Stranica 10 od 14 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 660

Tema: Neprijavljeni u apartmanu

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    I ja obozavam sator. U pravilu nesto zaboravim ponijeti, tako da mogu samo sebe po celu lupit.
    Sto se tice N. zavjeta, vidjala sam pred desetak godina ponegdje, sad se ne sjecam kada sam vidjela, a ne idem samo u Dansku i Svedsku, nema ni u Irskoj, ni Spanjolskoj ili Portugalu. Meni ne smeta, svejedno mi je, al mi se cini neposlovnim. Jucer sam bila kod jednog prodavaca koji na stolu ima zastavicu Dinama. To mi se isto cini losim neposlovnim.

Bilo da se radi o religijskim obiljezjima, navijackim, politickim ili zastava duginih boja, meni je to glupo. Tu su klijenti emotivni, a imas veliku sansu fulat ukus klijenta, a estetska vrijednost uglavnom loša.
    Slažem se! Prošle godine, u okolnostima onog referenduma ZA-PROTIV, mi smo izbjegavali voćarnicu u mjestu gdje ljetujemo koja je imala naljepnicu sa suprotnim stavom od našeg!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se! Prošle godine, u okolnostima onog referenduma ZA-PROTIV, mi smo izbjegavali voćarnicu u mjestu gdje ljetujemo koja je imala naljepnicu sa suprotnim stavom od našeg!
    Mene takvi natpisi i u avatarima iritiraju.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

voćarna nije
    ni apartman

u javnim prostorima nema mjesta nikakvoj ideologiji

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Mene takvi natpisi i u avatarima iritiraju.
    Avatarom svatko odrazava dio osobnosti. Ja ga dosta cesto promjenim u ovisnosti o tome kako se osjecam, da li mi se svidjela neka slika fraktala ili mislim da nekome trebam pomoci izrazavanjem podrske, da zna da nije sam. Pogotovo sto sam izvorno s pdfa o potpomognutoj. Bilo je uvijek forumasa i forumasica koji nisu imali nase probleme, ali nas je jako veselila njihova podrska.
    Netko zeli biti prepoznatljiv i drzi se uvijek istog avatara. I to je dio osobnosti.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim, ovdje smo da izrazimo misljenje i stav o nekoj temi i tu i avatar igra neku ulogu, u vocarni to nije slucaj.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Velim, mene to isticanje vecine simbola ne iritira, ako nije "u mom dvoristu", tu interveniram. Ono sto me kod drugih pruzatelja usluga smeta vise nego sto mogu racionalno samoj sebi objasniti su slike s golisavih kalendara po majstorskim radionicama, pogonima tvornica i sl.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Velim, mene to isticanje vecine simbola ne iritira, ako nije "u mom dvoristu", tu interveniram. Ono sto me kod drugih pruzatelja usluga smeta vise nego sto mogu racionalno samoj sebi objasniti su slike s golisavih kalendara po majstorskim radionicama, pogonima tvornica i sl.
    pa ako je ok pisati za ili protiv, onda su i golišave fotografije ok kao i raspelo ili slika Thompsona.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    voćarna nije
    ni apartman

u javnim prostorima nema mjesta nikakvoj ideologiji
    Može biti ne znam čija stvar, ali mene ima pravo iritirati.
    I iritira me.
    Osobito za ili protiv mjesecima nakon što je referendum prošao.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nitko ne brani da ti avatar bude raspelo ili thompson

ali nemoj staviti u apartman

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj apri

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Osvrt napisem kad se vratim za komp.
    jedva cekam lol

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

X
    Tj. ne znam, mozda ima smisla i staviti ako imas preferirane goste. Ja sam bila jednom na nekoj znanstvenoj radionici u nekom njemackom protestantskom "hotelu". Mjesto je odabrano na temelju blizine sveucilistu i sto su imali 50tak jednokrevetnih soba. Osim sto si sam stavljas i skidas posteljinu i sto je sve jako asketski uredjeno, za rucak je krenula molitva preko razglasa. Oni koji su razumjeli njemacki bili su nemalo shokirani. Imali smo radionice svakih 6 mjeseci, nas 50tak, 4-5 punih pansiona. Promijenili smo lokaciju i nastavili godinama tamo.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Avatarom svatko odrazava dio osobnosti. .
    Slažem se... evo otvorite temu o avatarima, pa ću vam dati da nagađate što stoji iza mojega

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ajme meni, ja zbog čiste lijenosti ostadoh bez osobnosti.
    ne iritiraju me avatari kojima se izražavaju stavovi, dapače, volim da se ljudi angažiraju i na taj način, jedino je teško pratiti neke teme, ono niz istih avatara a nešto se kao raspravljaju, sami sa sobom.
    ovog sam ljeta prvi put imala "vjerski agresivan" apartman i to na način da su u svakoj prostoriji, osim u kupaoni, na zidovima visile barem dvije svete slike. prvo sam pomislila da ću ih jednostavno skinuti, ali onda je krenulo kupanje i drugi sadržaji, u apartmanu smo boravili minimalno i za četiri dana produženog vikenda to jednostavno nisam stigla.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovo danas stavio moj FB prijatelj na svoj zid : apartman (otok Pag) u pola cijene. Apartman se sastoji od slijedećih prostorija: - hodnik - kupaona (ima veš mašinu) - kuhinja sa svim ugradbenim aparatima + dnevni boravak (veliki LCD televizor, ležaj za dvoje) + blagavaona kao jedna velika prostorija -bračna soba (ležaj za dvoje ljudi) - dječja soba (ležaj za troje ljudi) -vrt /terasa veličine 85m2 (roštilj, vrtni namještaj, mediteransko raslinje, drveće, 2 palme, automatski sustav za navodnjavanje, pogled na more, veliki suncobran, romantična noćna rasvjeta).

Cijena noćenja je 50 eura. Apartman je dostupan od 22.08 na dalje. Ispred zgrade se nalazi natkriveno privatno parkirno mjesto. Blizina plaže, shopping centara, centra cca. 7 minuta hoda. Zagarantirano niža cijena ukoliko se gosti vrate opet.

Opis je super, cijena još bolja! Mislim da se i ne može zaraditi sa toliko niskom cijenom. Ili može? Obrisala sam ime mjesta, samo sam htjela staviti kako se i za malu cijenu može naći nešto dobro. No, nije Makarsko primorje

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

riječanka, tebi je dosta nick za osobnost
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 21.08.2014. at 17:28

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    ajme meni, ja zbog čiste lijenosti ostadoh bez osobnosti.
    ne iritiraju me avatari kojima se izražavaju stavovi, dapače, volim da se ljudi angažiraju i na taj način, jedino je teško pratiti neke teme, ono niz istih avatara a nešto se kao raspravljaju, sami sa sobom.
    ovog sam ljeta prvi put imala "vjerski agresivan" apartman i to na način da su u svakoj prostoriji, osim u kupaoni, na zidovima visile barem dvije svete slike. prvo sam pomislila da ću ih jednostavno skinuti, ali onda je krenulo kupanje i drugi sadržaji, u apartmanu smo boravili minimalno i za četiri dana produženog vikenda to jednostavno nisam stigla.
    Riječanka, hmmm... nije pristojno od mene, al osobnost je u prvoj rečenici
    To s praćenjem teme, tu imaš potpuno pravo.
    Tanči, pa svi avatari ponuđeni na rodi su angažirani, a i ovaj forum je prilično angažiran.

Ja sam se sad počela pitati kako li sam 100% izbjegla vjerske simbole u 8 smještaja u katoličkim zemljama. Nema šanse da ih ne bih primijetila.

Al recimo platila sam prošli tjedan 79 eura jedno noćenje za jednu osobu bez doručka u centru glavnog grada, mini, mini soba, nije bilo tople vode u kupaoni, wifi jedva jedvice, i što me iziritiralo je što su htjeli kupiti doručkom dobar review na Trip Advisoru. Napišeš review pa kad ga objave na TA, dobiješ besplatno doručak. Nije mi jasno provjeravaju li ti mail jesi to zbilja ti dao review. Odnosno možeš napisati i loš review, al preuzimaš rizik da ti netko u doručak stavi svoj uzorak DNK . Meni je avion ionako išao prije doručka pa nisam ni promišljala o tome. Drugo što me iziritiralo je što mi je lik na recepciji pokušao uvaliti da sam smotana pa mi ne radi wifi. Malo sam se uozbiljila na takav pristup pa mi je dao password za osoblje s tog kata. Za toplu vodu nisam stigla reagirati, provela sam jednu noć, vratila sam se kasno u sobu, a morala sam u 5 ustati pa sam zaključila da će moja koža biti zahvalna što ju taj dan nisam isušila. A i sve ostalo na godišnjem je bilo tako dobro da mi se nije dalo raspravljati i nervirati. Wifi mi je trebao jer sam morala telefonirati pa sam se morala angažirati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je last minute , sigurno nisu uvijek takve cijene

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo danas stavio moj FB prijatelj na svoj zid : apartman (otok Pag) u pola cijene. Apartman se sastoji od slijedećih prostorija: - hodnik - kupaona (ima veš mašinu) - kuhinja sa svim ugradbenim aparatima + dnevni boravak (veliki LCD televizor, ležaj za dvoje) + blagavaona kao jedna velika prostorija -bračna soba (ležaj za dvoje ljudi) - dječja soba (ležaj za troje ljudi) -vrt /terasa veličine 85m2 (roštilj, vrtni namještaj, mediteransko raslinje, drveće, 2 palme, automatski sustav za navodnjavanje, pogled na more, veliki suncobran, romantična noćna rasvjeta).

Cijena noćenja je 50 eura. Apartman je dostupan od 22.08 na dalje. Ispred zgrade se nalazi natkriveno privatno parkirno mjesto. Blizina plaže, shopping centara, centra cca. 7 minuta hoda. Zagarantirano niža cijena ukoliko se gosti vrate opet.

Opis je super, cijena još bolja! Mislim da se i ne može zaraditi sa toliko niskom cijenom. Ili može? Obrisala sam ime mjesta, samo sam htjela staviti kako se i za malu cijenu može naći nešto dobro. No, nije Makarsko primorje
    je, cijena je super
    ali vjerojatno mu je netko otkazao u zadnji čas, pa bolje išta nego ništa

ali, ja sam užasna
    ne idem u apartmane vlasnik kojih se nije potrudio napraviti spelčeking
    ako već oko sebe nema nikoga pismenog

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da se i ne može zaraditi sa toliko niskom cijenom. Ili može?
    Ne znam, mislim da može, jer je to već poslije sezone, kao ono- bolje i za pola cijene u rujnu nego prazno... Ali .... taj opis... zvuči kao stan od gazde koji će da privremeno boravi u garaži ili sobi do ...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    riječanka, tebi je dosta nick za osobnost
    hvala puno,
    nažalost, (pre)puna sam mana da bih bila "prava" riječanka, ono kako ja volim ovaj grad i taj neki mentalitet i zamišljam neku idealnu ženu i sve nešto što mi miriše na pravo riječko...daleko sam od toga. stoji ovo što je jelena rekla - lijenost je zaista dio moje osobnosti. ali, doći će i dan da stavim avatar, koliko sam godina samo čitala, pa onda se prijavila i čitala, pa tu i tamo nešto napišem, negdje kad odem u mirovinu eto mene s avatarom.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    hvala puno,
    nažalost, (pre)puna sam mana da bih bila "prava" riječanka, ono kako ja volim ovaj grad i taj neki mentalitet i zamišljam neku idealnu ženu i sve nešto što mi miriše na pravo riječko...daleko sam od toga. stoji ovo što je jelena rekla - lijenost je zaista dio moje osobnosti. ali, doći će i dan da stavim avatar, koliko sam godina samo čitala, pa onda se prijavila i čitala, pa tu i tamo nešto napišem, negdje kad odem u mirovinu eto mene s avatarom.

Jooj, ne mislim ja zbilja da je lijenost to što ti nemaš avatar. Vjerojatno ti nije stalo do toga da ga imaš, kao što se meni npr. ne da prebacivati stvari iz torbice u torbicu pa u pravilu imam samo jednu, a ako ne paše uz to što nosim, tko joj je kriv. A avatar promijenim par put godišnje. Bez veze. I ne čini me to vrijednom.
    Ovo zadnje nije bilo bez veze, nego povodom donošenja Zakona o istospolnom partnerstvu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

jelena, ma ja to sama smatram lijenošću. puno si toga objasnim kao nije mi stalo, a zapravo bih voljela da je drugačije samo mi se oko toga ne angažira. zaista sam lijena, ali selektivo, ne u svim područjima, kao i svi, uostalom. za torbe - potpuno identično, kada se uhvatim jedne, tu nosim do kraja sezone.
    da se vratimo na apartmane - imam prijatelje koji su apartman kupili i opremili za sebe - taj dakle ima sve i ništa nije ono tek toliko, jeftino i nekvalitetno. plaža je 20-tak metara udaljena, samo se spuste preko dvorišta. nakon par godina su shvatili da su jako malo u njemu, da su nakon nekoliko godina urednog plaćanja kredita dužni banci puno više od onog koliko su uzeli kredita (švicarci), počelo se ozbiljno pričati o porezu na nekretnine...i od prošle godine počeli su ga iznajmljivati. samo, u mjestu ne mogu naći nikoga da apartman kod smjene turista očisti, pa oni sami samo zbog toga putuju i vezani su danima odlaska i dolaska gostiju, ne mogu otputovati kada bi i koliko bi dugo htjeli.. a njihov odnos prema gostima - dočeka ih nekoliko boca dobrodošlice, vino, sok, mineralna, nekoliko setova čaša..., krcati spremnik toalet papira, ma sve, sve je uključeno u cijenu...a oni i da žele ne mogu nikome visiti nad glavom, nisu čak ni na otoku na kojem je apartman. sada bi voljeli i da im gosti daju sugestije što bi još trebalo i tako, kad čitam ove priče i vidim njih koliko se trude, zaista nije u redu da ne postoje neka bolje razrađena kategorizacija i bolja kontrola kvalitete usluga (njihova cijena je u sezoni 60 eura, a to je apartman za 4 osobe, a ova priča počinje sa 40 eura za apartman bez wc daske...stvarno da čovjek poludi).

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni je to zbilja nezgodno s tim sugestijama sto bi trebalo. Nekad ima velika kupaona, a nemas kamo s odjecom kad se skines, ili ne znas kamo bi s rucnikom za tusiranje ili u sobi nema ni stolca, ni fotelje, a ima dosta mjesta. Al to su sitnice u usporedbi s daskom za wc i bas zato mi glupo spominjati.

Recimo u airbnbu mozes napisati javni komentar i privatni. Al meni budu dragi ti stanodavci pa si mislim sto cu sad privatno prigovarat kad mi je bilo dobro. A mozda bih trebala da poboljsaju uslugu.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Apartman mora imati wc dasku.
    Tu nema diskusije.
    Ali, ovo sve ostalo što sam tu pročitala je ajme meni.
    Zamjera se svašta.
    Svakakve sitnice.
    Rekla bih- gluposti.
    Cjepidlači se do iznemoglosti.
    Npr. Netko očekuje maslinovo ulje ili vino na poklon, a netko se ljuti na ponuđenu kavu.
    I mislim da jednostavno nekim ljudima nije moguće ugoditi.
    A nekako mi se čini da se tu provlaći misao kako je skupo.
    Ok, nekome jest, a nekome nije.
    Isto kao što ima na izbor skuplje i jeftinije odjeće, obuće, kozmetike... Pa kupiš ono kaj si možeš priuštit.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ah, svasta smeta i gostima i iznajmljivacima, takvi smo

mojoj mami je nadosla ideja da iznajmljujemo stan ali kad citam sve ovo, mislim da je najjeftinije da je prazan LOL

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ah, svasta smeta i gostima i iznajmljivacima, takvi smo

mojoj mami je nadosla ideja da iznajmljujemo stan ali kad citam sve ovo, mislim da je najjeftinije da je prazan LOL
    Je, tak je i meni jedan stan prazan već skoro dvije godine i još naravno plaćamo režije za njega cijelo to vrijeme.
    Jednostavno se i muž i ja ježimo mogućnosti da to iznajmimo.
    Pogotovo kad čitam npr. ovdje čega sve ima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u nasem stanu bi samo pogled mogli naplacivat 50 eura lol ali ove kategorizacije me zezaju, ne bi spadao u nijednu
    ne znam smije li se onda uopce iznajmljivati

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa da, tako i ja imam apartman 'viška' i bavila sam se mišlju da ga iznajmljujem, ali kad pročitam što se sve događa iznajmljivačima entuzijazam mi splasne. Ne mislim ovdje, pratila sam neke specijalizirane forume.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ha ha za moj apartman isto nije izmišljena kategorizacija - jedino da uvedu neke crne zvjezdice.

Ali,planirala sam ga preurediti, no čini mi se da se to nikako ne može isplatiti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    u nasem stanu bi samo pogled mogli naplacivat 50 eura lol ali ove kategorizacije me zezaju, ne bi spadao u nijednu
    ne znam smije li se onda uopce iznajmljivati
    za dvije zvjezdice mora imati 26 m2
    za 3, 31 m2
    za 4 - 39

napiši mi na mail, pa ti sve kažem

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    ha ha za moj apartman isto nije izmišljena kategorizacija - jedino da uvedu neke crne zvjezdice.

Ali,planirala sam ga preurediti, no čini mi se da se to nikako ne može isplatiti.
    ja ti ga sredim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za dvije zvjezdice mora imati 26 m2
    za 3, 31 m2
    za 4 - 39

napiši mi na mail, pa ti sve kažem
    vidjela sam to sve, ali velicine soba me zezaju, a vidim da je i to odredjeno u kvadratima
    (ovdje bi bio veliki DB, mala soba, kupaonica i kuhinja, ali velicina sobe bi bila premala za kategorizaciju

sad nemam vremena (a ni tlocrt), ali jednom cu ti ponuditi poslovni dil lol

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nema veličine sobe koja je premala za kategorizaciju
    ima samo soba koje su premale da unutra stane sve što se traži (krevet od minimalnih 160 cm, noćni ormarići, toaletni stolić, mjesto za odlaganje prtljage, ormar)
    s tim da se puno toga da dogovoriti; tipa, nije nužno da ormar bude u sobi, ako ima mjesta u hodniku ispred sobe i slično

ali, ok... to možemo na drugome mjestu i u drugo vrijeme

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nasla sam na apartmani.com ili sl da za apartman soba mora biti minimalno 12m2

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mogucnost usluge dorucka roll

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma kakvi
    ovo ti je relevantna tablica po kojoj ja radim

http://www.uduvz.hr/dokumenti/poduze...%20objekti.pdf

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

spavaća soba u apartmanu koji sad radim ima 7 m2
    ormar nije u sobi
    toaletni stolić je konzola na ukrasnim nogama iz ikee
    noćni ormarići su minimalistički, isto ikea, ali moraju imati ladicu, pa ne možeš nešto još manje
    prostor za odlaganje prtljage sam stavila u ulaznom dijelu

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni su kao gostu sve te kategorizacije nebitne, dok aparman ima ono sto mi se sviđa. Razumijem ja smisao standardizacije i kategorizacije i do neke razine je to i smisleno naravno. Ali vremena se mijenjaju, kao i želje gostiju. Najbolji primjerje airrbnb. Nekome bi možda pogled bio najbitnjiji, a toaletni stolic ni najmanje. ( recimo meni)
    To znači da ne bi bilo dobro sve unificirati, nego omogućiti raznolikost, koja cilja na različitu publiku.

Kao sto već rekoh mi nemamo baš puno iskustva, ali i to malo mi je pokazalo neke stvari. Recimo kad smo počeli ići na otok, te kad sam ja počela malo gledati po webu, malo sam se ušokirala tim natrpanim i kičastim uređenjima, s onim groznomornim plastičnim zavjesama, foteljama....
    Na sreću mi je apricot dala jedan odličan tip - uređena kamena kuća sa studiima, minimalističkim uređena... U centru gradića, baš po našem ukusu.
    E kad je dijete malo podraslo, postalo nam je malo, pa smo se malo raspitali... Da sad ne duljim dobili slike sa weba ( koje nisu odgovarale istini) i kad smo došli tamo, pali smo u očaj. cvijeta je to
    slikovito i točno opisala. Užas jedan.
    Itako smo se mi zahvalili i krenuli u potragu u tom malom mjestašcu, sa opcijom da radje spavamo u autu, nego u nečemu takvom.
    No kako sreća voli hrabre, svemir je pripomogao i eto mi smo za 3 sata našli sjajan smještaj kojem smo vjerni već godinama.

No što htjedoh reći, meni je jasno da ima i svakakvih gostiju, ali ima i svakakve ponude. Uz to, sasvim dobro razumijem AM i divim joj se da je ostala hladokrvna.

A usto, recimo te famozne čaše za vino koštaju puno, a mislim da pametan iznajmljivač koji ponudu kreira prema publici koju bi mogao ili želio dobiti, neće žaliti 100, 200 eura da sitnicama podigne atmosferu i ugođaj. Koji će mu se višestruko vratiti.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čaše za vino ne koštaju puno...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Itako smo se mi zahvalili i krenuli u potragu u tom malom mjestašcu, sa opcijom da radje spavamo u autu, nego u nečemu takvom.
    No kako sreća voli hrabre, svemir je pripomogao i eto mi smo za 3 sata našli sjajan smještaj kojem smo vjerni već godinama.
    Mi smo isto jedne godine uletili u nešto iz čega smo se htjeli odmah pokupiti, no nismo odmah uspjeli naći ništa drugo, a radilo se o Silbi, otoku bez auta pa opcije spavanja u autu nije bilo . Ostali smo dvije noći dok se nismo preselili u drugi apartman.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bome smo se i mi pokupili odmah na Braču iz nekog sela i otišli u Milnu gdje su nam u TZ našli brzo smještaj sasvim OK. To je bio jedan od "antiknih" smještaja. Tad se kod nas moglo samo preko adriatice rezervirati online, lik je stavio druge slike na net.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i mi smo se znali pokupiti
    ali, najveći je biser bio kad smo došli na brač
    novi novcati apartman i namještaj
    valjda iz prime
    ja sjednem na krevet i krevet propadne i zdrobi mi noge

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:shock:
    kako mislis zdrobi noge?
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 22.08.2014. at 16:28

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pazi ti doktoricu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa ja sam sjedila s podvučenim nogama, ono, kako normalno sjedneš na povišeni krevet koji ima noge
    i on se samo stropoštao
    nije mi ništa bilo slomljeno, ali danima nisam mogla hodati
    zadržao mi se ispod listova

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ne idem u skupe apartmane, do 60eura za 4 osobe mi je max. Ali niti ne tražim nešto posebno: da ima 4 kreveta (ne ona čudesa na razvlačenje) s pamučnom posteljinom, kuhinju koja funkcionira, stol za 4 u blagovaoni i stol za 4 na terasi (ako ima terasu) s pripadajućim stolicama. WC koji ima dasku, neki minimalni set ručnika. Tuš mora imati vrata, a ne zavjese. I naravno, da je čisto i uredno.
    Meni su dobri madraci jako bitni, ali to se ne vidi nit preko slika, niti to mogu reći u agenciji, a znači jako puno za ugodan boravak.

Ja nosim svoje posuđe. To je valjda neka navika iz kamperskih dana, a i imamo cijeli set plastičnog posuđa baš za ovu namjenu. Meni je osobno problem koristiti to posuđe u apartmanima jer ne znam kada je zadnji put oprano. Ne očekujem da prilikom smjene turista vlasnik pere svo suđe. Tako da ne koristim niti cjedilo za suđe - ponesem svojih par krpa, raširim jednu i na nju sušim suđe (nakon što operem sa svojom spužvicom koju sam ponijela ). Jedini komad posuđa koji koristim u apartmanu je lonac, jer obično skuhamo punjene paprike za dva dana ili grah za 2 dana ili tako nešto, pa mi se ne da nositi baš i lonac...
    Sve ostalo što mi je bitno nije (pretpostavljam) predmet kategorizacije: da ne dijelim terasu ili dvorište s drugima, da imam gdje parkirati, lokacija mi je bitna, ali to je skroz subjektivno.

Na temu političkih / vjerskih / navijačkih obilježja u apartmanu - to nisam do sad primjetila, ali to bih prvo poskidala i strpala u vrećicu i stavila u neki ormar. Ne bih vraćala natrag prilikom odlaska.

Mi smo znali naići na svakakve apartmane / sobe ali to se uglavnom događalo kada bi išli bez rezervacije, po principu, ili kamp ili apartman - pa što se pojavi... Najgore nam je bilo na Visu: soba u potkrovlju neke kuće, krevet na razvlačenje, madrac - bolje da ga nema, mali prozor - zraka ni od kud. Držali vrata otvorena cijelu noć da malo povuče propuh. A baba (iznajmljivač) u sobi pored naše hrče sve u 16. Dijelimo kupatilo s babom, a ona navečer ostavi svoje zube u kupatilu... Otišli sljedeći dan.

Mislim da ako se iznajmljivač potrudi da će imati goste koji se vraćaju i time i lakši posao jer će znati što očekivati i imati će rezervirano unaprijed. Oni kojima je teško staviti 6 čaša u apartman za 6 ljudi, ti ni ne zaslužuju kvalitetne goste.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    a ona navečer ostavi svoje zube u kupatilu...
    .
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 22.08.2014. at 17:11

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ja sam sjedila s podvučenim nogama, ono, kako normalno sjedneš na povišeni krevet koji ima noge
    i on se samo stropoštao
    nije mi ništa bilo slomljeno, ali danima nisam mogla hodati
    zadržao mi se ispod listova
    sreca da ja nisam dama, vec sjednem ko drvosjeca, meni bi se u takvoj situaciji samo guzica natukla

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Dijelimo kupatilo s babom, a ona navečer ostavi svoje zube u kupatilu

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Joj, pogledajte Pervana sad.
    Lupaju o turizmu i apartmanima.
    Riknula sam od smijeha.
    Kaže onaj vatrogasac kako je digao sedmi kat na kući za iznajmljivanje, malo je čudno za vidit jer je površina dvajst kvadrata, ali svaki apartman ima poseban ulaz

Stranica 10 od 14 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •