Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: dijete (7) laze o ocjenama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    na koju dodatnu pomoć misliš?
    što se nas roditelja tiče, radimo s njom na način da
    prolazimo i vježbamo što su radili u školi, zadatke iste kao u radnoj bilježnici, zbirci zadataka, cvrčkovoj vježbenici,
    numeričke i pričice.

dijete ide u produženi boravak i tamo napiše zadaću, a kad dođemo kući ja joj u pravilu popodne dam da riješi još nekoliko zadataka.
    preko vikenda riješi recimo 20-tak u subotu i 20-tak u nedjelju. prođemo što su radili iz hrvatskog i prirode.
    svakodnevno u jutro i navečer 15-30 minuta pročita odlomak knjige ili Radost.
    često samoinicijativno piše neke sastavke, mali dnevnik, pričice.

2 puta tjedno je iz boravka uzme susjeda - umirovljena učiteljica koja onda s njom uči cijelo popodne 1 na 1.

prije testova, naravno sve intenziviramo i dosta ponavljamo popodne i navečer ili preko vikenda.

u školi ide i na matematičku grupu gdje rješavaju naprednije matematičke zadatke. donese od tamo dosta listića, koji su u pravilu
    dobro riješeni, ne riješi sve do kraja, ali računam da je ta grupa od 4-5 popodne kad su već umorni, a niti drugi ne riješe sve.

problem je stvarno što ja ne vidim problem, tj. po mome ta matematika njoj ide. I kad je usmeno ispitujemo i kad joj zadam npr. 15-tak zadataka
    ona ih stvarno vrlo brzo riješi. nisam štopala, vjerojatno bih trebala.

Ako stvarno toliko radite kao sto pise, i jos ide na dodatnu matematiku , i tek u drugi razred...pa joj nije dovoljno 20 minuta da rijesti test... Ne znam, nije niti povremena trojka drama, i to je ocjena.
    ali ako se ponavlja, ako redovito iz pismenih uz redoviti rad ( i ti kazes razumjevanje gradiva) dobiva slabije ocjene tada ( zajedno sa uciteljicom i eventualno strucnom sluzbom ) vidite zasto su bas pismeni problem.
    Posljednje uređivanje od sirius : 16.10.2014. at 13:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •