Stranica 12 od 14 PrviPrvi ... 21011121314 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 660

Tema: Neprijavljeni u apartmanu

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Što se čistoće tiče, mislim da je dosta toga jako subjektivno. Mislim da većina nas ovdje ima sličnu ideju što je to čisto. Al opet svatko daje prednost nečem drugom. Meni je svejedno jesu li oprani prozori, al kuhinja i kupaona moraju biti čiste. Ručnik ponesem većinom svoj, ako idem privatno, pa procijenim mogu li koristiti ručnike iz svoje sobe. I dok mi doma ne smeta pokoja mrvica kruha slučajno upala u ladicu sa žlicama, u apartmanu bih na to drugačije gledala jer to nije moja prljavština. Mislim da neki iznajmljivači naprosto ne kuži da to kako oni očiste nije ni blizu standardu kojeg mi očekujemo. Tu prvenstveno mislim na lokalce koji ne putuju puno.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dubrovnik je možda uspio ono što venecija nije. Ove godine valjda nakon sto sam već sedam dana bila dolje, a pogled s balkona mi je bio pogled na lokrum i grad - dakle parkiraliste za kruzere - odjednom mi sine - pa nema vise kruzera ispred starog grada.
    Dakle nema. Mama mi kaže da su zabranili velikim kruzerima parkiranje pred gradom, svi moraju u gruz i posljedica je značajno manji broj kruzera koji su ove godine uplovili u dbk. Nisam čula nikoga da se buni.
    Guzve su svejedno u dbk ogromne. Ali nitko u kolovozu ne ide u zidine uživati u tišini i očekivati da će samo ciope čuti.
    Manji kruzeri smiju. Ali to su oni luksuzni. 10000 eura tjedan. 200 ljudi. Titanka ovo ljeta nema na razglednicama više.
    Eto jedna lijepa iz dbk.
    Posljednje uređivanje od ivarica : 28.08.2014. at 10:04

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ajd konačno!

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Stari grad je i dalje prekrcat. Meni je bas tuzno da ne mogu s djecom tamo ljeti. Ne ocekujem tisinu, al ono bar da se mogu normalno kretati. U kolovozu sam samo jednom bila na Stradunu. Isla bi ja i cesce, ali mm misli da je to suludo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poslijepodne je ugodno. Problem su jutra. I nama koji živimo unutra - noći.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja da ne treba jednom za ljetovanja na sastanak s Rodama ne bi iz zidina izašla lol osim na brod za lokrum. Ja fakat ne kuzim - grad vam daje besplatno 4 karte mjesečno (za mene je jedna ulaznica 70) i dalje ne idete.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Lokrum je odličan za one kojima je brod na pješkomet i koji imaju djecu plivače - meni je bilo komplicirano dok su bili još mali i lude glave pa se skliznu niza skalicu ili razderu po stijenama. Ne znam kad ćemo opet ići s ovim cijenama...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ok sasa , očito sam krivo razumjela ton pisanja.

ivarice, mene je ljetos oduševio pogled sa Srđa, išli smo na jednodnevni izlet katamaraom, vožnje žičarom , super su sve to napravili, sjediš u onom finom kafiću u hladovini, piješ limunadu i uživaš u predivnom pogledu na Grad. Neprocjenjivo. Baš me se dojmilo.

A i onaj muzej u tvrđavi je super, fotografije i dokumentarci o Domovinskom ratu u Dbk me baš dirnuli, tip nas je pustio besplatno jer kaže naplatit će se od stranaca

A gužva je stvarno ogromna, nakon Mljeta šok , al smo brzo izmigoljili na kupanac na Lapad i uživali

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne spominji dubrovcanima žičaru lol osim ako ne želiš svađe lol

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni je onaj restoran na Srđu pod križem fascinantan, koji položaj! Istina, išla sam k'o seljo, autom preko Brgata.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pogled za milijun kuna. Sendvič za 80.

Uređen je koma. Plastika u menza stilu. Sramotno.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Gledala sam samo pogled, nisam ulazila .

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja odem na lokrum ali za to izvesti je pravi kupus. Em s autom nemamo gdje parkirati. Pa kruzimo...pa kad skuzimo da nema mjesta muz nas iskrca, vrati se doma parkirat (i tami je bingo ako nadje parking na 5 min od zgrade) pa on prijede na skuter i dode opet u grad i zajedno idemo na brod.povratak isto, cekamo ga da ode sa skuterom po auto. Izgubi se tu dosta vremen, pogotovo jer u svoj tog guzvari iz zegi cekas s djecom. Ako idemo busom, to nam je opet skupa opcija, jer nemamo pokaz, a opet moramo preko straduna, ako je prepun mm poludi i onda mi se vise ni ne ide. Lokrum je ok u 5 i 10mj. Za nas.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja odem na lokrum ali za to izvesti je pravi kupus. Em s autom nemamo gdje parkirati. Pa kruzimo...pa kad skuzimo da nema mjesta muz nas iskrca, vrati se doma parkirat (i tami je bingo ako nadje parking na 5 min od zgrade) pa on prijede na skuter i dode opet u grad i zajedno idemo na brod.povratak isto, cekamo ga da ode sa skuterom po auto. Izgubi se tu dosta vremen, pogotovo jer u svoj tog guzvari iz zegi cekas s djecom. Ako idemo busom, to nam je opet skupa opcija, jer nemamo pokaz, a opet moramo preko straduna, ako je prepun mm poludi i onda mi se vise ni ne ide. Lokrum je ok u 5 i 10mj. Za nas.
    Ajmee... Na takvu bih kombinaciju pristala da mi je besplatno ljetovanje i da dobijem džeparac 200 kn/dan za pretrpljene duševne boli

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e jelena, tebe i sasu drugo ljeto u apartman u npr...crikvenicu.

a lili75 na onaj svjetionik, na palagužu recimo. cijena prava sitnica, oko 700,00 EUR dnevno za apartman za 4 osobe. plus 700 EUR za transfer. u 6 i pol pokret s korčule i nema majci. što nisi uzeo sa sobom, nisi uzeo.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moji starci imaju vikendicu 50 m od plaže. Dok sam tamo provodila ferije, za vikend kad su bile gužve se ne bih kupala.

Al imam fobiju od života u malom gradu
    Posljednje uređivanje od Jelena : 28.08.2014. at 17:20

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mene Dubrovnik nije oduševio. a bili smo na proljeće kad nisu bile tolike gužve. al meni ni Venecija nije nešto pa možda stvarno imam neki feler u glavi.

što ću... Zadar mi je ipak najljepši grad na obali. muke ti ježove što sam objektivna

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    mene Dubrovnik nije oduševio. a bili smo na proljeće kad nisu bile tolike gužve. al meni ni Venecija nije nešto pa možda stvarno imam neki feler u glavi.

što ću... Zadar mi je ipak najljepši grad na obali. muke ti ježove što sam objektivna
    Nisi jedina.
    Jedino kaj mi je bilo lijepo je pogled sa zidina, ali onaj na more.
    Ovo ostalo kada gledaš u tuđe klima uređaje ili na teren za nogomet mi je tak...
    I dućančići i restorani, ništa posebno...
    I da isto smo bili u proljeće.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lol na crikvenicke vikende, meni usred sezone i neke krcke plaze, kad dodju jednodnevni busevi za jednodnevne kupace, pare ko sto ja zamisljam ritualna kupanja u gangesu....de gustibus .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ok, da više nitko nije napisao da je bio u dbk i da mu (grad) nije nešto.
    Jer ja to još uvijek shvaćam vrlo osobno. Ko da sam ja kamenje slagala.
    Ali srećom pa ste bile.
    Jer je istinita ona da vidjeti dbk treba biti u 10 stvari koje u životu ne smiješ propustiti

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Lol na crikvenicke vikende, meni usred sezone i neke krcke plaze, kad dodju jednodnevni busevi za jednodnevne kupace, pare ko sto ja zamisljam ritualna kupanja u gangesu....de gustibus .
    A gle, neki drukčije djeci ne mogu priuštiti more.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Početak 10. mjeseca, sumrak, svjetla grada i oko zidina upaljena, pogled sa Srđa na stari grad - prekrasno...

O ostalome bih isto mogla raspravljati

No, ja sam bila više puta, u različita godišnja doba, i kao mlada i kao stara, i različitim povodima i s vrlo različitim društvom pa me prošla ona prva euforija i oduševljenje...
    Zato ja dajem još jedan glas za Zadar tj. poluotok

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vezano za priust ocito ipak ljudima prevlada i gust mora od muke guzve, ovisi. Nakon takvih guzvi meni dodje lipi moj zagrebice...sve ovisi sto covjekvoli i sto moze

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano za priust ocito ipak ljudima prevlada i gust mora od muke guzve, ovisi. Nakon takvih guzvi meni dodje lipi moj zagrebice...sve ovisi sto covjekvoli i sto moze

hahaha Ina. tako mm odahne kad furešti odu doma. tek onda mu je kaže srce na mistu. e, da su svi takvi ode naš turizam u honduras

srećom, mm nije na nikakvoj funkciji pa nema straha.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Zato ja dajem još jedan glas za Zadar tj. poluotok
    bome, meni ovo ljeto definitivno splitu pripada.

ovo ljeto sam bila 2 dana nakon dugo vremena, majko moja ja sam totalno oduševljena. navečer u gradu, onaj šušur, ljudi od svuda, predivno uređeni restorani, kafići, pa bili na peristilu, tamo sviraju, ljudi sjede uokolo, pa zaplešu, pa na onom voćnom il kako već trgu, isto bio neki koncert...pa predivno osvjetljenje zgrada, super daje atmosferu. imala sam osjećaj kao da sam u barceloni il negdje, ne u hrvatskoj. svaka uličica krcata, ljudi sjede po škalinama, iza svakog ugla se nešto dešava...fenomenalno.
    i riva je lijepa, pa zapadna obala isto, i onda marjan - e, to je stvarno bogatstvo praktički u centru grada.

volim se sa splićanima svađati, naročito kad protiv rijeke počnu. i vadit im malo mast sad s rijekom i hajdukom, al ... lip vam je taj vaš split, šta je - je.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 29.08.2014. at 10:57

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Je Split je poseban, ali i Rijeka te Zadar i Pula.
    Sve obožavam

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    A gle, neki drukčije djeci ne mogu priuštiti more.
    Baš sam htjela isto napisati.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Rijeka je ove godine dozivila turisticki bum, jos kad izgrade novi stadion... na Korzu hrpa hostela, fora je onaj u usidrenom brodu na gatu. Jos da malo vise zazive Rijecke ljetne noci, malo vise pompe i mi cemo imat puno toga za pokazat.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Rijeka je ove godine dozivila turisticki bum, jos kad izgrade novi stadion... na Korzu hrpa hostela, fora je onaj u usidrenom brodu na gatu. Jos da malo vise zazive Rijecke ljetne noci, malo vise pompe i mi cemo imat puno toga za pokazat.
    optimistična, dobar ti je nick

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

To radi stadiona? ziv se covjek uvijek nada.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    bome, meni ovo ljeto definitivno splitu pripada.

ovo ljeto sam bila 2 dana nakon dugo vremena, majko moja ja sam totalno oduševljena. navečer u gradu, onaj šušur, ljudi od svuda, predivno uređeni restorani, kafići, pa bili na peristilu, tamo sviraju, ljudi sjede uokolo, pa zaplešu, pa na onom voćnom il kako već trgu, isto bio neki koncert...pa predivno osvjetljenje zgrada, super daje atmosferu. imala sam osjećaj kao da sam u barceloni il negdje, ne u hrvatskoj. svaka uličica krcata, ljudi sjede po škalinama, iza svakog ugla se nešto dešava...fenomenalno.
    i riva je lijepa, pa zapadna obala isto, i onda marjan - e, to je stvarno bogatstvo praktički u centru grada.

volim se sa splićanima svađati, naročito kad protiv rijeke počnu. i vadit im malo mast sad s rijekom i hajdukom, al ... lip vam je taj vaš split, šta je - je.
    ja sliom prilka svako ljeto sam u splitu i od prosle godine sam pocela uzivati u ljetnim vecerima. bas je zivnuo.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hm, uvijek su me učili da se o ukusima ne raspravlja. ali meni je čak i šibenik draži od splita. pobogu, što su ono uradili s rivom...to nikako ne mogu prožvakati. ono je svetogrđe.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sta, pogani tehnološki beton umjesto svetog običnog?

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Sta, pogani tehnološki beton umjesto svetog običnog?
    tako nekako.

https://www.youtube.com/watch?v=8AKGABly6AA ovo je THE riva

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mislim, nemam ja ništa protiv poganog tehnološkog betona, ima ga i na ovoj našoj. ali treba to znati lipo ukomponirati.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja pricam o atmosferi, ono sto je cvijeta napisala susur, a na beton sam navikla, s obzirom da je prije njega bio asfalt niti jedno me nije dojmilo.
    pordumi ove godine nisu se prosirili, svake godine zavirim u njih, volim dolje smucati se, ali su druge dijelove palace pocistili. pa sam prvi put ove godine u neke djelove uopce usla.
    kako vec godinama dolazim u split mogu reci opet zadnje dvije godine se promijenio, zivnuo.
    trogir je moja ljubav, ali ove godine sam krenula u stari grad i pobjegla brzinom oluje. bilo je vruce, sparno i previse ljudi. ipak ce sacekati proljece da uzivam u njemu.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

al svejedno, hajduk je hajduk i to nema veze s drugim stvarima.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 29.08.2014. at 15:07

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kad dolaziš iz jedinog grada na moru BEZ rive, kako nam torcida voli nabiti na nos :D... al i inače, meni se splitska riva - sviđa. i beton mi se sviđa. i cijeli projekt rive. to je valjda ono, o ukusima se ne raspravlja.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 29.08.2014. at 15:08

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

a mi smo valjda jedini na obali bez mcdonaldsa. ko će se tog kompleksa riješiti

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Riva je meni draga i nova, osim vješala, jer mi vizualno tvore zid kad ih gledam iskosa.
    A i Šibenik mi je divan. I Zadar isto. Nekako mi to nije ili/ili

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su svi naši veći gradovi na moru baš lijepi - ne mogu se odlučiti koji mi je najdraži, svaki ima nešto posebno

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

spajalice, koji novi djelovi palače?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    A i Šibenik mi je divan. I Zadar isto. :
    jesi sigurna da si dovršila misao?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

U Rijeci sam zadnji put bila u osnovnoj školi. Bila mi je predivna

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pa ne ide dalje od Dalmacije sad bi stavila onu od grdovića, ali mi vjera brani

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zapravo, ne sjećam se baš previše, nešto malo Korza, ali znam da mi jest bilo lijepo. Sjećam se da me se dojmilo koliko je drugačija od Splita.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne znam koliko poznate Omiš? Ja jako volim njegovu dramatičnost.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a gle, rijeka nije lijep grad. hbg kad nije. da bi mogla biti puno ljepša nego što je, mogla bi. al - nije.
    meni ni pula nije lijepa.
    ono, ružna mi je.
    jedino što ima predivnu obalu.
    a rijeka ni to.
    ajd, korzo.
    al i to korzo, padne mrak, tako je loše osvjetljeno da je baš nekako depresivno.
    a da ne govorimo kad stave božićnu rasvjetu, madre mia, teška depresija.
    imaš par lijepih zgrada. nešto ostavila austrougarska, nešto italija i to je to.

e sad, druga je stvar - osjećaj koji ti grad ostavi kad si u njemu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e da, zaboravih napisati da ja jako volim svoju rijeku, samo da se zna
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 29.08.2014. at 16:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •