ovo postaje moje najdraže virtualno mjesto: cuga, sex, kostimiranje, klopa, lude bivše žene...![]()
Nego curke moje drage, imam jedno pitanje za vas, posto ste vi tu kao moja neiscrpna enciklopedija, moj google, htjela sam Vas sve pitati, kada Vam je ovulacija pri kraju jel jos uvijek imate onaj osjecaj dolje onak da vam je sve mokro, neznam kak bi vam objasnila, ko da sam se popiskila?![]()
I meni je ovo najdraze mjesto, i uopce se ne zelim prebacit na drugi forum, pa se svercam ovdje ko nekad davno u vlaku u srednjoj, neznam odakle mi hrabrost![]()
Ja imam ali ne baš poplavu, u svakom slučaju ja osjetim uvijek lagano jajnik koji ovulira i to je za mene najbolji i najtočniji znak
i 7 dana prije menge mi cice budu veće i bolne, nekad više nekad manje.
I to je TO od svih mojih simptoma vezanog za ciklus...
(PMS sustavno ignoriram i ne priznajem da ga imam)
Veli da sam ugrozena LoL
Eto, rijesili smo misteriju vlazne ovulacije....hm...bas perverrzno zvuci- vlazna ovulacija...eto nam novog termina![]()
Pa ja vas cekam da se selimo skupa na trudnicki forum. Ja vam nemam ovulacije, ali svaki dan ko da se malo upiskim :/ al ne upiskim se stvarno
To ti je klasicno trudnicko pisanje. Ja sam se tako cijelu trudnocu brukala. Jos sam k tome prdila da su se planine tresle (a inace sam fina damica, nema sanse da prdnem). Jos je bilo dobro kad sam prdnula glasno, bar nije smrdilo, ali kad sam Tihomira opalila, eh, da sam se rodila u vrijeme nacisticke Njemacke, ne bi Hitler trosil na plin, nek bi mene pustil da prdnem u zatvorenoj prostoriji![]()
redovno vas citam, al ovo se stvarno zakuhalo hahahah
Nivesa to sa izjavom ugrožena kao da cujem svog bivšeg hahah
E djevojke moje nasmijale ste me od srca!
Adrianovamamica, žao mi je zbog problema, ali gledaj ovako. Ne daj se živcirat i nemoj spuštat, ni njemu, ni njoj. Ostani iznad toga i izaći ćeš ko pobjednik. Držim fige da se sve riješi i da vještica izađe iz tvog života. Nek odleprsa![]()
A vi besramnice jednene bih voljela biti susjed u stanu ispod vas hahahah. Inače mi zadnjih dana imamo naj keks u životu!
Jedino me plaši iscjedak. Nekad je žut, a ne znam što smijem koristiti. Dr veli da nema potrebe da dolazim prije ponedjeljka.
lista za 04.11.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~37 dc +
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26 dc
odbrojavalice:
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
Dobro jutro!
MAMI je pošteno uranila, valjda nas nije htjela buditi pa vam umjesto nje nudim čokoladni cappuccino mmmljac..., kavu, čaj, kakao ili ak' si koja hoće zveknuti i kaj žešće!![]()
![]()
Čoko cappucino mmmljacEto me odmah!
Dobro jutro svima! Ljubičice sretno, daj nek netko pish pish obavi da feštamo. Cure u akciji, uživajte i veselimo se plusicima za 10 dana![]()
jutrooo ... ja sam danas u 16dc, sutra bi trebala ovulacija biti, u 17h sam danas kod ginekologa na pregledu,
papa test i na folikulometriji (po prvi puta) , zadnji uzv je bio u prvoj trudnoći tako da se nadam da je 'tamo dolje' sve u redu.![]()
Dobro jutro zenske moje!! moja ovulacija sluzbeno gotova, e sada onaj najgori dio, cekanje...ili plusica ili kuse!!
hej Mami2 vidim da me još držiš gore, a ja sam ti jučer javila da mi danas staviš 4dc,
znači sutra mi stavi 5dc.
Dobro jutro curke!! Sunshine ma biti će sve okivchica ne gine ti ++++ uz toliko truda hihihi
![]()
Nije se meni tesko truditi, naprotiv, bas mi je gust, samo bih voljela da nakon nekog vremena vidimo plodove truda! Vecina od vas ste barem osjetile kako je to vidjeti taj cuveni +, ja nikada, i to bih voljela islìkusiti, da znam da mogu, da znam da je sve u redu. Pokusavam se opustiti i zaista ne misliti na to, ali nemogu jace je od mene.
Tako je i meni bilo, ne znam koliko sam testova kupila i bila razocarana nekoliko puta (mjeseci). A onda kada sam konacno ugledala dvije crtice, nisam vjerovala i jedva sam se suzdrzala da ih ne odem kupiti jos barem 5 koji bi mi potvrdili ovaj prvi... Ali znala sam da je nepotrebno. Puno srece ivchica, zelim ti da se maknes s ove teme !!
Joj mene ce bit paranoja piskiti prije m ovaj put, ako bude kasnilo pricekat cu 7 dana..ili 5..
joj da tome se i ja veselim... da vidim taj + još nisam to iskusila... ok ne pokušavamo mi dugo i sad su još antibioitci došli... ali možda sljedeći mjesec mi počnemo hopsati ko ludi hihi LadyB držat ćemo fige!!!!
Mi kada smo poceli raditi bebu (pocetkom godine), jednom mi je kasnila 10 dana, sve sam napravila 2 testa, betu i sve je bilo negativno, u tom trenutku sam shvatila sta ti psiha moze napraviti kada toliko zelis djete da si cak zabrijes sve simptome i da ti zaista menga kasni. Onda sam promjenila posao, i od 8 mj smo poceli opet. Bili smo aktivni od 1-3 mj, onda smo se cuvali do 8 i sad smo opet u akciji. Ali nekako sam si sada rekla, ako bude do kraja godine nitko sretniji od mene, ako ne, saljem mm na spermiogram(ili kako se vec pise). U slucaju da nesto nije ok, pocet cemo razmatrati druge opcije. nekako sam se pomirila sa cinjenicom da zaista postoje zene koje iz prvog puta ostanu trudne, a mi ostale trudilice moramo malo duze raditi na tome. Voljela bih cuti vasa misljenja kada ste vi posumnjale da nesto nije ok?
prosjecna zena ostvari trudnocu unutar 1,5god... zato svi dr. uvijek kazu prvo pokusavajte 1god (ako ste mladji od 30, ako ne 6mj)
ja od svoje 15. znam za policisticni jajnik, ali svejedno smo 1god pokusavali prirodno, i onda se obratili doktorima, ali 1god uzastopno odnosa bez zastite svi preporucuju osim ako vec sad se ne sumnja na nesto ili ima razloga zasto bi mogli biti neplodni...
ja mislim da nas to majka priroda uci strpljenju koje ce nam itekako biti potrebno s djecom![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 04.11.2014. at 12:48
Ivchica, to je točno moje mišljenje isto... neke odmah nakon prvog puta a neke se malo trude/muče. Ja sam isto rekla ako ne upali, ide MM na pretrage pa ja i idemo dalje. Još me strah te klamidije.![]()
Nekako sam tip koji želi znati odmah što je na stvari iako sam dosta nestrpljiva. A i da ta psiha uhhhh, mislim stvarno je nevjerojatno koliko to utječe. Baš me to složilo ovo ljeto tako da sam ti ja sad krenula na ples/šipku tako da se malo isključim, opustim i stvarno mi je pomoglo. Nekako me smiri, super je ekipa, dobra zabava i baš mi je lakše sve to probaviti. A kako me na poslu stres baš ubija ovo je dobra opcija da sve isključim i bebe i posao...
I ja od 9 mj idem u teretanu, kako sada radim posao gdje vecinu veremena sjedim, ovo mi dobro dodje da se malo protegnem navecer. tako da pon-sri-pet idem na aerobic, ali vec sam pricala instruktorom da ako ostanem trudna moram prestati, barem prva 3 mjeseca...
Sto se tice pcos kada sam zadnji puta u Hrv. bila na pregledu(prije 4-5 god) moj ginekolog mi je rekao da imam jedan jajnik policistican i da ce biti malo teze napraviti bebu.
E sada u zadnje 3godine se redovito kontroliram ovdje i ginekologica koja ima zaista ultrazvuk savrsen i novi mi je rekla da ona ne vidi nista i da su moji jajnici normalni bez ikakvih znakova policisticnih jajnika. Pa se ja sada pitam kako je moguce da samo tako ciste nestanu? mislim jel moguce da mi je ginekolig postavio kriuvu dijagnozu, jer mi je nemoguce ako su zaista policisticni da se na pregedima nei vidjeli. Svaki puta mi radi vag. ultrazvuk.
naravno, moguce je da se pco, pogotovo ako je bio blazi, povuce.
a i postoji razlika izmedju pco slike jajnike i pcos-a (sindrom - odnosno skup simptoma - ukljucuje anovulaciju, disbalans hormona i sl.)