Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Bok svima...evo prvi put sam se ukljucila u neki forum i sa velikom znatizeljom ga citam...na AIH sam isla 02.05. i trebam ici betu vaditi u petak...idem na sv.duh...jel netko zna jel nalaz gotov isti dan ili?

Sent from my C2105 using Tapatalk

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivancica_1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima...evo prvi put sam se ukljucila u neki forum i sa velikom znatizeljom ga citam...na AIH sam isla 02.05. i trebam ici betu vaditi u petak...idem na sv.duh...jel netko zna jel nalaz gotov isti dan ili?
    Dobrodošla na forum i da te dočeka lijepa beta. Nisam sigurna za SD, ali pretpostavljam da rezultate dobiješ isti dan.

Sve stalno grintamo zbog nuspojava utrića, ali mene sad čudi izostanak istih - u prošlim postupcima nisam smjela dotaknuti boobies, a sad ništa. Ima li to veze s tim što sad nije bilo stimulacije ili zato što sad uzimam i Estrofem ili...?
    Posljednje uređivanje od Ajvi : 15.05.2014. at 17:12

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Ajvi prvotno napisa Vidi poruku
    Sve stalno grintamo zbog nuspojava utrića, ali mene sad čudi izostanak istih - u prošlim postupcima nisam smjela dotaknuti boobies, a sad ništa. Ima li to veze s tim što sad nije bilo stimulacije ili zato što sad uzimam i Estrofem ili...?
    Ja sam imala dosta nuspojava u prvom, stim. postupku. U drugom, prirodnjaku nisam. Možda je do hormona, a možda slučajno. Početkom lipnja opet krećem u stimulirani pa ću vidjeti kak će mi biti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •