Kad imam pms uvik placem.haha muz je navika.![]()
Ja nemam nikakvih problema u pms u osim bolnih cica. nikakve navale hormona. Pa mi je i bilo cudno kad sam gledala fil sa mm i pocela plakat,
Mene isto u pms-u odvele hormoni. Čas plačem, čas sam vesela pa se posvađam sama sa sobom. Do večeri se posvađam i sa svima ostalima![]()
Uzas....stork kak se osjecas?
A ono... još uvijek se nadam, al' simptomi osim povremenog cendranja i nešto većeg apetita i povremeno cicke osjetljive na dodir sa strane (ujutro kad se probudim), drugo nestalo. E sad, može biti i vanishing twin syndrome, al' to sam mislila i prošli put pa ništa, doduše tad su svi simptomi skroz nestali, zato sad nada...
Joj drzim fige na najjace draga. Nadam se da ce ovaj put bit sve ok. I ja sam luda jedva cekam pregled.
Kolko si ti sad?Ne mogu apsolutno nis zapamtit
Stork planiraš li čekati petak?
Roj upitnika mi iznad glave.. M mi je totalno cudna, ful obilna i upravo izletio iz mene neki (oprostite na detalnom opisu ) kao grumen /komad zgrusane krvi i napravi bljuć. .. Sve cudno.. Neuobicajeno za mene..
Sad brijem da nije mozda ipak bila biokemiska.. Mozda sam ipak trebala napraviti testic..
Ovaj mjesec sam bas pratila ciklus i znam da je O bila 13 dc a M uvjek dode 14 dana iza, ovaj puta je dosla 17 dana poslje..
Neznam ni sama sto brijem , sad je tak i tak gotovo..
Mozdavje bolje i neznat nist..
Šiškice,a probaj pišnuti neki test osjetljivosti 10,tak bi barem ja.
stork,![]()
Šiškice ne znam šta reći, ako je bila biokemijska, barem se nešto pomaklo s mjesta i znaš da možete, a kažu da žene vrlo često poslije biokemijske ostanu trudne.
Da li je bolje znati ili ne znati, možda da si znala bi se javila gin.zbog spotinga kojem je često uzrok niži progesteron a znaš da je on bitan za održavanje trudnoće.
Sada, šta je tu je, nadamo se da je slijedeći ciklus dobitan.
Pozdrav zene! Eto, ovu smo ovulaciju posteno pokrili. Sinoc je bila prava zurka. Tesko je uopce mogyce da cemo nako tako dobrog sexa imati nekog slabasnog embrica, no, zivi bili pa vidjeli! Znati cemo sigurno za kojih 30 dana...
Ja se nadam akciji za vikend. O je u ponedjeljak, što preporučate? Svaka dva dana od petka?
Spermiji zive u tijelu do 5 dana. Kreni ti sad vec u akciju pa svaki dan ili svaki drugi! Ako i ne zatrudnis, bar bus se dobro zabavila. Ja mogu odmarati malo do slijedece menge...hehe!
Saljem nasim trudnicama fotke za inspiraciju. Mozda da se i vi tako uslikate:
http://bossip.com/995491/the-most-aw...-time39204/15/
Ivekica petak pa utorak
MAMI čekam petak
nivesa u petak budem 7 tt, bili su još i obilni vjetrovi, lagana žgaravica (povremeno) i lagana križobolja.
lista za 08.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~14 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro!
Kavia je kuhna, pridružite se! Nivesa ima i čaja!
Cure moje ja sam dočekala 26 dc bez spotinga što se nije dogodilo godinama. Ne znam šta bi mislila, bojim se ponadati. Zadnja 2 dana imam pojačani iscjedak da sam pomislilada je krenula koliko ga je bilo.
MAMI2, imas vec dvoje djece, tako da vjerojatno najbolje znas jesi li trudna ili ne. Nadam se da cemo imati oboriti ovo odbrojavanje po broju trudnica, drzim fige!
Nivesa, pridruzujem ti se u cajanci![]()
E trebala bi znat, al ne znam, iako su šanse vrlo male nada postoji
Mami kolko je proslo od o?
Sutra pregled! Nadam se srceku!!
Curke, javljam da se naša mala dugoočekivana štrucica rodila 2.10. i pre pre je
Head over heals...
Svima držim fige u kojoj god fazi bili
SRETNO!![]()
Majuska čestitam!!! Nek bude sretna i vesela
Nivesa, sretno sutra!
Majuška čestitam !
Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko sutra!
Nemam pojma koliko je prošlo od O nisam pratila.
Majuska, cestitam i nadam se da se uspijete naspavati.
MAMI, nadam se pozitivnom rezultatu...
Mami daj pisni!bar lh trakicu
Nemam ništa doma, a čini mi se da se pojavio spoting kod brisanja. Vidjet ću sutra kako će se razvijat si-tuacija, ako ništa barem mi se ciklus popravio i to je nešto, odnosno veliki pomak nakon onog da mi je spotin znao krenuti 18-20 dc, od kad sam na obrojavanju nisam dočekala 26 dc bez spotinga. A mislim da je na to utjecalo što zadnje vrijeme jedem laneno sjeme svaki dan, kažu da dobro utječe na ciklus.
Spoting je brljavljenje prije m, smećkasto uglavnom.
ja to nikad nemam...
Majuška čestitam!
Nivesa![]()
lista za 09.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~15 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
dobro jutro svima
nivesa nadam se da ćeš danas vidjeti!
što se tiče spotinga, često ga znam imati i ja, ali dan dva prije M. Zbog toga (a i zbog groznog PMS-a) sam počela piti evine kapi, pa ćemo vidjeti.
Majuška čestitam na bebici..
Nivesa sretno danas na pregledu..
Ostale cure ajmo jel ne mislite oborit rekord?
Ćao drage moje,Majuška čestitam na maloj štručici neka ste mi vesele i zdrave..nivesa biti će sve super vidjeti ćeš,aha..i meni jutros nervoza jer sam i ja imala pregled ali kad sam vidjela malu moju mrvicu i njene otkucaje sva ta nervoza je pala u vodu..danas mi je 7+5 i imamo srčeko :dancingfeve
MazaMala super, neka dalje bude školski.
MazaMala,čestitam na srćeku!
nivesa,sretno na pregledu!
MAMI,do neba!
A ja,ja moram nekaj podijeliti sa vama!Jer vi ste mojeNadam se da vidite.
https://imageshack.com/i/p83TOzQsj
Maza cestitam na srceku!!!!
Nase se jos ne cuje....kaze dr da je ranija t ....sva sam van sebe