Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: Prijava na natječaj za posao u vrijeme trudnoće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa. kako ti nije jasno? Kad sam dobila prvi prijevod karticu zdravoseljačkog teksta sam prevodila 3 sata, sad prevedem tri kartice takvog teksta u sat vremena. Ti ono uređuješ stvari? Pa, valjda si na početku promišljala nečiji stan tjedan dana, a onda 2 tražila pločice za kupaonicu... a sad znaš da u Ferotermu imaju ovakve i onakave, a u Peveca takve pa odmah u glavi imaš par opcija. I sad, neki ljudi nakon što rade deset godina i dalje petljaju, ono nisu glupi ili nesposobni, već petljaju... Pa promišljaju pet minuta nad rečenicom, pa izokreću red riječi, pa malo prosurfaju upotrebu rastavnih veznika u potrazi za razlikom između a i ali, pa opet iščitavaju prijevod, pa provjeravaju kod prijatelja medicinara je li isto napisati meningitis ili upala moždane ovojnice... Ili kod tebe.. nacrtaju jedno rješenje, pa drugo, pa zaključe da bi trebali ponovo vidjeti prostor radi osvjetljenja, pa crtaju treće rješenje, pa popravljau kote, pa biraju pločice, pa prosurfaju sve beige pločice, pa zaključe da su mocca puuuno bolji izbor, pa nazovu vodoinstalatera, pa se raspituju o geberit kutnom wc, ali ga ipak ne stave...Na kraju dovrše stan, ali ulože truda i vremena za tri stana. Ne bi se moglo reći da nisu radili, da su se bavili nečim što nema veze s poslom, ali izgubili vremena i vremena bez razlike u kvaliteti... Dovoljno slikovito?
    Posljednje uređivanje od casa : 20.07.2014. at 16:46

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ili kod tebe.. nacrtaju jedno rješenje, pa drugo, pa zaključe da bi trebali ponovo vidjeti prostor radi osvjetljenja, pa crtaju treće rješenje, pa popravljau kote, pa biraju pločice, pa prosurfaju sve beige pločice, pa zaključe da su mocca puuuno bolji izbor, pa nazovu vodoinstalatera, pa se raspituju o geberit kutnom wc, ali ga ipak ne stave...Na kraju dovrše stan, ali ulože truda i vremena za tri stana. Ne bi se moglo reći da nisu radili, da su se bavili nečim što nema veze s poslom, ali izgubili vremena i vremena bez razlike u kvaliteti... Dovoljno slikovito?
    nije
    jer mi se čini da nagađaš

jer sve ovo što si ti napisala, radi investitor, a ne projektant.
    nacrtam rješenje i super im je.
    ali im frendica baci bubu u uho, pa traže još jedno.
    pa onda svekar koji financira - treće.
    nekad ima i tridesetak rješenja dok se ne dođe do optimalnoga

a nekad se vrate na prvo i kažu da su me trebali odmah poslušati.
    a nekad se stvari mijenjaju i kad je već sve skoro gotovo.

a o predomišljanju oko boja plčica ili namještaja neću ni govoriti.
    nije to haljina od 300 kn, pa nije strašno ako i zezneš boju ili kroj.
    ljudi adaptiraju stan jednom u životu.
    dignu kredit, zaduže se na 30 godina.
    i boje se.
    jako se boje.
    jer ne mogu zamisliti ono što ja mogu.

neki ti slijepo vjeruju, neki ne.

i to nema veze sa mojom spretnosšću, rekla bih kako brzo donosim jako dobra rješenja.
    ali... to sve najmanje ovisi o meni.
    pa neću ja tamo živjeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •