Pokazuje rezultate 1 do 50 od 890

Tema: Što čitaju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

čoksa, hvala za ove dvije preporuke!
    po ovoj zadnjoj knjizi, baletnim papučicama je, ako se ne varam, snimljen film? mislim da je to to- jednu od djevojčica glumi heromiona granger :D tj. emma watson.

moja starija u zadnje vrijeme čita samo pet prijatelja i nešto jako slično tome od iste autorice, sedam tajanstvenih. čini mi se i da bi joj se ove dvije knjige jako svidjele.

ova koju ću linkati je fantasy a meni se čini interesantna. autorica je jelena radan (nisam ni znala da se bavi pisanjem): http://www.mvinfo.hr/najnovije-knjig....php?ppar=9883
    možda se nekome svidi, ja ću je pokušati potražiti.
    Posljednje uređivanje od Anci : 20.06.2014. at 13:05

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    po ovoj zadnjoj knjizi, baletnim papučicama je, ako se ne varam, snimljen film? mislim da je to to- jednu od djevojčica glumi heromiona granger :D tj. emma watson.
    "Baletne papucice" su mojoj jedna od drazih knjiga (takodjer i film :D), a dobra je i "The Circus is Coming", E. ju ima na popisu prijedloga za slobodnu lektiru ove godine.

E. trenutno zavrsva Susie Morgernstern, "Prima media!" - prvo sam ju procitala ja da vidim da li je primjerena, no bas je za njen uzrast, 10-11 godina i prijelazak u vise razrede.

Za ljetnu lektiru nakon toga cita Judith Kerr, "Kada je Hitler ukrao ruzicastog zeca", C. Dickens, "Oliver Twist" i E.B. White, "Charlotteina mreza". Ima ih jos na popisu, ali to je podigla za pocetak.

Nakon toga si je podigla prvu knjigu iz Pattersonove serije Middle School, "Middle School: The Worst Years of My Life".
    Ova knjiga od S. Morgernstern na temu 'visih razreda' joj se dosta dopala, pa mislim da se s podizanjem Pattersonove knjige posluzila poveznicom, no nisam sigurna da li ce joj se svidjeti... Vidjet cemo, javit cu dojmove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •