-
Anemona X
U ovoj tvojoj situaciji jedino bi trebalo razgovarati o 4god financiranja i o tvom ulaganju u ZAJEDNIČKU kuću. Jer to će te danas sutra dijeliti. Ona u stan nije ulagala. Ovo što Tanči piše...kužim ljutnju,ali ne bih je usmjerila samo na brata,on je samo koristio priliku,roditelji su ti koji su kupovali ta auta. Starije dijete u mojoj obitelji također je dobilo auto,nakon nekog vremena dobila sam i ja. Međutim situacija se okrenula tako da su moji roditelji financijski zaglavili,a ja imala dobru ušteđevinu (rano sam se zaposlila) koju sam im dala i nakon toga sam sama nastavila plaćati kredit za auto. Tako da ipak na kraju auto nisam dobila na poklon
tko mi je kriv šta sam štedjela,nitko. Svemirska nepravda. Ne pada mi na pamet kriviti nikoga. Al da sada starci prospu lovu i lovu na isto starije dijete dala bih im do znanja da bi po svakoj pravdi red bio na meni....pa ako bih bila i "mrtva" nebitno. Meni je bitno ovo o čemu piše Anemona,uzrok njene ljutnje. Pa ako i shvaća krivo riječi i djela rekla bih joj "Ženo,krivo shvaćaš,kako ti nije jasno da bih za tebe i život dala...bla bla bla" Otvori joj se iskreno. Ako ništa drugo znat ćeš da si pokušala. Ali,ako i ti u sebi nosiš osjećaj da si zakinuta,da si više dala njoj,ako i ti nosiš negativne osjećaje moraš ih riješiti pod hitno. Nije ugodno za nju ako ti misliš da si više dala za stan nego ona,onda živjeti u njemu. Izazivaš u njoj osjećaj manje vrijednosti i potrebu da se obrani pod svaku cijenu. Možda joj ovo nisi dala do znanja,ali možda je vaša mama nehotice??? Kako ti za nju kažeš da sve krivo shvaća,moguće da je i s tvoje strane isto? Velika je vjerovatnost da ona onu provokaciju doživljava kao šalu i nije joj na kraj pameti povrijediti ga. Ne tako davno sam imala svađu s prijateljicom,pale su teške riječi. Jedna za drugu bile smo "mrtve". Niti dva mjeseca nakon nastavile smo kao da se ništa nije dogodilo. Bez isprike,objašnjavanja,patetike svjesne da se lako drugoga može krivo protumačiti,a misli se ne čitaju, te onda lako krene nizbrdo. Dobra nam je bila škola,a eto nije mi čak ni sestra. Ne želim vas uvrijediti jer vaš je gubitak nemjerljiv,ali ružno je da vas posvađa razlika novca koji nije "zarađen" već dolazi spletom okolnost zakonske "logike"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma