ina33 prvotno napisa
Ostanite za GO doma ako je takva patnja, ja bih tako - i ne bi me ponukalo ono "da mi djeca vide more/snijeg itd.", ako to znači da sam ja "Isus na križu", živi se i bez toga (mora/snijega), nije to mus, to je fakultativno. Ukini gadgete mužu (možda sam iz tvoje kratke crtice stekla krivi dojam) i neka i on vuklja, ovako ispada da sve ti. Ili da svako dijete uzme ono nešto što mu je baš mus na plaži.
Iskustvo - zasad totalno suprotno, ali na to utječe djece kom 1, Ž, i to što puno toga prilagođavamo sebi (a ne djetetu), iako i njoj bude OK. I što, u pravilu, ne idemo tamo di je gužva. Što manje sadržaja sa strane - tobogana, sladoleda, itd. - mirnije je i za dijete. Čak i ono čeg sam se bojala (prekooceanski put, 12 h leta u jednom smjeru) prošlo fantastično. Vjerojatno samo imam sreće (i uživam u tome, ja volim inače putovati, meni sreća počinje s ENC-om al' u suprotnom smjeru).
Nadam se da ćeš pokupiti što više savjeta i da će se javiti što više majki djece sa slčinim mislima (sigurno ih ima). Sve ovisi kokliko GO traje (ovisi o dostupnom godišnjem i lovi), tj. što bi radili u m jestu boravka, s obzirom da imaš i školaraca, koliko vidim, tj. nula bodova odgojno obrazovne institucije na 2 mjeseca, barem za 2 starija. Pa kud puklo (pretpostavljam da tvoj M navlači da idete na put). I ozbiljno, ako je ikako moguće (bake itd.) bi outsourcala dio djece na tipa 7 dana pa ošla negdje... ili ostala doma.
Ako je tebi ljepše ostat u mjestu boravka i laganini s njima - ja bi tako. Barem par idućih godina.
Sretno!!!!