Stranica 13 od 14 PrviPrvi ... 311121314 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 660

Tema: Neprijavljeni u apartmanu

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam koliko poznate Omiš? Ja jako volim njegovu dramatičnost.
    Predivan... ali izvan sezone, u sezoni - horor, bježi (barem meni je to prvi impuls pri pogledu na pulsirajuću cestu na kojoj isprava asfalt, a oko nje mile ljudi s dušecima, gurajuć' se međ' đinđama i pazarićem, a auti se po žegi vuku prva-druga još od par mjesta prije). Tako bi i oni splitski novinari rekli za Split - nemoš' u njem živit kad dođe sezona (a meni pak lipo). Meni je Zapadna u ST-u isto ludilo i sve te novitade.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 29.08.2014. at 16:07

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zapadna će ostat kao trajna vrijednost, kako se meni čini. Zaboravit će se kako smo je dobili, i ostat će samo gušt šta je tu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Moram što prije u Split, toliko toga novoga.... a samo dvije i po godine nisam bila...

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imam plan sa starijon dicon jedan dan krenit iz Lore pa oko Marjana, Sustipan, Zapadna obala, Riva, luka, Bačvice i sve dalje obalom do kraja Žnjana. To bi moglo bit jedno desetak kilometara, čini mi se. Deset kilometara plaža, šetnica, lučica i luka. To je još nešto što silno volim u ovom gradu.
    edit: danas mi je očito dan za lokal - patriotizam
    Posljednje uređivanje od vertex : 29.08.2014. at 16:17

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a gle, rijeka nije lijep grad. hbg kad nije. da bi mogla biti puno ljepša nego što je, mogla bi. al - nije.
    meni ni pula nije lijepa.
    ono, ružna mi je.
    .
    E vidiš, a meni je baš lijepa - ne kao trst ( a on nije naš) ali slično lijepa - baš onako posebna - drugačija od ostatka gradova na obali.

Onda Zadar (to jer imam puno prijatelja dole), pa Dubrovnik, Split, Šibenik - alijepi su mi i Trogir i Omiš - a na otocima br 1 mi je Korčula, pa Hvar, pa grad Vis - meni su naši gradovi baš lijepi, samo da neke dijelove njihovi stanovnici ne nagrđuju

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cvijeto - odbijam reagirati i odgovoriti na ove kletve, objede i laži.....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Imam plan sa starijon dicon jedan dan krenit iz Lore pa oko Marjana, Sustipan, Zapadna obala, Riva, luka, Bačvice i sve dalje obalom do kraja Žnjana. To bi moglo bit jedno desetak kilometara, čini mi se. Deset kilometara plaža, šetnica, lučica i luka. To je još nešto što silno volim u ovom gradu.
    edit: danas mi je očito dan za lokal - patriotizam
    Moj ex i ja smo neko vrijeme imali naviku svaku nedjelju pješke od Blatina na Rivu, pa na Prvu vidilicu, pa ili preko južne strane Marjana na Institut, pa cestom dalje... ili na vrh Marjana pa kroz šumu po stazicama i puteljcima do Bena, pa cestom do Skalica na ručak kod njegove mame. Ponekad bi nam se pridružilo cijelo društvo... Baš sam guštala u tim šetnjama.

Ovo tvoje zvuči zanimljivo, ali bi ja to na rolama. Ili na bajku... Mislim da bi umrla od dosade toliko šetajući po ravnom.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je Rovinj apsolutni broj jedan, zatim Zadar i Trogir.

A Dubrovnik izvan svake konkurencije.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sad kad se puležanke jave, jaaoo si ga meni

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

a gle, rijeka nije lijep grad. hbg kad nije. da bi mogla biti puno ljepša nego što je, mogla bi. al - nije.
    meni ni pula nije lijepa.
    ono, ružna mi je.
    jedino što ima predivnu obalu.
    .
    E jadna Pula... ja to jednostavno ne mogu shvatiti... cijele Istra lijepo uređena... a Pula zapuštena... uz toliki potencijal da bude tako lijepa... kao što je nekad bila.
    A obala joj savršena... gotovo da nemam osjećaj da sam na sj. Jadranu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    . gotovo da nemam osjećaj da sam na sj. Jadranu.
    eto ga na sad. ja mogu pisati da rijeka nije lijepa, al ne i vi da se razumijemo

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pa činjenica je da nam je lijepo ono za što se emotivno vežemo i da nas uz to mjesto vezuju lijepi trenutci u životu. da li su to ljudi, neki naši doživljaji, možda neke bivše ljubavi... nije bitno

meni je zagreb drag jer tamo imam moju S. i još neke drage ljude, šibenik... jer me valjda genetski nešto veže za taj grad, sarajevo zbog moje mladenačke zaljubljenosti u sarajevsku pop scenu 80tih i maturalca u 8. razredu, n. sad jer je naravno balašević odatle i jer sam se tamo predivno provela, beograd jer je mm tamo služio vojni rok pa mi je godinu dana to bila top destinacija... eto, odoh ja sad širom bivše juge. uglavnom, sve je to individualno. šteta za rijeku jer sam nju uvijek nekako doživljavala samo kao usputnu stanicu na nekim putovanjima. nisam se s njom uspjela emotivno konektirati pa je nisam baš doživjela...za razliku od trsta. ali eto, sad znam da je cvijeta tamo pa se nadam da mogu ispraviti ovaj propust. znači, uključiti cvijetu u turističku ponudu grada

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

eto ga na sad. ja mogu pisati da rijeka nije lijepa, al ne i vi da se razumijemo

Pa jesam li išta rekla protiv RIjeke?
    Mislila sam na Novigrad, Umag...

Volim Kvarner... Cres je moj otok, tamo sam ljetovala od 1975 do 1990.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    cvijeto - odbijam reagirati i odgovoriti na ove kletve, objede i laži.....
    Cvijeto

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    šteta za rijeku jer sam nju uvijek nekako doživljavala samo kao usputnu stanicu na nekim putovanjima.
    I Split je pred 20 godina bio samo tranzitni grad... a gle sad!

Rijeka ima potencijal... Manje nego Pula, ali ima. Ja bi u Rijeci mogla živjeti.... ali ne znam da li bi ikad savladala voziti po Rijeci.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i da, pula mi je djelovala stvarno otužno...za razliku od ostatka istre. baš sam se začudila :/

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

još sam zaboravila napisati da mi je i karlovac u rangu rijeke. nekako ga uvijek samo proputujem i ne uspijem upiti ritam i ljepotu grada. a vjerujem da i on ima svojih ljepota. al imam ja svog đokera i tamo.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pa činjenica je da nam je lijepo ono za što se emotivno vežemo i da nas uz to mjesto vezuju lijepi trenutci u životu. da li su to ljudi, neki naši doživljaji, možda neke bivše ljubavi... nije bitno
    To je točno. Meni je rijetko koji grad sam po sebi lijep.
    Prema gradovima u Dalmaciji sam potpuno ravnodušna, ali mi je zato Rijeka izvan konkurencije. Kad se spuštam iz (dragog) Zagreba prema (dragoj) Istri, kad ugledam Rijeku, srce mi zakuca od uzbuđenja (drugi put zakuca kad prođem Tunel, a zakuca i na Lučkom). A nisam čak ni studirala, ni živjela u Rijeci, ali znam da bih tamo mogla živjeti bez problema, što za mnoge druge gradove ne bih mogla reći.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

još sam zaboravila napisati da mi je i karlovac u rangu rijeke. nekako ga uvijek samo proputujem i ne uspijem upiti ritam i ljepotu grada. a vjerujem da i on ima svojih ljepota. al imam ja svog đokera i tamo.
    Fora je Karlovac, on mi je u rangu dražih gradova.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne da ima svojih ljepota, nego je predivan grad. I meni je uvijek bio grad za proputovanje, dok se još vozilo starom cestom do mora, i bio mi je baš ružan jer je to bila slika koju sam o njemu imala. Onda sam išla sa mužem kad je svirao jedan koncert, pa sam bila na koncertu, pa u centru, i grad je stvarno krasan. Kasnije sam još puno bolje upoznala Karlovac, a i prehodala karlovački planinarski put. Kako ne bi imao ljepota kad je na četiri prekrasne rijeke!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

e jelena, tebe i sasu drugo ljeto u apartman u npr...crikvenicu.

a lili75 na onaj svjetionik, na palagužu recimo. cijena prava sitnica, oko 700,00 EUR dnevno za apartman za 4 osobe. plus 700 EUR za transfer. u 6 i pol pokret s korčule i nema majci. što nisi uzeo sa sobom, nisi uzeo.

cvijeto ti si carica!!!!! Bila i ostala.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

eh, kad ja imam neki problem u glavi s tim rijekama. a čak se prezivam kao jedna od naših rijeka

ne znam, stvara mi pogled na rijeku neku tjeskobu i jezu. graniči sa strahom. neki dan smo mm i ja imali svađu zbog toga. on je s kćerom išao u šibenik, a plan je bio da mene i neke goste ostavi na nekoj od plaža pa nas na povratku skupi. i odfura on nas u skradin. ja odma rekoh da se ja tamo neću kupati...nema šanse. pa to je rijeka krka tamo i onda on meni počne priču o bil gatesu i kako je njemu dobro, a meni nije i tako se pokefamo. ja njemu samo kažem da sam htjela na neku od šibenskih plaža i da nema teorije da tamo ostanem. skradin ko skradin sam vidila puno puta pa mi ni taj dio nije bio zanimljiv. ništa, ostavimo mi te goste, a ja odem u šibenik di sam s frendom pila kavu dok mm i mala nisu obavili to što su trebali. vratili smo se po ove koji su ostali u skradinu i kažu da je voda slana...valjda se miješa krka i more. ali nešto je jače od mene i ne mogu protiv sebe. zato su mi rijeke ok za baciti oko na njih, ali sa pristojne udaljenosti

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pula je prekrasan grad i treba znati uživati u njoj.
    Kad je koncert u areni pa ugase javnu rasvjetu, a svira Maksim Mrvica i još je pun mjesec...divota.
    Pa lani Massimo, a arena obasjana ljubičastim svjetlom.
    Sad se ježim, kad se sjetim.
    Obala je jako lijepa, rt Kamenjak npr, a ima toga još.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vertex, prosil iznad peristila na vestibul (je se tako zove) pa uz rub palace prosetali. Mozda je to bilo i prosle godine otvoreno, ali mi je promaklo. Jos ima puno posla ali, ali se mice na bolje.
    Varos je isto super.
    Ta nesretna zapadna obala, je meni OK, a i klinci uzivaju skakutati po ono "jezercu". A i one klupe su super, jos ako je neka predivna jedrilica ispred mozes i sanjati da jedris na istoj lool

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mislila sam da govoriš o jugoistočnom dijelu. Taj dio palače je sređen i dio podruma ispod otkopan prije najmanje deset godina.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hahaha Ina. tako mm odahne kad furešti odu doma. tek onda mu je kaže srce na mistu. e, da su svi takvi ode naš turizam u honduras

Sad si me potsjetila na nas Spancirfest
    Svi jedva cekamo da pocne, i stalno se zalimo da se u gradu nista ne dogadja
    I onda kad pocne svi euforicni...koja 3-4 dana...i onda dobar dio pocne kukati da kad ce vise kraj, previse im je guzve

Ja obozavam Zadar, predivan je!
    I Istru, al vise njenu unutrasnjost
    I Rijeku, iako mi nije vizualno lijepa, al su ljudi zakon

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kao da sam znala da će mi trebati!
    Jučer sam bila predvečer turist u vlastitom gradu. Sa fotoaparatom Malo, pomalo. samo kroz uži centar i snimala Rijeku! Prelijepa je! A bilo je i događanje na rivi, prepuno ljudi, muzika, nogomet, veselje!
    http://public.fotki.com/Beti3/rijeka/
    Recite mi, zar nije lijep grad? A "Rijeka" pobijeđuje i pobijeđuje, jučer je bila fešta i "Rijeci" u čast.

Potpis: lokalpatriota
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 29.08.2014. at 21:51

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam desetak godina gotovo zivjela u Rijeci i osjecala sam tada da je to meni srcu vrlo drag ali ruzan grad. Ovo ljeto, nakon nekoliko godina, opet se isetala korzom, gatom, prekrasne vizure, stari grad - ponovno se zaljubila!
    Pula je meni isto prekrasna, ali tamo sam muza upoznala, pa sam valjda subjektivna! Zadar, dubrovnik, naravno. U splitu nisam bila zadnjih godina. No, nitko rab ne spominje, meni prekrasan!!! , ali isto vrlo subjektivna pri toj procjeni.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Joj kako vi meni sad zazubice pravite. Što bih ja u Split išla, pa Brela, Korčula, Orebić, Vis (MM čak ima i neku zemlju na Visu)...
    Baš pre neki dan našla svoje slike, prvi zub mi je na Marjanu ispao

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

A moram se prikljucit hvalospjevima Splitu : uz sve navedeno, meni su lijepi i "novi" djelovi Splita (Sucidar, Split 3...) kojih se mnogi groze. I izbliza, ali pogotovo pogled s trajekta: bijeli se krivudava crta nebodera, a iza nje, samo drugim ritmom, kameni hrbat Kozjaka i Klis.

Ili pogled s krova nebodera na Sucidru: frendov tata bi tu izasao na balkon i svaki put naglasio- E, ovo je Amerika!

A sve svoje ex-ove sam vodila na (po)nocnu setnju Marjanom uz obavezno penjanje na vatrogasnu osmatracnicu.

Netko ga je tu usporedio s Barcelonom, Split je stvarno mala Barca: rimska jezgra, Marjan je Montjuic, Kozjak je Tibidabo, riva i luka pasu di triba, Bacvice su La Barceloneta, a Znjan je ...Lloret de Mar.
    Posljednje uređivanje od lunja : 30.08.2014. at 00:31

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Volim Rijeku. Divne uspomene, divni ljudi

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Netko ga je tu usporedio s Barcelonom, Split je stvarno mala Barca: rimska jezgra, Marjan je Montjuic, Kozjak je Tibidabo, riva i luka pasu di triba, Bacvice su La Barceloneta, a Znjan je ...Lloret de Mar.
    ajme, ajme
    Ok, neka je Split nekome najljepsi na svijetu, ali usporedjivati ga s Barcelonom???? Ili, jos bolje, izjaviti da je on mala Barca???
    No comment
    To moze reci samo netko tko Barcu vidio nije. Ili je potpuno nekritican

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj JaMajka prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, ajme
    Ok, neka je Split nekome najljepsi na svijetu, ali usporedjivati ga s Barcelonom???? Ili, jos bolje, izjaviti da je on mala Barca???
    No comment
    To moze reci samo netko tko Barcu vidio nije. Ili je potpuno nekritican

Vidila barcu, i to preko nekoliko puta, ali se potpuno slazem s ovim drugim.
    Pogotovo iz svojih na NL tlu usidrenih cipela, prema rodnom gradu sam strasno nekriticna.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Rijeka ružna ? Karlovac lijep ? A mislila sam da me poslije onog masovnog žvakanja gumenih bombona na drugoj temi više ništa od vas ne može iznenaditi
    Posljednje uređivanje od rehab : 30.08.2014. at 15:10

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

Sad si me potsjetila na nas Spancirfest
    Svi jedva cekamo da pocne, i stalno se zalimo da se u gradu nista ne dogadja
    I onda kad pocne svi euforicni...koja 3-4 dana...i onda dobar dio pocne kukati da kad ce vise kraj, previse im je guzve

Ja obozavam Zadar, predivan je!
    I Istru, al vise njenu unutrasnjost
    I Rijeku, iako mi nije vizualno lijepa, al su ljudi zakon
    moja se baš jučer vratila s dečkom iz varaždina. bili su par dana i kažu da im je bilo super, pogotovo na koncertu blondie.

ja sam bila prošle godina tamo za 1. maj i priznajem da u tih par sati nismo uspjeli pregledati sve što smo htjeli. štreberski smo počeli s grobljem i onda ubrzo završili negdje u centru na pivi. bilo je prevruće
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 30.08.2014. at 16:19

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Rijeka ružna ? Karlovac lijep ? A mislila sam da me poslije onog masovnog žvakanja gumenih bombona na drugoj temi više ništa od vas ne može iznenaditi
    ma di su se žvakali gumeni bomboni (nisam sudjelovala a trebala sam!!)??? Ukucala sam u tražilicu "gumeni bomboni" i izbacilo mi je temu Vježbačice 1,2,3

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    ma di su se žvakali gumeni bomboni (nisam sudjelovala a trebala sam!!)??? Ukucala sam u tražilicu "gumeni bomboni" i izbacilo mi je temu Vježbačice 1,2,3
    Tema Ikea !

A to što ti je izbacilo temu Vježbačice, vjerojatno ti je suptilni znak odozgo da se okaniš gumenih bombona i prihvatiš vježbanja

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Tema Ikea !

A to što ti je izbacilo temu Vježbačice, vjerojatno ti je suptilni znak odozgo da se okaniš gumenih bombona i prihvatiš vježbanja
    vadi kljun iz srca moga!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajoj, meni je Split prekrasan, ali fakat mi ga nikada nije oalo na pamet usporediti s Bcn - valjda zato jer je meni prva i najdraza asocijacija Barcelone arhitektura s pocetka 20 stoljjca, a to Split nema ili ja ne znam za to. To nije samo Gaudi, nego i drugi arhitekti secesije plus onaj ( trebala bi mu guglati ime) koji je onako lijepo i prakticnu, urvanisticki idealno isplanirao ulice

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

U usporedbi s Barcelonom, mislila sam prvenstveno na geografsko-topografska obiljezja. Plus onaj osjecaj da bih tu mogla zivjeti, da sam tu doma.

Ali, da dokazem da nisam jedina koja je ovo utripala, iz pera nesto realnijeg Jurice Pavicica: Zasto Split nikada nece biti Barcelona

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I mislila sam da govoriš o jugoistočnom dijelu. Taj dio palače je sređen i dio podruma ispod otkopan prije najmanje deset godina.
    a ja to otkrila ovo ljeto, jos proljetos sam bila na nekom piru u sv. dujmu i nisam skuzila, ajme srramote. al ajd uljepsalo mi ovo ljeto, to nesto novo

a podrume volim, to ne propustam. cak sam se ovo ljeto sjetila jedne predstave sa krstulovickom u podrumima, dok je jos glumila a bolest je opako nagrizla. gubila se non stop iza stupova, pa su je glumci i kcer vracali. to mi je bas bilo tuzno, jer kad se sjetim Violete i te uloge te veceri bas se rasutzim.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni je Karlovac - Zvijezda, Stari grad Dubovac, setaliste uz Koranu i novouredjeni stari hotel (ne znam vise je l Park ili Korana), pa parkovi oko Zvijezde-meni je to bome ljepse nego Rijeka. Druga je stvar sto je Karlovac premali i mentalno prezatvoren i tu se ne moze usporediti s Rijekom. Vjerujem da je zivot u Rijeci puno kvalitetniji.

A Split i Barcelona-ne vidim zbilja nikakvu slicnost U Barceloni bih si lako zamislila zivot. U Splitu puno teze. Kao "dotepencu" teze nego u Karlovcu. Al nisam probala pa sve temeljim na predrasudama.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Joj Jelena, teško tebe mogu zamisliti u Splitu. Ne znam kome bi bilo teže, tebi s njima ili njima s tobom.

Barcelona

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni se u Rijeci sviđa jedino Korzo i Trsat a ovo drugo mi nije baš nešto dojmljivo, ja sam studirala u Rijeci ali nikad se nisam baš vezala za taj grad, svaki vikend bi bježala kući, dok mi je recimo život u Zagrebu bio puno dinamičniji iako bih teško i tamo na dulje staze jer mi fali more...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne mogu otvoriti link ali dovoljno mi se sjetiti podzemne i cjelokupnog javnog prijevoza u Barceloni i usporediti to s ono malo iskustva koje sam imala s javnim prijevozom u Splitu i tu za mene svaka usporedba odmah dolazi kraju

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

joj Promet je nesto posebno, moja kci je ove godine vozila se prvi put, vise nije trazila da ponovimo to iskustvo.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je Karlovac - Zvijezda, Stari grad Dubovac, setaliste uz Koranu i novouredjeni stari hotel (ne znam vise je l Park ili Korana), pa parkovi oko Zvijezde-meni je to bome ljepse nego Rijeka. Druga je stvar sto je Karlovac premali i mentalno prezatvoren i tu se ne moze usporediti s Rijekom. Vjerujem da je zivot u Rijeci puno kvalitetniji.

A Split i Barcelona-ne vidim zbilja nikakvu slicnost U Barceloni bih si lako zamislila zivot. U Splitu puno teze. Kao "dotepencu" teze nego u Karlovcu. Al nisam probala pa sve temeljim na predrasudama.
    nadam se da će određena forumašica na ovom topicu danas dati recenziju mom vođenju po Karlovcu )))

i da potpisujem ti svako slovo

zagreb je za karlovac las vegas :rođenakarlovčanka:

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja potpisujem za Karlovac, meni je, kao što već rekoh bio pravo iznenađenje jer sam ga doživljavala preko autobusnog kolodvora i one ceste kojom se vozilo na more. Ako netko od Zagrepčana nije bio evo super ideje za izlet sa djecom, posebno ako se još uvijek održavaju one srednjevjekovne igre na Dubovcu.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo jos jedne rodjene karlovcanke kkja je istina cijeli zivot u Zagrebu - drago mi je da su neke od vas prepoznale ljepotu tog grada. Cak je i MM ostao ugodno iznenadjen kada smo prosetali gradom, on je isto uvijek bio u prolazu - 4 rijeke, puno parkova, zvijezda, korzo, Dubovac, promenada - ma bas lijepi gradic, jako stradao u ratu, ali mu se polako vraca stari sjaj. Mislim da je jako ugodan za zivit iako tamo gotivo i nisam zivjela. Karlovac <3

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Uz podrume u Splitu treba spomenuti i katakombe ispod sv. Duje.

Iako sam rođeni Splićo nema puno stvari koje me diraju u tom gradu. Uz ovo dvoje eventualno Varoš i Sustipan i to je to.

Ali sam zato zaljubljena u Kaštela. To je, obzirom na stanje grada, jedna potpuno neobjašnjiva i iracionalna ljubav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •