Stranica 108 od 581 PrviPrvi ... 85898106107108109110118158208 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,351 do 5,400 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Da, stork...tumbam se sa trudnocom od 5.mj prosle godine cca godinu i kusur dana mi je bilo zlo u komadu i zaista cekam da sve to prode. Ali eto taman kada se blizim kraju, drago mi je da si opet na pocetku

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Normalno je u trudnoci imati leukocite povisene, pogotovo znaju biti losi urini. A uk ciste. I crp zna biti visi.
    To je tako, trudnoca je dugo stanje, i za to vrijede druga pravila,nemojte razbijati glavu (ako je sve ok naravno). To je meni rekao moj gin, drugacije se gleda i tolerira
    I moji nalazi krvi i urina su bili ufff :D pa sve bilo dobro. U urinu bilo svega i svaceg,a uk cista
    Posljednje uređivanje od Vrci : 21.10.2014. at 00:00

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    Možda se i meni primila samo jedna (vraćene 2)
    meni je vracena 1 jer je 1 samo i prezivila. Imala sam u oplodnji 3 js al dvije su stale sa razvojem a ova hrabrica nastavila
    zelim ti srecu pa da i tebi lupa po stomaku na sve strane mali klokan ili klokanica ( ili oboje )

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Joj koji ludi snovi nocas

Drzala sam ju u rukama, rodila sam kod mame u kupaoni doslovno za minutu nakon sto je ispao cep sa malo krvi, tako sam se smijala ujutro Divna velika cura je bila!

Izmedu ostalog sanjala sam da je i kristina_zg pisala tu da je u trudovima hahahaha

Ljubilice, crp i leukociti budu poviseni u trudnoci, dobro vrci pise...crp moze biti do 20 (obicno bude do 15) a leukociti budu za 3-7 poviseni iznad normalnih vrijednosti.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Wow uspjela si spavati?!! Ja sam budna od 1... (i tako iz noći u noć).
    Sve me pere. S jedne strane jedva čekam da se Jan rodi, a s druge strane sam u totalnoj panici. Trebala bih uživati u ovim zadnjim danima, a mene pere panika. Ajme drama queen....

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    Wow uspjela si spavati?!! Ja sam budna od 1... (i tako iz noći u noć).
    Sve me pere. S jedne strane jedva čekam da se Jan rodi, a s druge strane sam u totalnoj panici. Trebala bih uživati u ovim zadnjim danima, a mene pere panika. Ajme drama queen....
    Da, spavati...ne bih ti zeljela mast vaditi ali veci mi je problem ostati budna zadnjih dana Ne izvucem se iz kreveta prije 9h, u 7 kada se djeca bude za skolu ko zdrogirana sam, preko dana mi dusa spava. Polozaj mi nije problem jer imam onaj dugacki jastuk bez kojeg ne mogu. Tako mi je bilo prije koji tjedan pa su ubrzo i trudovi krenuli...valjda skupljam snagu. Uzimam dodatno zeljezo pa nije niti to.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Meni je pregled danas u 14.30...držite fige da je i dalje sve ok...javim se kad budem gotova...

eh, sad slijedi poprilično nemoguća misija..brijanje!!!! Mislim da bi se moj gin najradije ponekad dobro nasmijao kad vidi kako dolje izgledam, to je sve nekako na preskokce izbrijano, osjetim pod rukom da na nekim mjestima nisam sve skinula, a trudim se i izvodim egzibicije po tuš kabini, a što da radim kad mi je "gospođa" postala toliko nepristupačna...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je pregled danas u 14.30...držite fige da je i dalje sve ok...javim se kad budem gotova...

eh, sad slijedi poprilično nemoguća misija..brijanje!!!! Mislim da bi se moj gin najradije ponekad dobro nasmijao kad vidi kako dolje izgledam, to je sve nekako na preskokce izbrijano, osjetim pod rukom da na nekim mjestima nisam sve skinula, a trudim se i izvodim egzibicije po tuš kabini, a što da radim kad mi je "gospođa" postala toliko nepristupačna...
    Hahahaha ajme jesi me nasmijala

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

HAHAHAHHAHAH! Smijeh! mozda da ti m pomogne?? Iako moj to odbija u bilo kojoj situaciji! U prvoj t nije htjeo pomoci kad je to postalo tesko za mene. Njemu nije jasno zakaj se uopce za pregled brijem. Kao kaj je moglo narast od proslog tj do sad hahahaha

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja u tu svrhu koristim kremu, i to samo jednu od afrodite sensitive, 3min stoji i skine sve i nema nikakvog peckanja. To mi je za sada jedino rjesenje.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam prije 10 dana sve skinula voskom. Ali sve. I gđu.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

haahahaha
    ja se stvarno nikad nisam zamarala s tim u trudnoci
    na dan kad su me trudovi uhvatili sam se išla obrijat al cim sam ušla u tuš sam odustala XD
    ja mislim da njih uopce nije briga
    čak je negdje bio članak o tome kao da ih to najviše zivcira kad im se žene ispričavaju što se nisu obrijale, tako da puštaj kosu

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prije 10 dana sve skinula voskom. Ali sve. I gđu.
    mislim da bi me odmah uhvatili trudovi da samm to išla radit hhahha svaka čast

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Ninunanu prvotno napisa Vidi poruku
    haahahaha
    ja se stvarno nikad nisam zamarala s tim u trudnoci
    na dan kad su me trudovi uhvatili sam se išla obrijat al cim sam ušla u tuš sam odustala XD
    ja mislim da njih uopce nije briga
    čak je negdje bio članak o tome kao da ih to najviše zivcira kad im se žene ispričavaju što se nisu obrijale, tako da puštaj kosu
    Ma nije to zbog estetike, vec da izbjegnes brijanje tam, barem ja. Nisam se nikada zamarala kod pregleda.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

I ja sam se za prvi porod tjednima izbrijavala i dobro da jesam jer je cura bila uranila tjedan dana. Bas mi je bilo drago da me nije sestra tamo morala cackati! A i sad sam spremna, skroz sredila sve, i to s ogledalom pod tusem. Bas gospodu nisam dugo vidjela sve do tada! Sad ako hoce, nek urani opet- put je prokrcen!
    Posljednje uređivanje od zekana : 21.10.2014. at 16:02

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ma nije to zbog estetike, vec da izbjegnes brijanje tam, barem ja. Nisam se nikada zamarala kod pregleda.
    ma jeeee...to oni u dvije sekunde, meni barem to nije bia problem

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Drzala sam ju u rukama, rodila sam kod mame u kupaoni doslovno za minutu nakon sto je ispao cep sa malo krvi, tako sam se smijala ujutro Divna velika cura je bila!

Izmedu ostalog sanjala sam da je i kristina_zg pisala tu da je u trudovima hahahaha

Ljubilice, crp i leukociti budu poviseni u trudnoci, dobro vrci pise...crp moze biti do 20 (obicno bude do 15) a leukociti budu za 3-7 poviseni iznad normalnih vrijednosti.
    Kris, meni je malo falilo da ujutro ne napišem post kako mi se nešto sprema- boljela su me leđa, donji dio trbuha, počelo me šrafiti...i onda je stalo...tako da..bolje da nisam ništa ni pisala

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A što se tiče depilacije sutra sam naručena a samo zato da izbjegnem brijanje i zato da se ne ospem prištevima. Koliko mi god depilacija voskom i šećernom pastom bila bolna, bolje odgovara mojoj koži. A možda sutra i pokrene nešto

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Kris, meni je malo falilo da ujutro ne napišem post kako mi se nešto sprema- boljela su me leđa, donji dio trbuha, počelo me šrafiti...i onda je stalo...tako da..bolje da nisam ništa ni pisala
    :cool:

Ja danas osjecam neko vibriranje, kao da sam sjela na mobitel.I nekako kao da cu dobiti temperaturu,zljezda na vratu me boli.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam umorna i preumorna...zadnjih nekoliko dana lunjam okolo, obavljam kupovinu zimskih čizmica i jaknica za svoje velike cure, vodim ih u park, u šetnje,...a totalno sam u nekoj depri..baš se bojim njihove potrebe za pažnjom kad beba dođe doma..kao da osjećaju da će to biti vrlo brzo, ne smijem se ni na tren maknuti od njih već je panika...svi me ukućani živciraju, svih se klonim...
    i još jedna tegoba- grčevi u preponama, baš su gadni!
    KrisZg, sprema se promjena vremena pa držim fige da je to zbog tog, baš ti sad ne bi trebala neka viroza ili prehlada...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bila na pregledu, danas 32+4..sve mjere ok..procjenjen na 2,2kg..ako nastavi ovim tempom to će biti pravi dečko?? unutarnje ušće više nije pravilnoga T znaka, nego poprima blagi Y oblik...ne trebam strogo mirovati, ali usporiti i često u ležeći položaj. Kontrola za 2 tjedna, tada će biti i prvi CTG.

A što se brijanja tiče, MM je htio pomoći u prvoj trudnoći i nije imao hrabrosti to zaista i učiniti..tako da ga više nisam ni pitala..na zadnjem porodu sam bila obrijana, ali me svejedno sestra još malo izbrijala (valjda je bilo ostataka ) i to bi je bio onako brrrrrr osjećaj..koriste one metalne, kojima se mjenjaju žilete, onako na suho..ma baš grozan osjećaj...

Kris kakva je to krema? Namažeš dolje, pustiš par minuta i onda što? kako skidaš? s onom kao špatulom? i sve se fino skine?

Joj danas sam se i porezala, neznam kako sam to uspjela, baš je bilo krvi i kasnije na gaćicama...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bas mi je drago da je sve super na pregledu bilo

Krema za depilaciju, namazes ali naravno pazis da ne namazes po ulazu, ja uzmem frotirnu krpicu i skinem pod vodom, sve side a jedina ona mi ne ostavlja nikakvo peckanje za razliku od drugih.

Kristina_zg...bah da, to je zadnje kaj mi treba i totalno sma bezvoljna i umorna, nadam se da ce se nekaj promjeniti ili da ce se energija vratiti ili da ce porod krenuti.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja u tu svrhu koristim kremu, i to samo jednu od afrodite sensitive, 3min stoji i skine sve i nema nikakvog peckanja. To mi je za sada jedino rjesenje.
    Di kupis to??

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bravo za pregled, mi smo terminuse, a meni prvi bebac, isto decko, meni bio pregled prosli tjedan na 31+5, zatvorena, sve ok, protoci ok, bebac procjenjen na 2250 g, tako da ak mislis da je tvoj velik...kako cu ja to, sve me veca trema od poroda trese.
    Znam da imas curke, i sigurno nije zgodno da moras mirovati, ali nek izguramo kroz ovaj 8 mjesec,pa onda kad god....nastave li ovim tempom, koliko bi bili bebaci u terminu...5 kg?!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pitanje je dana da ne kažem sata kad bi se moglo srce vidjeti
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 21.10.2014. at 23:42

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mislila sam na nivesu

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Di kupis to??
    U dm-u.. zaista sam ih probala dosta i to je jedina koja na tako osjetljivom podrucju nije ostavila nikakve nuspojave, afrodita sensitive. Inace nakon svake 24h nisam smjela taknuti dolje ikaj a svako piskenje je bilo lutrija.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo za pregled, mi smo terminuse, a meni prvi bebac, isto decko, meni bio pregled prosli tjedan na 31+5, zatvorena, sve ok, protoci ok, bebac procjenjen na 2250 g, tako da ak mislis da je tvoj velik...kako cu ja to, sve me veca trema od poroda trese.
    Znam da imas curke, i sigurno nije zgodno da moras mirovati, ali nek izguramo kroz ovaj 8 mjesec,pa onda kad god....nastave li ovim tempom, koliko bi bili bebaci u terminu...5 kg?!
    O daa, tvoj je jos veci i tjedan dana ranije..meni je rekao da je malo iznad prosjeka..ali da ne mora znaciti da ce nastaviti napredovati na tezini istim tempom..a ako bi nastavio ovako da bi do poroda moglo biti 3800-3900...moja mlađa kcer je imala 3450 pa ne mogu da se ne zamislim nad tim da je ipak puno veca razlika roditi pola kile teze dijete..
    Ali ne brini draga, nismo ni prve ni zadnje..znam da te strah i mene je isto iako mi je treca trudnoca..boli i na ti se moras pripremiti ali bitno je da se sve to skupa moze izdrzati..
    Posljednje uređivanje od anabeg : 22.10.2014. at 00:07

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

O daa, tvoj je jos veci i tjedan dana ranije..meni je rekao da je malo iznad prosjeka..ali da ne mora znaciti da ce nastaviti napredovati na tezini istim tempom..a ako bi nastavio ovako da bi do poroda moglo biti 3800-3900...moja mlađa kcer je imala 3450 pa ne mogu da se ne zamislim nad tim da je ipak puno veca razlika roditi pola kile teze dijete..
    Ali ne brini draga, nismo ni prve ni zadnje..znam da te strah i mene je isto iako mi je treca trudnoca..boli i na ti se moras pripremiti ali bitno je da se sve to skupa moze izdrzati..
    Tnx, ma i ja se nadam, nije me trema toliko bolova samo se molim da sve bude ok .. Svasta ces ti jos meni morat objasnit, stignemo mi to do svete Lucije

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tnx, ma i ja se nadam, nije me trema toliko bolova samo se molim da sve bude ok .. Svasta ces ti jos meni morat objasnit, stignemo mi to do svete Lucije
    probudila sam se u 3,30 i nikako zaspati..evo digla se, skuhala kavicu i mislim si kako će ovo biti duuuugiii dan...
    heh, nadam se da ćemo ostati u komadu do sv. Luce. Koliko god jedva želim da porod prođe, ipak bih najviše volila izgurati do samoga kraja, jer je moj dragi pomorac i treba bi doći doma točno tjedan dana prije termina. Ovaj put mi nije toliko do toga da on MORA biti sa mnom u rađaoni, iako je poželjno, više mi je zbog mojih cura, neka im je barem on tu onih par dana što budem u bolnici ako bude sve u redu. Nije ni meni strah od bolova, jer kažem, boli, ali znam da se to sve može izdržati, samo molim da sve prođe u redu..isto želim i tebi, a i svim ostalim dragim curama/ženama
    Samo ti pitaj sve što te muči, eto ja imam iza sebe iskustvo i carskog i prirodnog poroda i ukoliko znam rado ću ti pokušati pomoći, a vjerujem i ostale cure. Uff kad se sjetim sebe za vrijeme prve trudnoće, od onoga trenutka kad sam ugledala + na testu ja sam počela paničariti kako ću ja roditi, ono, neznam što me čeka, mogu samo pretpostaviti..ni druga trudnoća nije prošla bolje što se toga tiče, jer je prvi porod završio carskim rezom, tako da opet nisam znala ni kako izgledaju trudovi ni sam porod. Sad kao znam pa mi je utoliko "lakše"...
    eh, jesam se ja raspisala, a što ću kad mi noćas san nikako na oči...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Takoder...pocelo nevrijeme u ZG otprilike u to vrijeme, vrtim se od onda..pa me pocelo sve nekaj serafiti i nikako zaspati. Bas sam se iznervirala.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ajme tu je nevrijeme bilo prije pola sata..sreća nije dugo trajalo..udari bure kakve ja valjda nisam nikad vidila..skupa sa kišom..stol i sjedalice gledam vani po čitavom dvorištu..a taman me mislim bio počeo loviti san...sad su već djeca ustala..ništa od spavanja...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ajme tu je nevrijeme bilo prije pola sata..sreća nije dugo trajalo..udari bure kakve ja valjda nisam nikad vidila..skupa sa kišom..stol i sjedalice gledam vani po čitavom dvorištu..a taman me mislim bio počeo loviti san...sad su već djeca ustala..ništa od spavanja...
    Dobro jutro drage moje, vidim da je noc bila burna, kod nas isto grmi,sijeva, a ja spavala kao top
    Zato sam ja preksinoc nocarila zbog ruznog sna oko poroda..
    Znaci trema je normalna, nisam sasvim skrenula hehe...
    I ja se nadam da ce sve dobro proci, a moj ce bebac najvjerojatnije biti veliki jer primam fragmin zbog kojeg kazu obicno bebe budu vece plus moj muzek koji se rodio sa oko 4400 g...pa ce moje prvo pitanje biti veselo...kakav je zene drage sta ste radjale osjecaj prilikom sexa nakon poroda

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

meni je trebalo neko vrijeme da opet budem ona stara iza prvog poroda prvi sex je pao nakon mjesec i po ako se dobro sjećam, to mi je bilo manje problematično nego nakon drugog poroda kad sam rodila prirodno i imala par šavova..kod mene je ustvari mislim više bio psihološki problem, stalno sam imala taj šav na pameti.. a poslije drugog poroda sam također dugo imala problem sa vlažnosti, suha uvijek...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

prvi sex nakon poroda otprilike nakon 4 mjeseca, al mi je bilo užasno, sve na suho kako anabeg kaže, nikakvog užitka, bolno, mada mislim da je sve to bilo psihički...opustila sam se tek 6 mj. nakon poroda

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Znaci jao meni ...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam imala problem ali vise psihicki nakon poroda...posto sam ja imala traumu a ne lijepo iskustvo. Ali vrlo brzo nakon sto se gospodicna vratila u normalu sam uspjela normalno to odradit...
    :D cca mj dana

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

tako nekako i ja kao gogolina..mislim da je prošlo pola godina ako ne i više, kad sam se počela opuštati..a postepeno se i vlažnost počela popravljati..imala bih ja i volju i sve, al suha, suha..tako da bi mi ta suhoća ubila svaki užitak..poslije bih da prostite osjećala kao da mi je netko gospođu brus papirom išmirglao..

a valjda nikad u sexu nisam uživala kao prvih 6 mjeseci ove trudnoće..zadnjih mjesec dana mi i nije nešto napeto, ali do tada, imala sam volju i želju konstantno..

eh, od panike, strahova, nespavanja do sexa

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kontam malo da nam svima skrenem pozornost na veselije teme eto, glavno da se gospodicne ipak jednom vrate u normalu ...meni ce ovo biti izgleda duuugo susno razdoblje, prvo tromjesjecje nista zbog straha, drugo malo poceli s tim da sad muzeku nije bilo bas zbog treme jer je stomak vec bio veliki, a sad opet nista jer se meni prije misec dana nakon odnosa pojavio rozi trag, odmah sam trcala u dr, sreca samo neka kapilarica...ali bilo je dovoljno da nam totalno ubije volju za keksom mislim da cemo zaboravit kako se to radi...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nivesa, ima li sta nova, jel danas opet pregled?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kontam malo da nam svima skrenem pozornost na veselije teme eto, glavno da se gospodicne ipak jednom vrate u normalu ...meni ce ovo biti izgleda duuugo susno razdoblje, prvo tromjesjecje nista zbog straha, drugo malo poceli s tim da sad muzeku nije bilo bas zbog treme jer je stomak vec bio veliki, a sad opet nista jer se meni prije misec dana nakon odnosa pojavio rozi trag, odmah sam trcala u dr, sreca samo neka kapilarica...ali bilo je dovoljno da nam totalno ubije volju za keksom mislim da cemo zaboravit kako se to radi...
    hahaha, to se ne zaboravlja bit će te i bolji!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nivesa, ima li sta nova, jel danas opet pregled?
    Ne dreaga tek sutra na pregled....daleko je jos...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ma vi ste cure zakon!!!
    Nivesa jos malo strpljenja ~~~~~~~~~~~~~~~ za srceko

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nivesa, sigurno ti je svaki sat ko vječnost..ali sutra će brzo stići..i vjerujem da ćeš sutra čuti junačke otkucaje srca svoje kćeri ili sina...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Uh nadam se! Krajnje je vrjeme da se raspistolji!! Idem u dnevnu u Vinogradsku...tam imaju onaj 3D.. al kakve sam srece ziher ne bude radio

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sutra bi se vec moglo i trebalo cut....

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

tako nekako i ja kao gogolina..mislim da je prošlo pola godina ako ne i više, kad sam se počela opuštati..a postepeno se i vlažnost počela popravljati..imala bih ja i volju i sve, al suha, suha..tako da bi mi ta suhoća ubila svaki užitak..poslije bih da prostite osjećala kao da mi je netko gospođu brus papirom išmirglao..

a valjda nikad u sexu nisam uživala kao prvih 6 mjeseci ove trudnoće..zadnjih mjesec dana mi i nije nešto napeto, ali do tada, imala sam volju i želju konstantno..

eh, od panike, strahova, nespavanja do sexa
    Mi smo nakon prosle cekali 6 tjedana kao i sto se ceka nakon poroda...uzalud sam molila i kumila ginicku da mi da zeleno prije pregleda...snalazili smo se na druge nacine, bilo je super. U ovoj drek, nista mi se ne da...orgazmi mi nisu neka fora, dovoljno mi je kontrakcija a zadnjih dana smo par puta kao rekreativno, meni za opustanje njemu za gust Jedva cekam da prode onih 6 tjedana nakon.

Prespavala sam citav dan

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja sam se evo 2 sata izležavala na kauču, rado bih bila zaspala, ali uz moje cure ne mogu, ako i zatvorim oči, mlađa odmah trči k meni, prstićima mi otvara oči i viče:mama, mama, mama jel spavaš..ahaha...
    nešto su me i leđa počela boluckati...a sad će to sve početi polako, već vidim, nesanica, ne možeš hodati, sjediti, ležati, nigdje mira....aaaaaaaaa bit će veselo....hvala bogu, bar sam grčeve uspjela rješiti s magnezijem, jer su me i oni držali budnom nekoliko noći...

Junior avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

kak' ste me dobro nasmijale! :D K'o da sam ja pisala.

Za urinokulturu- potpisujem Vrci. Leukociti su mi, al doslovce podivljali (niš' ne koristim za alergije dok sam trudna, mada mi je dozvoljeno tak da mislim da je radi tog najviše), a UK sterilna. Sve drugo je unutar vrijednosti.

A sex- sad u zadnjem tromjesečju otkad sinek jako reagira na tatin glas, tata se niš' ne usudi jer se boji da će sin imati potres mozga.. :D Ne da se uvjerit da mi tak pomaže izvodit Kegelove vježbe i masažu međice. Kaj se brijanja tiče- već mi je 2 x uskočio i tu nije bilo problema, osim kaj me previše nasmijava tak' da me strah da me ne obreže usput.

U vezi Mg - to mi je kardiolog preporučio da OBAVEZNO pijem radi elektrolita u krvi, i napomenuo da se aritmije, bolovi i grčevi značajno smanjuju. Uostalom u trudnoći se on i puno više troši. To s Mg nije psiho efekt- fakat pomaže.
    Posljednje uređivanje od Junior : 22.10.2014. at 16:47

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo još jedne nespavalice...čitavu noć nisam oka sklopila....ne da sam umorna nego sam mrtva umorna! Obavila sam depilaciju, a sutra ujutro na pregled i ctg.
    Anabeg, drago mi je da je sve prošlo dobro i biti će to pravi momak
    Seks? Što je to?? ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •