~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Vibramoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Mali misicu drzi se i budi snazan!! ❤️❤️❤️❤️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mis lim na vas♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svakog dana molim za Vas i malenog.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~![]()
molim za Vas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vrlo je teško odraditi bilokakav tretman alternativne medicine kad je na intenzivnoj
mi smo uspjeli samo na daljinu jer nitko ili ne želi doći ili ga ne bi pustili da to tamo radi
Nadam se da vam je bolje... Puse šaljemo...
Mojem mišu je danas malo bolji dan ali hrpi djece očigledno nije bio. Ušli smo unutra tek oko 15.30 jer su stalno bili prijemi, a izbačeni smo nakon 20 minuta jer su mu jednog vršnjaka morali oživljavatiHB, uspjeli su. Tako da smo se danas družili manje od sat i pol. Danas je dan bez tempice i dan s drugom pidžamicom
Odmah sam mu odjurila kupiti još dvije jer mi je narasao
a naročito kosica, ajme koju čupicu ima na glavi
Mislila sam žicati i čuvanje u krilu, ali nije bila situacija za to. Samo smo se mazili i ljubili. Bio je miran čitavo vrijeme, valjda se i na tubus priviknuo. Pričala sam s njegovom doktoricom s odjela, vjerojatno ćemo ići po kanilu, pa mooožda na odjel. Baš je pravi borac!
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje za malog borca i vas![]()
Aaa ljubav naša! !!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~evo još puno puno da sve krene na bolje!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za malog borca, tebi i tvojoj obitelji
Drzim fige
I jedan, ajmo reći, off... nema ni jedan jedini zub10 mjeseci, 20 dana. Sad mogu samo reći kamo sreće da ga još i to ne muči!
Lijepo je citati da ste dobro
~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Kasne zubici kao i mariji. Kasne pod navodnicima. Mis mali ♡
Naš pravi maleni najljepši borac,kako je lijepo pročitati lijepe vijesti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~samo da tako bude i dalje!
Ljubimo vas!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Hrabrica mala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu noć
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za hrabricu
Bioenergija se dosta uspjršno radi na daljinu samo je potrebna slika kome se to radi, hoćeš li da ti pošalje kontakt
Držite se
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malog borca.
i za dobre vijesti![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()