Jutro cure![]()
Evo ja odbrojavam dane do O. Sad sam na 7dc pa Mami ako me možeš dodati na listu hvala![]()
Dan' svima
Ja cekam 13h da napravim LH test, jucer navecer sam osjetila desni jaknik kako je krenuo s O...u svakom slucaju akcija all day every day![]()
Draga Nivesa, neznam te, ali koliko citam u prijasnjim potovima, puno toga si prosla i ne bas lijepoga... probaj se sada malo skoncetrirati na sebe samu, probati podici duh i ne odustajati. Vjerujem da ce i tebi zasjati sunce i da ce slijedeca biti uspjesna. Imas moju potporu i od svih drugih zenica koje pisu ovdje. Daj si sada vremena da zaraste rana i da bol tako tako prodje, i vidjet ces da ce se sve posloziti na svoje mjesto! veliki zagrljaj ti saljem![]()
Jutro djevojčice!Osjećam se dužna odgovor Yummy kad kaže da ne razumije cure koje nemaju djecu a koriste LH trakice.... eto, vidiš.... ja sam takva.... svi nalazi ok, hormoni ok, spermiogram ok, napravljen HCG-ok... prošli 6 postupaka u MPO-ništa.... dijagnoze nema, bebe nema...o ničemu prije par godina nisam znala ništa, već sam mislila da se ljudi samo poseksaju i naprave dijete, ali uvjerila sam se da nije tako.... i eto, nemam djecu, pišam LH već skoro 4 godine i nadam se i dalje kao kreten.... što je tu nejasno?!
Trudnicama čestitke, tužnicama zagrljaji.... svima puse
![]()
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 30.10.2014. at 11:40
Ja sam za sve sve dostupne alate ako ikako pomazu pa makar i samo psihicki
Iako sto se tice mene konkretno ovo ce biti prvi i zadnji put da koristim LH jer ja svoju O itekako prepoznajem, osim ako bude neka specificna situacija jer nakon sto sam prosli ciklus imala biokemijsku nisam znala kako ce mi se odvijati ovaj ciklus- srecom ispada vrlo normalan i kombinacija ultrazvuka i tih trakica me potpuno umirila da mogu bez neke velike brige radit na bebi
cula sam vec za takve slucajeve.. bude i po 10god pokusavanja.. nisu kompetentni kazu... rastanu se, i u drugim brakovima oboje po 2,3 djece... cudo je ta biologija![]()
Joj najvise mrzim kad mi to netko kaze!!! Odmah mi kosa na glavi ode u zrak! Znaci po tome ja se trebam rastat jer mm ima kcer iz prvog braka a ja si mozda nedem nekog tko me uspije kvalitetno oplodit??? Uostalom kod nas sam ja problem a ne mm. on ima savrsenu krvnu sliku ...kao da ima 15 god kak je i dr rekao, a ja??? Goru od moje bake!! i uz PCOS i sve moje dijagnoze je uspio i mene "oplodit" !! Koji majstor!! Svaka mu cast kaj me uopce trpi sa ispadima histerije i bjesa jer svi oko nas,pa cak i on, imaju djecu a ja ne!! Ja njega volim vise od icega i iskreno nebi ga mjenjala cak ni da mi netko obeca da cu rodit 10 komada bez problema ako promjenim partnera! A ako ikad budem rodila zivo i zdravo djete bit ce njegovo! Osim ako ne pukne pa me stera u 3 pm zbog mojih histerija isvega sta je sa mnom prosao.![]()
I da nadodam.... i mi koji piškimo LH se seksamo... po ovome draga Yummy kak si nam opisala gdje ste sve to uspjeli napraviti, ispada kao da mi nigdje nismo ili bar ne dovoljno često...![]()
i, još nešto... vezano za steres, dok nismo znali da ne ide, nismo bili pod nikakavim stresom pa opet ništa, tako da te teorije: "opusti se, pod stresom ne ide.. kad se pomiriš sa tim i dignete ruke od svega, bit će...".... to su čiste gluposti
Evi, ako kojoj od novih trudnica treba, našla sam djelotvorno pomagalo protiv mučnina. Negdje sam slučajno pročitala, probala i djeluje - čaj od đumbira! Lijepo umiri želudac i spusti ga iz nosa na mjestoJa kuham od svježeg korijena i kad se prohladi dodam malo meda i limuna, baš je fino osvježavajuće.
Nivesa draga, MM kaže da smo se mi i oženili bez djecea vezano za naše gene... e te pretrage nismo napravili i nećemo.... što imamo od toga da nam kažu da si ne pašemo?! Pa onda je i bolje da se nije dogodilo da zatrudnimo!!! Posvajanje smo eliminirali, to ne želimo i uživamo za sada jedno u drugome i imamo za sebe svo vrijeme ovoga svijeta pa kako bude
da mi misao o tome da nemamo djece nije stalno u glavi... hmmm... je! Ali ne mogu glavom kroz zid... život ide dalje, s našim djetetom ili bez njega
![]()
Stork ljubimmožda da probaš i grickati suhi đumbir ( predlažem ja koja u životu nisam popiškila + )
![]()
Pa bas to! Nisam se udala jer moram imat djecu...da zelim ih ali ako ne ide ne ide. A volim ga i voljet cu ga bez obzira na sve...jer i on mene voli, a zna za moje dijagnoze od prvog dana i opet se ozenio sa mnom svjestan cinjenice da mozda nikada necemo imat djece. Prva t bila je cudo, pa i druga...mozda se jednog dana dogodi najcudnije cudo da uspijem iznjet trudnocu ali i ako ne zivjet cu daje uz covjeka koji me voli cjeni i postuje ovakvu kakva jesam.
Nivesa ne pišem ovdje često, al tebi se divim... ustvari - divim se svima vamakoje ste prošle nešto tako strašno da izgubite bebu.... nekad mislim da je i bolje da nikad nisam zatrudnila pa da mi se to dogodi (možda zvuči ružno i sebično,
ali je iskreno...)
jer ne mogu zamisliti kako se osjećate.... divim vam se jer idete hrabro dalje, a ja ne znam kada bih se i da li bih se uspjela podići, jer mislim da bi me to ubilo
![]()
Sandra moj potpis ti govori sve..ne znas koliko si jak dok ti biti jak ne postane jedini izbor koji imas. prezivjela bi nekako kao i mi...na svoj nacin...iskreno za ovo bolje da nikad nisam zatrudnila nisi sebicna nego iskrena....to je cinjenica... bolje da se nikad ne desi nego da ovako zavrsi...to ti kazem ja koja sam prosla to 2 puta...iako je prvi put bilo puno gore jer je to vec bila trudnoca u fazi kad osjecas djete u sebi...i vidis ruke noge glavu...sve....i onda ga rodis a nemas ga u rukama....
nivesa, boli li te draga? sad moraš ležat i pit antibiotike jel da?
hmm.. SOS opet ubijte me al nemam koga pitat
sad sam napravla LH trakicu i blijeđa je puno od one jučer u 18h...
jel to znači da je ona jučer bila LH vrh i da će mi danas nakon 18h počet O? (piše da O se događa 24-36h nakon pozitivne LH pa kalkuliram)
Joj sto mi je muka.sve mi se gadi.
Ali od svekrve juha je njam njam.tetosi me hahahah
Poz cure, kako ste danas?Moze pomoc, zbunjena sam totalno
Danas mi je 8 dpo, jucer i danas me stomak boli kao da cu dobiti, i maloprije sam vidjela neko krvarenje, svježa krv samo na papiru. Vec par dana su mi simptomi kao da cu dobiti, iako ih nikad nemam. Jel to moze biti neki poremecaj ciklusa, dal je moguce da ovako rano dobijem, ili se mgu nadati da je to impl.krvarenje?
xavii mirise na implantacijsko![]()
Bila sam kod doktora 22 dc, rekao mi je da po zutom tijelu vidi da je O bila prije 2-3 dana. To se i meni cinilo po sluzi i koristim Maybe baby koji mi je pokazao isto 20dc. Dal je moguce da je O bila prije? Strah me ponadati se...
koliki su ti inace ciklusi?
Inace imam duze cikluse, 32-37 dana uglavnom, iako znaju nekad biti i kraci, nekad dulji,al ne bas cesto.
onda vjerujem da ti je O bila tak kak mislis. nema druge nego strpiti se par dana pa pis-pis![]()
Uff, najgori dio sada slijedi, to iscekivanje.. Al dobro nema drugeBubekica hvala na odgovorima, lakse mi se ovdje ispuhati nego MM stalno gnjaviti sa svojim dubiozama, jer nema blage veze ni o cemu haha
Ajme cure, kaj ste zapele na ovu moju receniu sa LH trakama ko ljute ose! Nisam vas htjela uzrujati, nego da se malo opustite. Opcenito mislim da pri normalnoj oplodnji ne treba prevec mozganja. Kososi primjerice nisu prevec pametne, a potomstva ohoho! Jedino mi homo sapiensice se trudimo, mozgamo i nist! Pijane tinejderice su zivi dokaz. Bez mozga, a hopla trbusi!
No eto, zeljela sam vas ohrabriti da cuvate kunice lijepo umjesto da ih trosite na pis pis po LH trakicama. No dobro, ako vas to veseli, samo pisnite.
Imajte mi ugodan dan i nemojte se srditi na mene. Ovaj me cetvrti spontani totalno dokrajcio, vjerujem da sam poprilicno anemicna od njega. A sto manje crvenih krvnih zrnaca imamo, manje kisika stize u mozak, tako da je moguce da pisem svakakve gluposti. Ko bi znal?
Vis ivana. sky, mudro zboris! Zamjenit cu lipo muza s postarem. Istina je da je star i ruzan, ali, mozda smo kompetentniji.
Ovak ovaj moj nekak zgledi:
https://www.google.co.uk/search?q=po...ml%3B300%3B375
Ma rano mi je svakao za test, necu ga raditi prije utorka sigurno. Osim ako mi se ovo bas pojaca i potraje, kao prava M, onda ga nema smisla raditi nikako... Samo me muci sto sam iduci ciklus trebala ponovo raditi hormone 3.dc. Sad ako ovo ispadne da je M, propada mi ciklus pa opet cekanje![]()
xavii ako se pojaca i pretvori u m, stignes u pon izvaditi hormone, mozes ih vaditi i 4dc (sto ce biti u pon, jer ako i procuris veceras, sutra je 1dc)
Ja sam mislila mozda sutra otici izvaditi hormone, pa ako je M, super imam nalaze, ako nije, nema veze. Ima li to smisla?
nemoj, sutra je prerano.
Xavii, takvi su ti bili moji simptomi. Držim fige!!
Netko je pitao za cicobolju. Mene su npr bolile uvijek prije menge, a sad ništa. Nula bodova, a trudna sam.
Ispravak, ni bodljikava zica ne bi pomogla, najbolje bi ih bilo politi benzinom i pustiti da sibica ucini svoje![]()
Kod mene veliki napredak na bolje po pitanju spotinga, pojavio se tek maloprije na 26 dc.
To je super s obzirom da je znao biti prisutan od 20 dc.. izgleda da terapija za štitnjaču djeluje.
I ja ga prijavljujem ako je to to... nikad dosad nisam imala, smeckasti iscjedak, bol, vjerujem da vjestica dolazi tako da se ovaj mj opet druzim s vama jer pauziramo s mpo mj dana...
Zdrav razum mi kaže da je napokon vrijeme da odem s liste i odustanem od T ..(ne piitatjte kako, al znam da djece više neću imat)
Sve je super , kao, sama sa sobom raščistim to je to.. odustajem od svega.. i onda tri dana prije M probudi se nada.. mašta poludi .. razum jedno osjećaji/nade rade drugo!!
Sva sreća pa me spoting brzo spusti na zemlju!!
Šiškica draga, grlim...ljudski je nadati se!!!! Ja sam odustala, ali valjda dok ijedno jaje bude u meni-uvijek ću se potajno nadati![]()