Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 217 od 217

Tema: Hrvatski jezik - državna matura - ministar - učenici

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

A ja san NAPOKON došla do zaključka kako su neki došli do broja 11 plesačica. Sporo kopčam iako je meni "od UKUPNOG broja plesača i plesačica...7parova" značilo bilokakvih parova.. m+m,m+ž,ž+ž

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nevjerojatno lagan zadatak, za koji ne treba ni papir ni olovka da izračunaš da je 9 plesačica. Tko god to ne vidi odmah, ni ne treba proći maturu. Pa što ti gimnazijalci ili drugi srednjoškolci rade u školi? Sjede na ušima? Da meni moje dijete kaže kako to ne zna...ma, nema šanse da ne zna. Čemu idu u školu 12 (DVANAEST) godina!? Inače, maturant u mojoj familiji kaže da je A razina bila jednostavna, i nisu trebale apsolutno nikakve pripreme, ni besplatne, ni koje se plaćaju. Dovoljno je ići u školu. I mozak ponijeti sa sobom

Usput, dovoljno je napisati manje od četvrtine za prolaz! Manje od četvrtine? Zar je stvarno tako malo potrebno za proći?

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Beti ti si brutalna nemoj baš tako. I ja mislim da je 9,ali puno je njih odgovorilo 11 pa očito je negdi došlo do kratkog spoja. Potpisujem ti zadnji dio posta i nadodajem da bi bilo "čudno" da su svi sve riješili

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni je odgovor odmah bio 9...
    ali ja sam stara folklorašica koja zna da u folkloru uvijek fali dečki i parovi mogu bit i ž+ž

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Beti ti si brutalna
    Uf, kad sad pročitam svoj post, stvarno jesam.
    No, neka uživaju u mladosti, neka je mozak na paši 90% vremena, neka ništa ne rade po kući, neka izlaze, neka treniraju, neka imaju ljubavi, ali...neka ukopčaju taj mozak kad treba! I točka.
    Pa nije to previše tražiti od djeteta, tj. mladog čovjeka, zar ne da nije? Da položi maturu. Svojim trudom.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nije to previše Beti,slažem se ...i nek prestanu kukati ako nebude 80-90% Svakome će biti po zaslugama,barem otprilike.

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nevjerojatno lagan zadatak, za koji ne treba ni papir ni olovka da izračunaš da je 9 plesačica. Tko god to ne vidi odmah, ni ne treba proći maturu. Pa što ti gimnazijalci ili drugi srednjoškolci rade u školi? Sjede na ušima? Da meni moje dijete kaže kako to ne zna...ma, nema šanse da ne zna. Čemu idu u školu 12 (DVANAEST) godina!?
    ...
    A nisi brojala koliko forumašica nije odmah vidjelo? (a znamo kakav je sastav ekipe na ovom forumu)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

NetkoMiOteoNick, da slazem se da nas par nije vidjelo odmah da je odgovor 11, ali sam si dala truda i pogledala ostale zadatke. Bez ikakvih priprema mislim da bi tu razinu matematike prosla bez ikakvih problema. Zbilja B razina je bila lagana. I koliko god se na slagala ja s Beti na puno topica, ovdje fakat djelim njeno misljenje u potpunosti. Evo sad me zanima i razina A, da vidim kako tamo stojim.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    NetkoMiOteoNick, da slazem se da nas par nije vidjelo odmah da je odgovor 11, ali sam si dala truda i pogledala ostale zadatke. Bez ikakvih priprema mislim da bi tu razinu matematike prosla bez ikakvih problema. Zbilja B razina je bila lagana. I koliko god se na slagala ja s Beti na puno topica, ovdje fakat djelim njeno misljenje u potpunosti. Evo sad me zanima i razina A, da vidim kako tamo stojim.
    i ja potpisujem. osim što je rezultat 9, a ne 11

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Riječ je o konkretnom zadatku, ne testu u cjelini.

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Smeta me kad se kritiziraju mladi kako pojma nemaju, a ni starije generacije nisu skužile zadatak.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nisu ga skužile jer nije precizno postavljen.

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da.
    Bilo je rečeno.
    Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    ... Tko god to ne vidi odmah, ni ne treba proći maturu...

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja potpisujem. osim što je rezultat 9, a ne 11

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sva sreća pa se ne boduje samo jedan zadatak tako da će maturanti ipak moći proći maturu
    A mi ostali smo već davno prošli svoje prijemne, jedino da nas retroaktivno sruše

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    bome sam i ja jucer gledala taj test, navecer kad mi pamet nije bistra (dakle nisam bas mozak ukljucivala) i veliki broj zadataka mi se cinio kao nesto sto se nikako ne bi smjelo pojaviti na maturi.
    stavreno su ih izmucili s tom razinom B, a i postavlja mi se pitanje, ako je ove godine bila razina B najteza do sad, majko moja bolje da ne vidim ranije testove.
    Slažem se. Pa na što će to ličit za koju godinu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Čula od maturanata i njihovih roditelja koje poznam da nije bilo nikakvih drama... Ovo što se po internetu povlači vjerojatno je glasna manjina.

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •