Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

pozdrav!!!! evo mi napokon svu dokumentaciju prikupili,sad mi treba br na oji se mogu naručiti i br faxa da uputnicu faxiram,stoga molim da mi napišete ako znate? znači mi na druge konzultacije idemo sa svom dokumentacijom,iskustva-što sad slijedi? hvala

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj nova13 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav!!!! evo mi napokon svu dokumentaciju prikupili,sad mi treba br na oji se mogu naručiti i br faxa da uputnicu faxiram,stoga molim da mi napišete ako znate? znači mi na druge konzultacije idemo sa svom dokumentacijom,iskustva-što sad slijedi? hvala

Ne znam što slijedi, ali znam brojeve. Tel 658-254 i fax 658-221. Sretno dalje!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Pozz, u istoj sam situaciji, takodjer danas dobila uputnicu za Rijeku uz sve potrebne nalaze,i dobila sam broj na koji treba fax 051 658 257 te na uputnicu napisati svoj broj tel pa oni zovi,meni je tako rekla med.sestra....

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj cicko87 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz, u istoj sam situaciji, takodjer danas dobila uputnicu za Rijeku uz sve potrebne nalaze,i dobila sam broj na koji treba fax 051 658 257 te na uputnicu napisati svoj broj tel pa oni zovi,meni je tako rekla med.sestra....
    meni su rekli da prvo zovem,oni mi kažu termin i onda faxiram uputnicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •