Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
ne znam - ali znam da volim francuski krumpir. A problem oko njega je taj da sve ranije moraš skuhati, pa tek onda u pećnicu.

Ja ne kuham tjesto za lazanje neg se ono "skuha" pečenjem jer je zaliveno bešamelom.

nekak mi to ne izgleda - hitneš sirovu kobasu zajedno s povrćem - a možda se skuha. ili to vrijedi za korištenje skuhanih ostatak iz frižidera.

meni na žalost ti složenci niš ne pomažu - kuham ujutro, i onda si djeca to malo zgriju i jedu za ručak. možda bih mogla staviti nešto peći i isprogramirati pećnicu, aliali bih se bojala da će se opeći vadeći to van.
Sad si mislim - moglo bi se neku varijantu francuskog krumpira napraviti po ovom receptu kako Tanči radi svoje složence. Jedino ne možeš unutra staviti kuhana jaja, ali ostalo sve možeš. Moram probati.

Složence za grijanje ja radim u keramičkim kaserolama-ovako nešto - imam ih nekoliko, crvena mi taman ulazi u mikrovalnu: http://mondo.hr/berghoff-keramicka-p...rtasta-geminis

Cijela ta posuda mi stane u mikrovalnu, složenac se uredno reže i na hladno i grije u mikrovalnoj u tanjuru. Čak je bolje da se grije kriška po kriška, jer za cijelu količinu dugo treba da se zagrije.

Može se složenac raditi i u vatrostalnoj posudi, to se isto uredno grije u mikrovalnoj.