nesto drugo. Ima jednu majcu koja mi je uzasno glupa a ona ju voli. Obucem joj je samo na pola sata, a zatim skinem pod izgovorom da je zmazana i mora u vesmasinu (inace je to jedini nacin da je uvjerim da nesto ne obuce).
    Isto tako, do nedavno je sve sama jela. Oduvijek. Dojila sam, kasnije BLW, tako da ju doista nikad nisam ja hranila. Ali , vidjela je neke mame kako hrane bebe kasicama i odjednom ona hoce biti baby i inzistira da ju hranimo.
    Da, ne želi jesti sama. Jedino za ručak, i to samo par žlica. Onda nastupam ja. No, pripremam je za vrtić. Tamo je očekuje upravo to - sama će morati....

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

hvala...nada uvijek postoji..
    .sutra idem kako sam rekla na onaj redovan gin.pregled..pa ću možda nešto više znat..a možda i ne..mislim da je još ipak malo prerano za bilo kakav kućni testić
    sad idem
    pozz svima i ugodno popodne!!!!
    ..
    Imala sam i ja to...u sredini bradavice kao svjetlije podrucje.Meni jos nisu pocele tamniti.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bubice,kaj se tiče trudnoče nečeš sutra dojti ništ pametnija od gina..sve kaj ti može reči sad je da je maternica zadebljana.To može značit trudnoču al isto tak i dolazak menge
    Držim fige da je ovo prvo!
    Kak to da sad opče ideš doktoru?

vatra,šaljem hug...nije ugodno saznati tak nekaj al eto..bolje da se zna,pa da se riješi.
    Neka sljedeči put bude mirno i školski do kraja.

Curke,klinci su vam zakon!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Žužy nego kako ce biti, nego mirno i skolski..

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ja sam mislila da ne mogu spavat...ali nisam se ipak digla tako rano...pa sam zvjerala okolo i brojila zjake...
    ali ovo je ipak i za mene prerano da dođem za komp
    ma kakav komp
    jutarnja kavica prije posla na mobu sve pratim, ne bi sjela za komp nakon posla da mi plate

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni je s Emom svaki dan poseban... Ja vam želim takvo jedno bićence...
    Ocito su sve Eme vrlo zanimljive!! Sva sreca da si bas jednu Emu,izmedu ostalih ,zelim.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jutro cure

Kavica je skuhana, posluzite se...

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

koke! Evo, mm skuhao pridružite mi se! Nikako da odlijepim kapke, sjedim u krevetu ko zombi i pijuckam, a zaspala sinoć oko 7.
    Posljednje uređivanje od stork : 16.04.2014. at 06:47

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Stork, kada je pregled?

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Dobro jutro, cure!

Kako ste me nasmijale sa zgodama i pričama vaših curica Jedva čekam da sve mi čekalice i odbrojavalice dijelimo dogodovštine naših mališana

Vatra, barem sada znate više i odmah ste pripremljeni za drugi put.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

jutro i vama..i kavica je mmmmmmmmm...baš paše...
    kris,kako je tebi?odmaraš?...i da upravo tako..u sredini na bradavicama svjetlije područje..i od sinoć bole za pogled...a kad ih pipam(postala sam majstor u samopipkanju,haha)ono,čine se baš punijim...ali žare i pale..i da,čini mi se da ima puno više plavih žilica i vena...a što mi je vruće....
    a noćas sam osjetila ko neku tupastu,ali ne jaku bol..onako...blagu...ali mirna sam...kako mi je m sad oko 25 dana...to znači da bi trebala dobit za 3...ali osim što me leđa bole,nešto malo dole štreca...probod ena tren...nema onih mojih boljki kako zna bit...i piškim...ajme meni...
    ...meni se čini da je sve to u
    ...žužy...ma idem na redovan gin.pregled,bila sam samo nakon druge kiretaže kad sam podigla nalaz,i nakon što sam zaprijetila dr.da ne idem doma,dok me ne pregleda,da vidimo da li je ovaj put sve ok,a ne da mi se opet nađu zaostaci...na ultrazvuku gdje je bilo napokon sve ok,i tad sam i dobila m nakon 5 mj.,i bila najsretnija na svijetu......a sad idem kod moje priv.na tehnički kompletan pregled
    ...Asper..i ja sam slična kao i ti..nakon posla,ako baš ali ono baš ne moram,nikako ne palim komp...ali pošto sam sad doma,na god.onda uz jutranju kavicu,malo pročitam novine...
    Stork-kako si?

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

jutro!
    ja sam sinoć popišala jednu lh trakicu i odmah su se pojavile dvije crte, ok jedna puno svijetlija, znači nema još ovulacije ali zanimljivo je to da se očito bliži kad se već pojavila! a tek je 9DC..ili to uopće ne mora to značiti??hm...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ja jedva izdržim do 9...moram stavit čačkalice...jučer onaj film..a ja već u 9 i po"kad će biti gotov,koliko još ima"?
    Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    koke! Evo, mm skuhao pridružite mi se! Nikako da odlijepim kapke, sjedim u krevetu ko zombi i pijuckam, a zaspala sinoć oko 7.

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jutro svima, uzivam u jutarnjoj kavici s MM pa uredjivanje i pravac UZV, jupiiiii
    stork, ak sam dobro shvatila i ti si danas, sretno draga
    Posljednje uređivanje od Asper : 16.04.2014. at 07:38

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja inače također u 9:15 pravac krevet..a ovaj tjedna smo izgleda plodni, mm radi popodne i moram ga čekati do iza 23h....odem spavati oko ponoći...težak je to posao..

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    jutro!
    ja sam sinoć popišala jednu lh trakicu i odmah su se pojavile dvije crte, ok jedna puno svijetlija, znači nema još ovulacije ali zanimljivo je to da se očito bliži kad se već pojavila! a tek je 9DC..ili to uopće ne mora to značiti??hm...
    Negdje sam pročitala da neke žene tijekom cijelog ciklusa dobiju i drugu liniju, ali da bi bio znak da se ovulacija bliži mora biti jednaka ili jača kontrolnoj liniji.

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ja inače također u 9:15 pravac krevet..a ovaj tjedna smo izgleda plodni, mm radi popodne i moram ga čekati do iza 23h....odem spavati oko ponoći...težak je to posao..
    tezak ali sladak

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

sretno na uzv!!!!
    Citiraj Asper prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro svima, uzivam u jutarnjoj kavici s MM pa uredjivanje i pravac UZV, jupiiiii
    stork, ak sam dobro shvatila i ti si danas, sretno draga

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

uf uf......ali za pravu stvar se isplati..zar ne?
    Posljednje uređivanje od bubicazubica : 16.04.2014. at 08:08

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

dakako da se isplati!!!
    sva sreća večeras imam tri mašine veša za ispeglat pa će me to držati budom dok ne dođe doma!

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

we're up all night to get lucky...

Kako ide ono ta pjesma, eto tako i ti moraš malo duže ostati budna da dobiješ malo hihih

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    we're up all night to get lucky...

Kako ide ono ta pjesma, eto tako i ti moraš malo duže ostati budna da dobiješ malo hihih

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

jutro curke!

Tayla

"We've come too far to give up who we are
    So let's raise the bar and our cups to the stars

She's up all night to the sun
    I'm up all night to get some
    She's up all night for good fun
    I'm up all night to get lucky..."

A gdje nam je šefica srećica jutros, da nije prespala

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Krivo ste skužile, nisam na uzv, a još se nisam naručila ni na pregled S malim sam skužila tek kad me nekaj počelo lupkati tak da sam išla tek sa 16 tt.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

lista za 16.04.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
    esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
    crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc

odbrojavalice:

vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jel me netko tražio?

Imala sam nekog posla. Jučer LH trakica negativna, ali smo mi utvrđivali gradivo od ponedjeljka, kad je bila pozitivna. MM bi i danas pokrio. On bi stalno pokrivao, možda je baš danas bitno, veli on. Pa onda dobro......

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Krivo ste skužile, nisam na uzv, a još se nisam naručila ni na pregled S malim sam skužila tek kad me nekaj počelo lupkati tak da sam išla tek sa 16 tt.
    Ma znam da nisi danas...zato pitam:kada ces?

Ja sam sada u nekoj fazi:tko ce docekati mjerenje nuhalnog...uzasno sam nestrpljivaaaaaaa.Idemo onaj iduci ponedeljak ili ako bas popizdim u petak na 11+1

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

samo vi dajte...
    Jel me netko tražio?

Imala sam nekog posla. Jučer LH trakica negativna, ali smo mi utvrđivali gradivo od ponedjeljka, kad je bila pozitivna. MM bi i danas pokrio. On bi stalno pokrivao, možda je baš danas bitno, veli on. Pa onda dobro......

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

tek tada?
    uf..ja bi na ove sijede što imam,još posijedila od čekanja,i nestrpljivosti...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

..ja upravo popeglala toliko...
    dakako da se isplati!!!
    sva sreća večeras imam tri mašine veša za ispeglat pa će me to držati budom dok ne dođe doma!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

tek tada?
    uf..ja bi na ove sijede što imam,još posijedila od čekanja,i nestrpljivosti...
    A zakaj? Do 12 tt je i onak sve ili ništa tak da se ne isplati živcirati. Cice ne bole, ali gladna sam i spava mi se, trbuh napuhnut i malo probadaju jajnici, brljanja ni krvi nema... Sutra 7tt, nek čeka ginica i onak nema uzv u DZ pa bu mi dala uputnicu, onda nemam kaj ni vidjeti kod nje.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

svaka čast!!!
    ja sad upravo na spremanje,pa na pregled...
    ali..mislim da se ne smijem nadati,ma skoro nikako da će biti nešto što bi se moglo vidjeti,ako je nešto i uspjelo ovaj put..možda čak idem vaditi i betu kad sam u gradu...od simptoma-ono cice žare i pale,baš nekako čudno...nekako pikanje dole...temp povišena i dalje...žedna jako,piškim,samo što ne uzmem školjku sa sobom..a glad...sve i svašta u razmaku od 5 min...ali proljeće je ...možda pojačani predznak pms-a
    A zakaj? Do 12 tt je i onak sve ili ništa tak da se ne isplati živcirati. Cice ne bole, ali gladna sam i spava mi se, trbuh napuhnut i malo probadaju jajnici, brljanja ni krvi nema... Sutra 7tt, nek čeka ginica i onak nema uzv u DZ pa bu mi dala uputnicu, onda nemam kaj ni vidjeti kod nje.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Gdje nam je žužy? Draga, što ima kod tebe?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Cisto da vidis jel na pravom mjestu,al ako neces kaj sad...

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Cisto da vidis jel na pravom mjestu,al ako neces kaj sad...

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Evo danas smo i pjevušile i zaplesale u našem odbrojavanju.

Hepi sam trenutno, vidjela sam sada dragu prijateljicu s kojom sam ljetos imala nesporazum, zbog čega smo se udaljile. A sada smo se tako lijepo raspričale... hepiiii

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Nista od mojih folikula smanjuju se doktor misli da sam i klomifen rezistentna i insulin rezistentna tako da moram na detaljnu endokrinolosku obradu

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Vikki pa joj.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •