Stranica 13 od 22 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1052

Tema: Odbrojavanje 12, 13/14.....by stork & zadarmamica....& počasno žužy

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam osjećaj da ću se razboljeti...gorim, boli me grlo, peku oči...koma! a ne mogu si priuštiti bolovanje sad zbog posla...koma!inače, zadnja 3 ciklusa trajala su mi 29 dana. Danas je baš 29. dan, bila sam uvjerena da će stići jutros jer uvijek tako, ali još ništa.ALi s obzirom da mi ciklusi znaju trajati i 35 dana, sigurna sam da ću dobiti. Samo mi ovakva stanja bez veze daju nadu.Inače, cice bolne, a jučer sam imala bolove u donjem dijelu trbuha i malo s desne strane i širilo se na leđa, baš je bila neka jaaaka bol! Nemam pojma što je to, ali moguće cista...
    A joj! U istoj smo kasi. Mene je isto grlo pocelo i misici. Odmah sam si tutnila ehinacea tablete. One mi uvijek pomazu, nadan se da ce me i ovaj put ne budu iznevjerile.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy genijalko! I ja bih to isto napravila, srećom mm je samo moj
    Eh, sve cemo mi njima objasniti

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ovo postaje moje najdraže virtualno mjesto: cuga, sex, kostimiranje, klopa, lude bivše žene...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Yummi i moj muž je 81'

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    ovo postaje moje najdraže virtualno mjesto: cuga, sex, kostimiranje, klopa, lude bivše žene...
    hehehe slažem se!!!!

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Yummi i moj muž je 81'
    Definitivno... Ja sam na poslu pa svako malo bacim pogled tu na forum , i pocnem se smijat, pa me kolegice vec cudno gledaju....

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Nego curke moje drage, imam jedno pitanje za vas, posto ste vi tu kao moja neiscrpna enciklopedija, moj google, htjela sam Vas sve pitati, kada Vam je ovulacija pri kraju jel jos uvijek imate onaj osjecaj dolje onak da vam je sve mokro, neznam kak bi vam objasnila, ko da sam se popiskila?

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

I meni je ovo najdraze mjesto, i uopce se ne zelim prebacit na drugi forum, pa se svercam ovdje ko nekad davno u vlaku u srednjoj, neznam odakle mi hrabrost

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Nego curke moje drage, imam jedno pitanje za vas, posto ste vi tu kao moja neiscrpna enciklopedija, moj google, htjela sam Vas sve pitati, kada Vam je ovulacija pri kraju jel jos uvijek imate onaj osjecaj dolje onak da vam je sve mokro, neznam kak bi vam objasnila, ko da sam se popiskila?
    Ja imam ali ne baš poplavu, u svakom slučaju ja osjetim uvijek lagano jajnik koji ovulira i to je za mene najbolji i najtočniji znak

i 7 dana prije menge mi cice budu veće i bolne, nekad više nekad manje.

I to je TO od svih mojih simptoma vezanog za ciklus...

(PMS sustavno ignoriram i ne priznajem da ga imam )

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    I meni je ovo najdraze mjesto, i uopce se ne zelim prebacit na drugi forum, pa se svercam ovdje ko nekad davno u vlaku u srednjoj, neznam odakle mi hrabrost

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ja imam ali ne baš poplavu, u svakom slučaju ja osjetim uvijek lagano jajnik koji ovulira i to je za mene najbolji i najtočniji znak

i 7 dana prije menge mi cice budu veće i bolne, nekad više nekad manje.

I to je TO od svih mojih simptoma vezanog za ciklus...

(PMS sustavno ignoriram i ne priznajem da ga imam )
    Znaci ti si definitivno kao i ja!! Cicobolja i osjetim jajnik kak pulsira!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Slazem se... svako malo, pa naluknem na ovaj nas forum! Tek toliko da znam da nisam nesto propustila. Volim vas pratiti vise nego sve meksicke i turske serije zajedno
    Ima da sve zatrudnite kad i ja da se skup moremo na drugi forum prebaciti xoxo

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja sam bome suva za vrime ovulacije. No svako je tijelo drugacije...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy genijalko! I ja bih to isto napravila, srećom mm je samo moj
    I moj m je samo moj. Ne djelim ga s nikim.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja imam nenormalnu kolicinu iscjedka. Isto traje do dan iza o. Nekad iati osjecaj. Kao da sam se popisala u gace.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam nenormalnu kolicinu iscjedka. Isto traje do dan iza o. Nekad iati osjecaj. Kao da sam se popisala u gace.
    Curke, da vam to mozda nije sperma umjesto iscijedka? S obzirom na to da planirate postati "nosece"?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, da vam to mozda nije sperma umjesto iscijedka? S obzirom na to da planirate postati "nosece"?
    Kod mene ne. Ja sam i za vrijeme sexa i uzitka prije samog sexa poplavljena!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kod mene ne. Ja sam i za vrijeme sexa i uzitka prije samog sexa poplavljena!
    Ma to si ti nivesa napaljena ko zecica...eh, tko te ne zna, skupo bi te platio

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to si ti nivesa napaljena ko zecica...eh, tko te ne zna, skupo bi te platio
    Uvijek! a mm se nista ne zali

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Veli da sam ugrozena LoL

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eto, rijesili smo misteriju vlazne ovulacije....hm...bas perverrzno zvuci- vlazna ovulacija...eto nam novog termina

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pa ja vas cekam da se selimo skupa na trudnicki forum. Ja vam nemam ovulacije, ali svaki dan ko da se malo upiskim :/ al ne upiskim se stvarno

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pa ja vas cekam da se selimo skupa na trudnicki forum. Ja vam nemam ovulacije, ali svaki dan ko da se malo upiskim :/ al ne upiskim se stvarno
    To ti je klasicno trudnicko pisanje. Ja sam se tako cijelu trudnocu brukala. Jos sam k tome prdila da su se planine tresle (a inace sam fina damica, nema sanse da prdnem). Jos je bilo dobro kad sam prdnula glasno, bar nije smrdilo, ali kad sam Tihomira opalila, eh, da sam se rodila u vrijeme nacisticke Njemacke, ne bi Hitler trosil na plin, nek bi mene pustil da prdnem u zatvorenoj prostoriji

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

redovno vas citam, al ovo se stvarno zakuhalo hahahah

Nivesa to sa izjavom ugrožena kao da cujem svog bivšeg hahah

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

E djevojke moje nasmijale ste me od srca!

Adrianovamamica, žao mi je zbog problema, ali gledaj ovako. Ne daj se živcirat i nemoj spuštat, ni njemu, ni njoj. Ostani iznad toga i izaći ćeš ko pobjednik. Držim fige da se sve riješi i da vještica izađe iz tvog života. Nek odleprsa

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

A vi besramnice jedne ne bih voljela biti susjed u stanu ispod vas hahahah. Inače mi zadnjih dana imamo naj keks u životu!

Jedino me plaši iscjedak. Nekad je žut, a ne znam što smijem koristiti. Dr veli da nema potrebe da dolazim prije ponedjeljka.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Ninunanu prvotno napisa Vidi poruku
    redovno vas citam, al ovo se stvarno zakuhalo hahahah

Nivesa to sa izjavom ugrožena kao da cujem svog bivšeg hahah
    E pa kad ti muz veli da si gora od njega u njegovim 20-im onda znas kolko je sati. Meni nikad dosta. on jadan umoran od posla pa nema snage to pratit. Mene ni kad sam po cjele dane gulila nista nije moglo sprijecit. Ne mogu ja bit tolko umorna da se nebi mogla zabavit.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja u prvoj t bez uloska nisam smjela iz kuce jer sam se jednom doslovno upisala u intersparu. Nije bilo jako baljda samo ono kaj nije vise stalo u mjehur. Hahaha

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

E pa kad ti muz veli da si gora od njega u njegovim 20-im onda znas kolko je sati. Meni nikad dosta. on jadan umoran od posla pa nema snage to pratit. Mene ni kad sam po cjele dane gulila nista nije moglo sprijecit. Ne mogu ja bit tolko umorna da se nebi mogla zabavit.
    tako i kod mene nekako, možda je zato i bivši

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 04.11.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~37 dc +

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
    lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26 dc

odbrojavalice:

ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Dobro jutro!
    MAMI je pošteno uranila, valjda nas nije htjela buditi pa vam umjesto nje nudim čokoladni cappuccino mmmljac..., kavu, čaj, kakao ili ak' si koja hoće zveknuti i kaj žešće!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Čoko cappucino mmmljac Eto me odmah!
    Dobro jutro svima! Ljubičice sretno, daj nek netko pish pish obavi da feštamo. Cure u akciji, uživajte i veselimo se plusicima za 10 dana

*sunshine* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

jutrooo ... ja sam danas u 16dc, sutra bi trebala ovulacija biti, u 17h sam danas kod ginekologa na pregledu,
    papa test i na folikulometriji (po prvi puta) , zadnji uzv je bio u prvoj trudnoći tako da se nadam da je 'tamo dolje' sve u redu.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Dobro jutro zenske moje!! moja ovulacija sluzbeno gotova, e sada onaj najgori dio, cekanje...ili plusica ili kuse!!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

hej Mami2 vidim da me još držiš gore, a ja sam ti jučer javila da mi danas staviš 4dc,
    znači sutra mi stavi 5dc.

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Dobro jutro curke!! Sunshine ma biti će sve ok ivchica ne gine ti ++++ uz toliko truda hihihi

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj ludnica prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro curke!! Sunshine ma biti će sve ok ivchica ne gine ti ++++ uz toliko truda hihihi
    iz tvojih usta u Bozije usi!!!

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Nije se meni tesko truditi, naprotiv, bas mi je gust, samo bih voljela da nakon nekog vremena vidimo plodove truda! Vecina od vas ste barem osjetile kako je to vidjeti taj cuveni +, ja nikada, i to bih voljela islìkusiti, da znam da mogu, da znam da je sve u redu. Pokusavam se opustiti i zaista ne misliti na to, ali nemogu jace je od mene.

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tako je i meni bilo, ne znam koliko sam testova kupila i bila razocarana nekoliko puta (mjeseci). A onda kada sam konacno ugledala dvije crtice, nisam vjerovala i jedva sam se suzdrzala da ih ne odem kupiti jos barem 5 koji bi mi potvrdili ovaj prvi... Ali znala sam da je nepotrebno. Puno srece ivchica, zelim ti da se maknes s ove teme !!

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj maybe--- prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je i meni bilo, ne znam koliko sam testova kupila i bila razocarana nekoliko puta (mjeseci). A onda kada sam konacno ugledala dvije crtice, nisam vjerovala i jedva sam se suzdrzala da ih ne odem kupiti jos barem 5 koji bi mi potvrdili ovaj prvi... Ali znala sam da je nepotrebno. Puno srece ivchica, zelim ti da se maknes s ove teme !!
    Ma ja se nikad necu maknut s ove teme, tu je ekipa!!! samo bih voljela biti trudna promatracica, a ne samo bezuspjesna trudilica!!!

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

To sam i mislila

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Joj mene ce bit paranoja piskiti prije m ovaj put, ako bude kasnilo pricekat cu 7 dana..ili 5..

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

joj da tome se i ja veselim... da vidim taj + još nisam to iskusila... ok ne pokušavamo mi dugo i sad su još antibioitci došli... ali možda sljedeći mjesec mi počnemo hopsati ko ludi hihi LadyB držat ćemo fige!!!!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ludnica prvotno napisa Vidi poruku
    joj da tome se i ja veselim... da vidim taj + još nisam to iskusila... ok ne pokušavamo mi dugo i sad su još antibioitci došli... ali možda sljedeći mjesec mi počnemo hopsati ko ludi hihi LadyB držat ćemo fige!!!!
    Meni ce trebat drzat fige za strpljenje..jer nemam ni malo strpljenja u zivotu..

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Mi kada smo poceli raditi bebu (pocetkom godine), jednom mi je kasnila 10 dana, sve sam napravila 2 testa, betu i sve je bilo negativno, u tom trenutku sam shvatila sta ti psiha moze napraviti kada toliko zelis djete da si cak zabrijes sve simptome i da ti zaista menga kasni. Onda sam promjenila posao, i od 8 mj smo poceli opet. Bili smo aktivni od 1-3 mj, onda smo se cuvali do 8 i sad smo opet u akciji. Ali nekako sam si sada rekla, ako bude do kraja godine nitko sretniji od mene, ako ne, saljem mm na spermiogram(ili kako se vec pise). U slucaju da nesto nije ok, pocet cemo razmatrati druge opcije. nekako sam se pomirila sa cinjenicom da zaista postoje zene koje iz prvog puta ostanu trudne, a mi ostale trudilice moramo malo duze raditi na tome. Voljela bih cuti vasa misljenja kada ste vi posumnjale da nesto nije ok?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

prosjecna zena ostvari trudnocu unutar 1,5god... zato svi dr. uvijek kazu prvo pokusavajte 1god (ako ste mladji od 30, ako ne 6mj)
    ja od svoje 15. znam za policisticni jajnik, ali svejedno smo 1god pokusavali prirodno, i onda se obratili doktorima, ali 1god uzastopno odnosa bez zastite svi preporucuju osim ako vec sad se ne sumnja na nesto ili ima razloga zasto bi mogli biti neplodni...
    ja mislim da nas to majka priroda uci strpljenju koje ce nam itekako biti potrebno s djecom
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 04.11.2014. at 12:48

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Ivchica, to je točno moje mišljenje isto... neke odmah nakon prvog puta a neke se malo trude/muče. Ja sam isto rekla ako ne upali, ide MM na pretrage pa ja i idemo dalje. Još me strah te klamidije.
    Nekako sam tip koji želi znati odmah što je na stvari iako sam dosta nestrpljiva. A i da ta psiha uhhhh, mislim stvarno je nevjerojatno koliko to utječe. Baš me to složilo ovo ljeto tako da sam ti ja sad krenula na ples/šipku tako da se malo isključim, opustim i stvarno mi je pomoglo. Nekako me smiri, super je ekipa, dobra zabava i baš mi je lakše sve to probaviti. A kako me na poslu stres baš ubija ovo je dobra opcija da sve isključim i bebe i posao...

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

I ja od 9 mj idem u teretanu, kako sada radim posao gdje vecinu veremena sjedim, ovo mi dobro dodje da se malo protegnem navecer. tako da pon-sri-pet idem na aerobic, ali vec sam pricala instruktorom da ako ostanem trudna moram prestati, barem prva 3 mjeseca...

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sto se tice pcos kada sam zadnji puta u Hrv. bila na pregledu(prije 4-5 god) moj ginekolog mi je rekao da imam jedan jajnik policistican i da ce biti malo teze napraviti bebu.
    E sada u zadnje 3godine se redovito kontroliram ovdje i ginekologica koja ima zaista ultrazvuk savrsen i novi mi je rekla da ona ne vidi nista i da su moji jajnici normalni bez ikakvih znakova policisticnih jajnika. Pa se ja sada pitam kako je moguce da samo tako ciste nestanu? mislim jel moguce da mi je ginekolig postavio kriuvu dijagnozu, jer mi je nemoguce ako su zaista policisticni da se na pregedima nei vidjeli. Svaki puta mi radi vag. ultrazvuk.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

naravno, moguce je da se pco, pogotovo ako je bio blazi, povuce.
    a i postoji razlika izmedju pco slike jajnike i pcos-a (sindrom - odnosno skup simptoma - ukljucuje anovulaciju, disbalans hormona i sl.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •