Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam otpratila pak jutros na transfer i donijela joj srecu!! Sretno i ovin putem,drzim fige zs veliku betu,bila sam sretna kao da je meni!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku

jessssssssssss.......sretno,sretno!!!!!!!!!!
    p.s.ipak je bilo vike danas u čekaonici...ali od sreće
    Hvala. Joj bila sam zbunjola kao da mi je prvi put. Jesi i ti bila danas dole?

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam otpratila pak jutros na transfer i donijela joj srecu!! Sretno i ovin putem,drzim fige zs veliku betu,bila sam sretna kao da je meni!

Sta jest, jest.Hvala sto si mi skratila muke u iscekivanju.Najgori dio mi je to cekanje u cekaonici da doznas dali ce uoce biti transfer. Drago mi je da smo se upoznale . Navijam da ti sve ispadne na kraju po planu ~~~~~~~~~~
    Svima sretno za sta god kome treba ?
    Posljednje uređivanje od pak : 29.05.2014. at 21:45

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nisam,srećo jučer bila dole,ali sam bila u mislima s tobom...,a red je bila totalno prisutna uz tebe,i vidiš,to ti je ipak donijelo sreću..
    bila sam danas...i iznenadila koliko je cura bilo...i svima njima želim sreću za dalje!!!
    .
    Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. Joj bila sam zbunjola kao da mi je prvi put. Jesi i ti bila danas dole?

Sta jest, jest.Hvala sto si mi skratila muke u iscekivanju.Najgori dio mi je to cekanje u cekaonici da doznas dali ce uoce biti transfer. Drago mi je da smo se upoznale . Navijam da ti sve ispadne na kraju po planu ~~~~~~~~~~
    Svima sretno za sta god kome treba ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •