Bubilo...nešto mi nije jasno. Čisto nek se zna,naradila sam se ja prekovremenih za 3života i nije mi žao. Radila sam to jer sam bila spora i neiskusna pa sam postala spora i kvalitetna,pa sam s godinama stekla i brzinu. Jako mi je važno da moj poslodavac od mene ima korist..što je veću moguće. Nije mi jasno kakve veze ima samnom kao radnikom dal će klijent platiti. Ti kažeš ako klijent ne plati nećeš dobiti plaću i to je ok. Vidiš ja očekujem da moj poslodavac ako mu klijent ne plati proda svoj auto,kuću,ženu,babu,brigamešta i isplati meni moju plaću i onda ako me ne može plaćati dalje da mi uruči otkaz...i to ne sporazumni. Svaki prekovremeni rad treba platiti i kraj. Radno vrijeme je tu da se poštuje. Čast iznimkama...pod tim mislim na apricot i njen primjer. Opet,ona zna najbolje zašto i kako

E sad moja struka....jednostavno ima dana kada do podne odbiješ tri klijenta (cca600kn gubitka za firmu) jer si prezaposlen i nemaš 4 para ruku da to sve stigneš. I to je tako nažalost,zapravo na sreću jer to znači da si prebukiran (to je poželjno) Drugi je problem kad poslodavac ne vidi u tome priliku da primi još jednog radnika koji bi mogao primiti te klijente. Ahh. Ali nije me briga,ja sam samo radnik...kojem je žao kad vidi koliki su novci i mogućnosti otišli nekom drugom