Stranica 16 od 22 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1052

Tema: Odbrojavanje 12, 13/14.....by stork & zadarmamica....& počasno žužy

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    I onda jos nesto sto me naaajjjjvvviiisssseeeeee nervira je kad dodjem u Hrv. svi ali bas apsolutno svi pocnu sa pitanjima, a kad cete vi? a di je vase dijete? pa sta cekate?? sto odgovorit takvim znatizeljnim ljudima koji svoj nos turaju zaista tamo gdje im nije mjesto!!!! Onak dodje mi da im odgovorim sorry kaj se nisam udala sa 18 god, sorry kaj nisam odmah imala trbuh do zuba i kaj sam htjela prije nesto uciniti za sebe i mozda uloziti u buducnost u kojoj sada zivim! Nazalost sa nekim razmisljanjima naseg drustva smo ostali jos uvijek u 16 st.
    Ja sam za to nasla lijek. Samo kazem pa ni ne zelimo imat djece i ne zelim o tome raspravljat. Vise nikad me nitko od tih koji su dobili taj odgovor nije pitao za djete i kad cu. Samo pocrvene i zacepe.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni su govorili ma moras probat opet nesmijes odustat bla bla. ..ja sam pokunjeno sutila u pocetku. Sad velim kad ti prodes kaj sam ja onda cemo raspravljat. I gotov razgovor.

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Ma koliki nemaju djecu pa uzivaju u zivotu. posvetis se drugim stvarima. Sebi i svom muzu. Ja sam si nakon izgubljene prve t nabavila psa. Nije zamjena za djete ali mi je pomogao da se vratim u normalu. I svoju ljubav sam dala njemu. Sad mi svekrva veli da ga se rjesim!!! HA HA HAHHA nema sanse
    prije bi si ruku odrezala nego njega dala nekome. Jedino da ostanem bez kune pa mu nemam dat kaj jest,ovak nema sanse.
    Nades neku zanimaciju i ravnotezu u zivotu i baz djeteta. Jer ako ne ide ne ide.MM je jako tezak za razgovor iz njega doslovno moras izvlacit informacije. Ili se moram pocet derat na njega da bi on poceo odgovarat pa se trudis nekak skuzit kak uopce moze tak, ja moram reci ono kaj imam za reci i gotovo. Pa i ako necemo imat djete imamo jedan drugog ....i tome se treba posvetit. Jer sam sama sebe ulovila da vise pisam po lh trakicama i kopam po netu za rjesenjima nego kaj se kvalitetno druzim sa njim. Mislim da negdje treba postavit granicu. Jer se na kraju zivot svede na borbu oko djeteta i onda skuzis da u toj borbi izgubis ono bitno kaj vec imas kraj sebe....
    Slažem se Nivesa... mislim da smo sve sretne da imamo tu osobu kraj sebe s kojom možemo dijeliti sve. Ostalo kad/ako dođe super ako ne opet super. Mislim da se moramo držati nas dvoje zajedno i pokušati da pokušavanje ne utječe na nas.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Ma joj..na to ne treba ni trzat..uostalom najlakse je reci istinu "pokusavamo, al za sada nista" i onda zacepe
    Tak je.
    Samo nekima niti to nije dosta kad se kaže.
    Mi već imamo dijete i to dosta veliko i neki nas stalno ispituju: kad ce braco/seka?
    Ne bi vjerovali da nekima nije dovoljno 5 puta reci kako pokušavamo a nejde...
    "Ma sta nebi islo. Morate se potruditi"

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kad samo odvrtim film...koliko pretraga,operacija jedna, pa kiretaza, prije svega gubitak djeteta...i opet je ostao tu uz mene svaki dan ...iako ne prica puno znas da je tu...mnogi bi odavno okrenuli leda i dali petama vjetra...pogotovo kad me copi siza radi svega...a znao je sve od pocetka nase veze. Da sam bolesna i da mozda nikad necemo imat djete.
    Posljednje uređivanje od nivesa : 06.11.2014. at 13:10

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    Tak je.
    Samo nekima niti to nije dosta kad se kaže.
    Mi već imamo dijete i to dosta veliko i neki nas stalno ispituju: kad ce braco/seka?
    Ne bi vjerovali da nekima nije dovoljno 5 puta reci kako pokušavamo a nejde...
    "Ma sta nebi islo. Morate se potruditi"
    onda im velis da nece nikad braco ni seka jer vam je ovak bas super. Pa nek si misle.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I onda jos nesto sto me naaajjjjvvviiisssseeeeee nervira je kad dodjem u Hrv. svi ali bas apsolutno svi pocnu sa pitanjima, a kad cete vi? a di je vase dijete? pa sta cekate?? sto odgovorit takvim znatizeljnim ljudima koji svoj nos turaju zaista tamo gdje im nije mjesto!!!! Onak dodje mi da im odgovorim sorry kaj se nisam udala sa 18 god, sorry kaj nisam odmah imala trbuh do zuba i kaj sam htjela prije nesto uciniti za sebe i mozda uloziti u buducnost u kojoj sada zivim! Nazalost sa nekim razmisljanjima naseg drustva smo ostali jos uvijek u 16 st.
    Ja kažem: e pa da znate da danas nije tako lako ni ostat trudan i razgovor tu završava

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kažem: e pa da znate da danas nije tako lako ni ostat trudan i razgovor tu završava
    Ma nedjau se oni...ALi definitivno sam pocela upravo zbog takvih situacija izbjegavati neke ljude!!! netreba mi dodatni stres u zivotU!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma koliki nemaju djecu pa uzivaju u zivotu. posvetis se drugim stvarima. Sebi i svom muzu. Ja sam si nakon izgubljene prve t nabavila psa. Nije zamjena za djete ali mi je pomogao da se vratim u normalu. I svoju ljubav sam dala njemu. Sad mi svekrva veli da ga se rjesim!!! HA HA HAHHA nema sanse
    prije bi si ruku odrezala nego njega dala nekome. Jedino da ostanem bez kune pa mu nemam dat kaj jest,ovak nema sanse.
    Nades neku zanimaciju i ravnotezu u zivotu i baz djeteta. Jer ako ne ide ne ide.MM je jako tezak za razgovor iz njega doslovno moras izvlacit informacije. Ili se moram pocet derat na njega da bi on poceo odgovarat pa se trudis nekak skuzit kak uopce moze tak, ja moram reci ono kaj imam za reci i gotovo. Pa i ako necemo imat djete imamo jedan drugog ....i tome se treba posvetit. Jer sam sama sebe ulovila da vise pisam po lh trakicama i kopam po netu za rjesenjima nego kaj se kvalitetno druzim sa njim. Mislim da negdje treba postavit granicu. Jer se na kraju zivot svede na borbu oko djeteta i onda skuzis da u toj borbi izgubis ono bitno kaj vec imas kraj sebe....
    Apsolutno se slazem s tobom

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    pišite 1dc
    Pratim te.

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ma sto vise mozgas to manje rezultata. Ja sam se najmanje nadala bas taj ciklus kad sam ostala t. Jer nisam bila ni zainteresirana za svaki ili svaki dr dan jer sam vodila borbu sa drugim stvarima u zivotu. 50 % je sreca u pitanju po mom. Vise mi se neda pisat po lh trakicama razvlacit sluz da vidim jer je o ili nije gledat sve zive simptome i trazit svaki sum u svom tjelu da vidim jel mozda to to. Evo YM ostane skoro svaki ciklus t pa nemoze zadrzat t nikak. Ja se mucim godinama ostanem t 2 puta pa izgubim t u raznim fazama. Neke nikad nisu ostale t. Neke su bile t po 10 puta a imaju 1 il 2 djece. nema tu pravila...kad ti je sudeno je sudeno a mi se samo mozemo malo potrudit da lakse dodemo do rezultata. Ali necu sigurno odbrojavat koji dan sam se i kak sam se i da li je prvi ili drugi. Iskreno mislim da ni muskima to nije bas napeto.
    Nisam ni ja prije odbrojavala, neko smo se kako nam padne na pamet. Al nakon 1,5g pokusavanja smo poceli slusat doktore jer smo mislili da ce nam to povecati sanse. A svaki 2. dan smo samo oko plodnih dana racunali, kroz ciklus ne, nego kako nam dodje.. Al dobro svasta se nauci ovdje )

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Uhh znam kako ti je, ja sam ispocetka fino odgovarala, ma polako bit ce, a sad im fino kazem: Ma mi ne zelimo djecu jos bar 5-6 god, hocu da uzivamo malo, dijete je samo obaveza. Da vidis izraz lica, kako se zgroze ljudi-NEPROCIJENJIVO :DD Uvijek sam mrzila ta pitanja, pa tko zna kakve ljudi bitke vode, i s tim pitanjima samo dolijevas ulje na vatru..

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 06.11.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~39 dc +
    lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc

odbrojavalice:

ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2 dc

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Uhh znam kako ti je, ja sam ispocetka fino odgovarala, ma polako bit ce, a sad im fino kazem: Ma mi ne zelimo djecu jos bar 5-6 god, hocu da uzivamo malo, dijete je samo obaveza. Da vidis izraz lica, kako se zgroze ljudi-NEPROCIJENJIVO :DD Uvijek sam mrzila ta pitanja, pa tko zna kakve ljudi bitke vode, i s tim pitanjima samo dolijevas ulje na vatru..
    Ma ti koji se frapiraju sa malo nečije želje za iskustvom života su mi baš jadni...ustvari ih i žalim, jer baš takva reakcija otkriva da nisu u miru sa svojim odlukama. Naravno, ima onih koji čitav život samo žele obitelj i djecu, i stvarno nemaju žeđ za nešto drugo, poštujem to. Ali moj M i ja smo zajedno preko 11 godina ( a sad imam 28) i tek smo nedavno postali spremni nakon svega što smo napravili za sebe, obrazovanja, karijere, proputovali (ono što je recimo nas veselio u različitim fazama života) za malo usporiti i početi raditi mjesta u životu za dijete. Ne ispunjavaju se životne praznine djetetom...to mi je potvrdila svaka moja bliža frendica, od kojih je dobar dio već i samohran... Ni jedna ni druga krajnost ne idu pod svaku cijenu, ali odnos dvoje ljudi je temelj za sve...ako oni nisu ispunjeni i zadovoljni nema tog djeteta da to u njima popravi...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ti koji se frapiraju sa malo nečije želje za iskustvom života su mi baš jadni...ustvari ih i žalim, jer baš takva reakcija otkriva da nisu u miru sa svojim odlukama. Naravno, ima onih koji čitav život samo žele obitelj i djecu, i stvarno nemaju žeđ za nešto drugo, poštujem to. Ali moj M i ja smo zajedno preko 11 godina ( a sad imam 28) i tek smo nedavno postali spremni nakon svega što smo napravili za sebe, obrazovanja, karijere, proputovali (ono što je recimo nas veselio u različitim fazama života) za malo usporiti i početi raditi mjesta u životu za dijete. Ne ispunjavaju se životne praznine djetetom...to mi je potvrdila svaka moja bliža frendica, od kojih je dobar dio već i samohran... Ni jedna ni druga krajnost ne idu pod svaku cijenu, ali odnos dvoje ljudi je temelj za sve...ako oni nisu ispunjeni i zadovoljni nema tog djeteta da to u njima popravi...
    Potpis na to!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav drage. Samo da vam sa zaloscu saopcim da nista od moje akcije jucer. Tak sam bila bolesna i nisam se mogla prisiliti na sex cak ni ako muz sve obavi. Na kraju smo odlustali buuuuu....

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Oh Yummy, samo ti ozdravi i dodi k sebi, bit ce hopsanja... A mozda jucer nije ni bilo potrebno - tko zna....

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

LadyB slazem se u potpunosti, ja i MM uzivamo i sami, hodamo, izlazimo itd, iako bi nas zivot bio potpuniji da imamo bebicu, jer obozavamo djecu. Ali to sto nema jos nista nas ne obiljezava, tuzni smo al u isto vrijeme uzivamo u zivotu.. Al te zene koje pitaju su ugl stare babe koje ne mogu shvatiti da mozda neki ljudi zele uzivati sami, prije nego sto uzivaju sa djetetom. Ja priznajem da ja nisam takva, radije bi da nas uziva 3(i vise), nego 2, al silom prilika je ovakvo.. al one to ne moraju znati :D

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Tu sam...
    Nema promjena,beta pada..nadam se izbječi kiretažu i jedva čekam da sve to skupa prođe i da mogu početi normalno živjeti.

Mene zanima do koje dobi ( izgubljene) trudnoce ne treba kiretaza?
    Ja sam izgubila dvije trudnoće, sa 6 i 7 tjedana i nisam niti jednom isla na kiretazu

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mami, pa ti mene draga već 2 puta nisi skužila.
    Danas mi je već 6 DC, novog ciklusa
    Posljednje uređivanje od orange80 : 06.11.2014. at 16:29

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

orange80 ,neznam kaj bi ti rekla..u ovim ranim tjednima,6.,7.,8., mislim da ako ne želiš na kiretažu da možeš pričekati. Sve iznad,treba porazgovarati sa liječnikom...sve ovisi. Meni se npr desio missed na 8+5,beba je bila 21mm i rekao je dr da joj je srce stalo možda i taj dan obzirom na veličinu,i da predlaže kiretažu jer mogu proči i tjedni prije nego prokrvarim. Pa mi je objasnio da postoji rizik od infekcije i to. I ja sam kiretažu obavila odmah drugi dan.
    Prošli put i sad je bilo drugačije,sve je još bilo jako malo i gin. mi je čak rekla da mi je sluznica dosta tanka i da misli da nebude jačeg krvarenja...tako i jest,dva dana bež iscjetka,tri dana tamno smeđeg..pa se pitam jel to zbilja to.
    Ali,treba svakako pripaziti na temperaturu,jače bolove i obilnije krvarenje. Tada treba svakako iči u bo,i obično se napravi kiretaža.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    Mami, pa ti mene draga već 2 puta nisi skužila.
    Danas mi je već 6 DC, novog ciklusa
    pokusaj iduci put boldati dc, a mozes i zacrveniti, lako se pogube postovi kad se tu puno prica

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    pokusaj iduci put boldati dc, a mozes i zacrveniti, lako se pogube postovi kad se tu puno prica
    Ma bol dala sam prva dva puta, sad ne mogu jer sam na tabletu

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

orange80 - sutra (7.11.) - 7. dc
    Evo,bude MAMI sutra vidla.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Zuzi mene zanima kakav je lijecnicki stav na tvoju dijagnozu? Mislim kako to da je sve u redu(po nalazima) a tebi se sve ovo dogadja?
    Posljednje uređivanje od ivchica30 : 06.11.2014. at 16:48

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Oprosti Orange nisam vidjela, moje isprike, ne stignem baš čitati zadnjih dana mi je ludnica.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Počele su mučnine.
    Uuuuu...kad je trudnoca u pitanju, voljela bih ti biti u kozi, kad su mucnine, ne bih nikako...
    Samo jednu stvar cu ti reci, porod nije nista naspram mucnina. Kad njih prezivis, nemoj se uopce bojati poroda. Stvarno ti to kazem, a radjala sam 48 sati bez epiduralne i beba je isla na ledja van...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tnx zuzy

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zuzi mene zanima kakav je lijecnicki stav na tvoju dijagnozu? Mislim kako to da je sve u redu(po nalazima) a tebi se sve ovo dogadja?
    Do sad je stav bio - zdravi ste,dijagnoza idiopatska neplodnost i vama treba samo malo sreće. Bez detaljnih analiza,ako su osnovne stvari ok,čemu daljnje pretrage,jel. I testove na trombofiliju i na štitnjaču i kariogram sam obavila na svoj zahtjev.
    Od sad taj stav više ne priznam,i da mi samo jednom netko spomene sreću,pucala bum...ima toga još za istražiti.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Do sad je stav bio - zdravi ste,dijagnoza idiopatska neplodnost i vama treba samo malo sreće. Bez detaljnih analiza,ako su osnovne stvari ok,čemu daljnje pretrage,jel. I testove na trombofiliju i na štitnjaču i kariogram sam obavila na svoj zahtjev.
    Od sad taj stav više ne priznam,i da mi samo jednom netko spomene sreću,pucala bum...ima toga još za istražiti.
    Meni je taj stav isto kao i nemojte se opterecivat, doci ce... samo se moras opustiti!!! aaaaaaaaaaaaaa

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Tetagogolina tek sad vidim tvoj potpis! Čestitam!
    ivekica meni je pomogao čaj od đumbira, navodno čak postoje i kapsule za trudnice i testiranja su pokazala da je sigurno za bebicu. Uzmeš onaj korjenčić debljine prsta, narežeš 4-5 kolutića od cca 0,5 cm debljine u litru vode, prokipi 5' i kad se prohladi ja zasladim medom i nacijedim 1/2 limuna. I grickanje integralnih krekera (iz Lidla) je pomoglo. Srećom, kod mene je sve skupa mučnina trajala oko 3 tj, sad je već bolje. Kava i dalje bljak, meso uglavnom bljak, suhomesnato i paštete mi smrde i tak...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

žužy jesi se ti cula s dr. jukic? znam da sad planirate pauzirati neko vrijeme, ali mozda ne bi bilo lose otici na konzultacije, vidjeti koja je njena ideja pa polako skupljati nalaze koje treba.
    ja sam jucer bila kod nje 20min, sve smo pregledale ispocetka...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Svakak jednom planiram otiči kod nje,za sad ne... prvo dok ovo sve prođe idem kod svoje ginekologice,več smo dogovorile pregled,papu i briseve. Dok to skupim,dogovorit ću histero kod nas u bo,i onda se mislim naručiti kod dr Jukić na razgovor. Zanima me novo mišljenje,možda dobije kakvu ideju,ili vidi nešto što svi drugi nisu.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Je, je, danas se pojavilo i drugo srce!!! Oba su jednako velika, 1.45 i 1.48cm

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zuzy nisam polovila jel ces na kiretazu ili je krenulo samo?

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Tetagogolina cestitam,jesam ja rekla odmah na pocetku da su sigurno duplici,bas mi drago

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

tetagogolina ,da i tu čestitam!

nivesa,krenulo je samo,odnosno kreče več danima..danas je najjače,mada nije prejako.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jel te boli?

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

ŽuŽy žao mi je zbog tebe

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zuzy, ja sam kod Na pro i oni bas jako idu u dijagnostiku tj kod njihskoro nitko ne ostane idiopata ( iako su do tada bili)
    Totalno drugi pristup.
    Znam cure koje su kod njih zatrudnile nakon neuspjelih ivf-ova ili ponavljanih pobacaja.
    Treba sve probati
    Posljednje uređivanje od orange80 : 06.11.2014. at 19:16

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nesto ste utihnule

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Juhuuuuu! Neka kucaju samo!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Dobro jutto seksalice evo da vam ja jutros skuham kavu, kapucino, caj, kakao, mlijeko sta kome pase, ja se trenutno castin kapucinom. Al uskoro gibam neke probleme porjesavat..

Teragolina cestitam nisam znala da imas dvojkice, bas si sretna, ja sam si ih uvjek prizeljkivala al kad me nejde, mozda iz iduceg pokusaja al mislim da je ovo dosta

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

tetagogolina, juhuuuuu duplici!

(to je i meni san, 2. i 3. zajedno pa sam mirna... ali daleko sam ja od toga)

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Tetagogolina čestitke na dvije točkice

Stork, hvala ti na savjetu, probat ću taj čaj.

Yummy, jesi ozdravila?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 07.11.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~40 dc +
    lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc

odbrojavalice:

ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Drage moje, evo mene od dr, kaze da imam tipicni pcos, da jos napravim ogtt i da krecemo s klomifenima i duphastonom. Jako je optimisticna i proaktivna pa je to prenijela i na mene.
    Recite jel znate koliko se ceka na vv za taj ogtt i ako je puno gdje se moze privatno izvaditi i koliko kosta?

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Jutro!!! jeeee tetagogolina čestitam!!! stvarno super!! ja si nekako mislim da možda i mene to čeka jer kažu da ide po ženskoj liniji i preskače jednu generaciju, a meni je baka imala. Ima nade

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj <mišica> prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, evo mene od dr, kaze da imam tipicni pcos, da jos napravim ogtt i da krecemo s klomifenima i duphastonom. Jako je optimisticna i proaktivna pa je to prenijela i na mene.
    Recite jel znate koliko se ceka na vv za taj ogtt i ako je puno gdje se moze privatno izvaditi i koliko kosta?
    jeste li radili spermiogram?
    za ogtt ne znam koliko se ceka, radila sam ga privatno, u synlabu je 100kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •