Danas vadila hormone i muz s-gram....dosli u pola 8 i pripremili se na cekanje jer je cekaona bila krcata,ali na moje iznenadjenje i pregled obavila kod dr.Alebica prije 9....dobili upute kod one tete za papirologiju koju moramo rijesiti i dolazimo opet od 3-5 DC....pa me zanima koje je inace pravilo za kretanje u stimulirani postupak, tj.od kojeg DC se pocinje sa pikanjem?
I ja sam danas ekspresno bila gotova, baš me je to iznenadilo.
Sladjo, ako sljedeći ciklus krećeš u postupak, 1dc se naručuješ za 3dc, nikako kasnije. Ako je tada sve ok, odmah počinješ s pikanjem.
Ajvi, idete li i vi sa klomifenima ili čisti prirodnjak?
da li u bolnica vuk vrhovac ima parking ili makar neki u blizini
Nadam se da cu uspjeti skemijati da odem 3 DC pa ako ce biti srece da krenem odmah
inada...parkinga bas nema oko bolnice, ima uz cestu u okolnim ulicama ali je jaaaaako tesko vidjeti slobodno mjesto, ali nekih desetak min od bolnice ima podzemna garaža Kvatrić...mjesta koliko hoces, parking 4 kn/h i bez brige ste....
Posljednje uređivanje od sladja01 : 29.04.2014. at 11:43
hvala ti, znam za tu na kvatriću ali ipak sam se ponadala da ima negdje bliže :roll
Ma nađe se u ulici uvijek mjesta...mi smo našli,u koje god doba da smo došli,nekad odma kod ulaza u bolnicu,nekad na kraju ulice..al smo našli (kuc-kuc).
Bokic curke! Eto ja sam sutra na brdu iza 9 sa D1 uputnicom i klomifenima u torbiKaj to znaci da fakat ..(konacno) krecemo u postupak?!
Hahaha..ima nas zar ne? Samo nek sve bude ok! Strasno sam napeta!
Sada sam zbunjena...i ja čekam mengu za vikend, pa krećem u prirodnjak tj. s klomifenom, ali meni dr. nije rekao da donesem klomifen sa sobom, mislim si ga kupiti u njihovoj ljekarni nakon pregleda...jel to moguće? Nadam se da nije nestašica i da ima klomifena?
Ja maratonka nemam pojma, ali nisam bila na klomifenu 100 godina, i tada kada sam išla sam ga uvijek imala kod sebe...
[QUOTE=Mury;2612239]Sada sam zbunjena...i ja čekam mengu za vikend, pa krećem u prirodnjak tj. s klomifenom, ali meni dr. nije rekao da donesem klomifen sa sobom, mislim si ga kupiti u njihovoj ljekarni nakon pregleda...jel to moguće? Nadam se da nije nestašica i da ima klomifena?
Ja maratonka nemam pojma, ali nisam bila na klomifenu 100 godina, i tada kada sam išla sam ga uvijek imala kod sebe...[/QUOTE
Imaš ga u ljekarni na VV...samo je neki generički lijek koji dr.-i nemaju u kompu pa ti mora napisati ručno...i vrate ti pare![]()
Ma ne brini! Ja sam si ih kupila prosli put dolje u njihovoj ljekarni jer mi je rekao da ih pripremim za sljedeci put..sad nosim recept i racun da mi vrate novcice..a to sam samo tak napisala..![]()
OK, hvala cure, i sretno nam svima![]()
Sretno cure na klomifenima ,ja cu ,nadam se, dobiti nesto zesce
Klara,ja sam isto dobila estrofem u drugom dijelu ciklusa ali samo od 19-29 ,10 dana ,trebala sam danas dobit,eventualno sutra al jos nist,a u fetu mi nije odgodio mengu,al valjd je to sve
Uh,pobjeze mi post
Htjela sam reci da je to sve valjda indivudualno.
Jel pocinje koja stimulacija bez menge? a da nije dugi protokol od 21. dana
da znam sta me ceka![]()
Stvarno nas je dosta na klomifenima, to je neka nova furka?
Svima želim sreću, u kojoj god fazi bile...
Pozdrav svima! Ima li tko informaciju da li doktor A. radi ovu subotu?
Sami - ovaj vikend je samo doktorica, on je bio prošli vikend. U subotu sam gore pa znam...![]()
Vidimo se u subotu! (A ja danas cijeli dan imam osjećaj da je subota i da sam zaboravila otići na fm)
Još 4 puta spavam i eto mene na brdu. Jako sam sretna što ću upoznati dr. Alebića kojeg sve hvale.![]()
Što je najbolje više ni ne znam što bi pitala. Svaki put ispitam sve dokotre koji su me gledali pa sam ispucala sve. Sad me zanim kakvu mi stimulaciju želi predložiti.
Ma znam,ali da nisam pitala ne bih ni znala kakvi su mi hormoni,zaliha...samo idemo u ovakav ili onakav postupak i to je to.FM isto,nikada mi nije rekao veličinu i broj folikula bez mog pitanja..dakle samo ga pitaj šta te zanima![]()
Duboko se nadam da mi neće dati klomifene. Uvijek nakon njih imam ciste. Zapravo prvo će mi reći da vadim hormone. Jel vi ne vidite svoje nalaze kad dođete kod njega? Ako nešto vadim, osobito AMH voljela bi znati koliki mi je, a i nalaze bi voljela imati kod sebe bar kopije ako ikad zatrebaju.
Ja sam ti krtice išla u laboratorij na prvom katu i isprintali su mi sve nalaze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posljednje uređivanje od kika222 : 04.05.2014. at 18:06
Krtice - ti njemu slobodno reci da dobiješ ciste od klomifena, slušaju oni što im mi govorimo...![]()
Ja nikad nisam vidjela svoje nalaze, a nikad mi nije pokazao, nekoliko puta sam pitala i rekao je sve je u redu, ali nikad nisam saznala, a kamoli dobila nalaz.
Jednom smo trazili nalaz spermiograma da nam da i bilo je gadno iskustvo
Uglavno slobodno treci da neces klomifene, ja sam isto rekla sto necu sto hocu i nije inzistirao, a mislim da je jako bitno sto osjecas da je dobro ili nije dobro za tebe.
U svakom slucaju zelim ti srecu pa da ti nis vise ne treba![]()
Meni uopce nije jasno da moras TRAZITI svoje nalaze. Kao da su tajni podaci, a ne MOJI nalazi koje mi treba dati bez da ih i trazim
To je tako jer se ti nalazi vade u sklopu obrade, uputnica se ne predaje standardno na salter nego sestrama kod doktora. Da ides sve to vaditi mimo njih, nalaze dobis postom. Cure, intistirajte na tome da vam daju vase nalaze, imate na to pravo, jer ste ih vadile na uputnicu koju vam je dao vas ginekolog, a ne na internu uputnicu klinike.
Pozdrav svim curama koje prate ovaj forum!
I ja sam pikalica, pa me zanima dali si i štopericu pikamo same, jer kako sam čitala neke cure su je primale navećer, a pošto nisam iz Zg. već putujem, to me brine, pa molim za odgovor.![]()
lora21 ako je decapeptyl mozes ga dati sama, brevactid nek ti daju na hitnoj.
bubekica hvala ti na odgovoru,![]()
Drage moje!
Jutros smo bili na prvom UZV na 5+5tt. kuca nam 1 SRCEEEEE!!! Ovu sreću tesko je riječima opisati....))
I ovo srce je bio mali dvodnevni !!(bila su 2 dvodnevna i evo jedan kuca)
Noemiiii![]()
ja se jučer vratila sa kesom injekcija,nisam očekivala,sad čekam stvari pa da krenem sa bockanjem,1Men.i 3Gonala dnevno
Klomifen sam koristila 5 puta. Prvi put 50mg, a ostale 100mg od 3 do 7dc. Dva puta nakon njih sam imala ciste koje su hvala Bogu brzo i pukle. Rekla sam ja Alebiću to pa je rekao da ne brinem. Puno je pričao, ja dosta pitala, nalaz s grama je rekao da je uredan i meni je bilo sasvim lijepo iskustvo. Doktor je vrlo ugodan, šalili se, pričali... Et jedino se nije složio s nalazom jednog doktora u Osijeku koji mi je dijagnosticirao adenomiozu. On smatra da ja to nemam nakon što me na brzinu pregledao. Također mi objasnio da je adenomioza veliki problem za implantaciju i ako ne bude uspjeha u ivf-u nakon nekoliko pokušaja onda treba to ispitati. Nešto mi je pričao da moj amh od 12.5 je i niži jer njihove brojke iz laba su veće za duplo nego inače. Tu sam prozujila. Vadim sve nalaze ponovo pa ću onda sve saznati.