Predivan... ali izvan sezone, u sezoni - horor, bježi (barem meni je to prvi impuls pri pogledu na pulsirajuću cestu na kojoj isprava asfalt, a oko nje mile ljudi s dušecima, gurajuć' se međ' đinđama i pazarićem, a auti se po žegi vuku prva-druga još od par mjesta prije). Tako bi i oni splitski novinari rekli za Split - nemoš' u njem živit kad dođe sezona (a meni pak lipo). Meni je Zapadna u ST-u isto ludilo i sve te novitade.

Odgovori s citatom
Ili na bajku... Mislim da bi umrla od dosade toliko šetajući po ravnom.

a čak se prezivam kao jedna od naših rijeka
i onda on meni počne priču o bil gatesu i kako je njemu dobro, a meni nije i tako se pokefamo. ja njemu samo kažem da sam htjela na neku od šibenskih plaža i da nema teorije da tamo ostanem. skradin ko skradin sam vidila puno puta pa mi ni taj dio nije bio zanimljiv. ništa, ostavimo mi te goste, a ja odem u šibenik di sam s frendom pila kavu dok mm i mala nisu obavili to što su trebali. vratili smo se po ove koji su ostali u skradinu i kažu da je voda slana...valjda se miješa krka i more. ali nešto je jače od mene i ne mogu protiv sebe. zato su mi rijeke ok za baciti oko na njih, ali sa pristojne udaljenosti
: uz sve navedeno, meni su lijepi i "novi" djelovi Splita (Sucidar, Split 3...) kojih se mnogi groze. I izbliza, ali pogotovo pogled s trajekta: bijeli se krivudava crta nebodera, a iza nje, samo drugim ritmom, kameni hrbat Kozjaka i Klis.