Sad sam se nasmijala vasim dogodovstinama sa curama!![]()
Sad sam se nasmijala vasim dogodovstinama sa curama!![]()
Cure citam vas stalno, ali nemam bas sta napisati..
Sreco Ema ti je zakon, a to je zato jer je.mala Bikica..![]()
Grlim cure koje su docekale M
Evo Nivesa da ti odg,ja imam trakice lh na kojima pise da se moze piskiti između 10-18 sati,s tim da se moras suzdrzati nekih 2 sata od nepisanja, ja sam piskila svaki.dan oko 14 sati i.pokazalo mi je kad je poz,a s obzirom na duljinu ciklusa mozes slobodno poceti 12 dc.
Evo nesto novog i kod mene, nakon pobacaja me je dr poslala da vadim faktore trombofilije, i nalaz je pizitivan, tako da cu u.sljedecoj trudnoci morati dobivati injekcije heparina.. Ma sve cu raditi,samo da izguram T do kraja i da napokon postanem mama.
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..baš su slatke te vaše priče o vašim anđelima...
p.s.imam jedno pitanjce..ako tko zna...primijetila sam danas,baš na bradavicama,nekako nešto čudno...obično su onako tamne,naravno..a sad ,ne znam da li ću to dobro objasnit...nekako iznutra u srdini pobjelile..ono kao neka boba grozda..ajme koja usporedba...ali nisam drugačije znala objasnit..i dosta su mi osjetljive,ali samo bradavice..ono na špic ...mada u nekim ciklusima pred stvari isto znaju bit...inače su i dalje male,kao ispuhana dva..ali punija balončića
..i da,jučer se nisam sjetila vam spomenut...dok sam obavljalanakon brisanja sam primijetila neku malu sukrvicu...ali stvarno malo...a nisam se napinjala kao što inače znam...dok se kod brisanja sprijeda nije ništa pojavilo??????
Oblačenje... Najbolje od svega mi je kad slučajno ako je obučem, a ona je htjela, moram je skinuti da onda ona se obuče!!! Imate to?!![]()
Bubicazubica to su kapilarice. Posebno kad je tvrdja stolica. A nekad mi bude i kad je normalne konzistencije. Kad god sam doma dok imam stolicu, odmah se perem. i ulazni dio debelog crijeva. Trudim se da koza uvijek bude meksa. Valjda si shvatila sto sam htjela reci
Vatrice![]()
Steta sto nam faktore trombofilije ne pregledavaju svima prije postupaka. Mislim da bi bilo manje problema
Ne samo to, nego, znam ju obuci, pa njoj padne na pamet da zeli nesto drugo. Ima jednu majcu koja mi je uzasno glupa a ona ju voli. Obucem joj je samo na pola sata, a zatim skinem pod izgovorom da je zmazana i mora u vesmasinu (inace je to jedini nacin da je uvjerim da nesto ne obuce).
Isto tako, do nedavno je sve sama jela. Oduvijek. Dojila sam, kasnije BLW, tako da ju doista nikad nisam ja hranila. Ali , vidjela je neke mame kako hrane bebe kasicama i odjednom ona hoce biti baby i inzistira da ju hranimo.
bubice,kaj se tiče trudnoče nečeš sutra dojti ništ pametnija od gina..sve kaj ti može reči sad je da je maternica zadebljana.To može značit trudnoču al isto tak i dolazak menge
Držim fige da je ovo prvo!
Kak to da sad opče ideš doktoru?
vatra,šaljem hug...nije ugodno saznati tak nekaj al eto..bolje da se zna,pa da se riješi.
Neka sljedeči put bude mirno i školski do kraja.
Curke,klinci su vam zakon!
Žužy nego kako ce biti, nego mirno i skolski..![]()
koke! Evo, mm skuhao
pridružite mi se! Nikako da odlijepim kapke, sjedim u krevetu ko zombi i pijuckam, a zaspala sinoć oko 7.
Posljednje uređivanje od stork : 16.04.2014. at 06:47
Dobro jutro, cure!
Kako ste me nasmijale sa zgodama i pričama vaših curicaJedva čekam da sve mi čekalice i odbrojavalice dijelimo dogodovštine naših mališana
Vatra, barem sada znate više i odmah ste pripremljeni za drugi put.
jutro i vama..i kavica je mmmmmmmmm...baš paše...
kris,kako je tebi?odmaraš?...i da upravo tako..u sredini na bradavicama svjetlije područje..i od sinoć bole za pogled...a kad ih pipam(postala sam majstor u samopipkanju,haha)ono,čine se baš punijim...ali žare i pale..i da,čini mi se da ima puno više plavih žilica i vena...a što mi je vruće....
a noćas sam osjetila ko neku tupastu,ali ne jaku bol..onako...blagu...ali mirna sam...kako mi je m sad oko 25 dana...to znači da bi trebala dobit za 3...ali osim što me leđa bole,nešto malo dole štreca...probod ena tren...nema onih mojih boljki kako zna bit...i piškim...ajme meni...
...meni se čini da je sve to u
...žužy...ma idem na redovan gin.pregled,bila sam samo nakon druge kiretaže kad sam podigla nalaz,i nakon što sam zaprijetila dr.da ne idem doma,dok me ne pregleda,da vidimo da li je ovaj put sve ok,a ne da mi se opet nađu zaostaci...na ultrazvuku gdje je bilo napokon sve ok,i tad sam i dobila m nakon 5 mj.,i bila najsretnija na svijetu......a sad idem kod moje priv.na tehnički kompletan pregled
...Asper..i ja sam slična kao i ti..nakon posla,ako baš ali ono baš ne moram,nikako ne palim komp...ali pošto sam sad doma,na god.onda uz jutranju kavicu,malo pročitam novine...
Stork-kako si?
jutro!
ja sam sinoć popišala jednu lh trakicu i odmah su se pojavile dvije crte, ok jedna puno svijetlija, znači nema još ovulacije ali zanimljivo je to da se očito bliži kad se već pojavila! a tek je 9DC..ili to uopće ne mora to značiti??hm...
Jutro svima, uzivam u jutarnjoj kavici s MM pa uredjivanjei pravac UZV, jupiiiii
stork, ak sam dobro shvatila i ti si danas, sretno draga![]()
Posljednje uređivanje od Asper : 16.04.2014. at 07:38
ja inače također u 9:15 pravac krevet..a ovaj tjedna smo izgleda plodni, mm radi popodne i moram ga čekati do iza 23h....odem spavati oko ponoći...težak je to posao..![]()
![]()
dakako da se isplati!!!
sva sreća večeras imam tri mašine veša za ispeglat pa će me to držati budom dok ne dođe doma!
we're up all night to get lucky...
Kako ide ono ta pjesma, eto tako i ti moraš malo duže ostati budna da dobiješ malo hihih![]()
jutro curke!
Tayla
"We've come too far to give up who we are
So let's raise the bar and our cups to the stars
She's up all night to the sun
I'm up all night to get some
She's up all night for good fun
I'm up all night to get lucky..."
A gdje nam je šefica srećica jutros, da nije prespala![]()
![]()
Krivo ste skužile, nisam na uzv, a još se nisam naručila ni na pregledS malim sam skužila tek kad me nekaj počelo lupkati
tak da sam išla tek sa 16 tt.
lista za 16.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
odbrojavalice:
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jel me netko tražio?
Imala sam nekog posla. Jučer LH trakica negativna, ali smo mi utvrđivali gradivo od ponedjeljka, kad je bila pozitivna. MM bi i danas pokrio. On bi stalno pokrivao, možda je baš danas bitno, veli on. Pa onda dobro......![]()
![]()
A zakaj? Do 12 tt je i onak sve ili ništa tak da se ne isplati živcirati. Cice ne bole, ali gladna sam i spava mi se, trbuh napuhnut i malo probadaju jajnici, brljanja ni krvi nema... Sutra 7tt, nek čeka ginica i onak nema uzv u DZ pa bu mi dala uputnicu, onda nemam kaj ni vidjeti kod nje.
svaka čast!!!
ja sad upravo na spremanje,pa na pregled...
ali..mislim da se ne smijem nadati,ma skoro nikako da će biti nešto što bi se moglo vidjeti,ako je nešto i uspjelo ovaj put..možda čak idem vaditi i betu kad sam u gradu...od simptoma-ono cice žare i pale,baš nekako čudno...nekako pikanje dole...temp povišena i dalje...žedna jako,piškim,samo što ne uzmem školjku sa sobom..a glad...sve i svašta u razmaku od 5 min...ali proljeće je ...možda pojačani predznak pms-a
Cisto da vidis jel na pravom mjestu,al ako neces kaj sad...
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Evo danas smo i pjevušile i zaplesale u našem odbrojavanju.
Hepi sam trenutno, vidjela sam sada dragu prijateljicu s kojom sam ljetos imala nesporazum, zbog čega smo se udaljile. A sada smo se tako lijepo raspričale... hepiiii
Nista od mojih folikula smanjuju sedoktor misli da sam i klomifen rezistentna i insulin rezistentna
tako da moram na detaljnu endokrinolosku obradu