Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Kako znate da li su za sport?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Najstariji 7. godinu trenira rukomet, prije tog jednu godinu kosarke i jedno ljeto tenisa.
    Kako znam da je za to? Osim dto mi se nekad cini da se rodio s loptom u rukama, jer on rastura sve loptacke sportove, rukomet je njegova prva i najveca ljubav. I kad je tako nije mi/ nam problem viziti 5 puta tjedno na treninge i cekati do besvjesti, ni cubiti na utakmicama i turnirima. Dodatni benefit je sto je on , a i mi tamo nasao divne prijatelje, jedni su cak i kumovi najmanjem

srednji je stvoren za ples i ritmicki pokret, ali nece. Bed mu je , kaze, jer su tamo samo curice. On bi na nogomet , isso je ljetos u skolu nogometa , ali... Iskreno, ja to malo opstruiram. Vidjet cemo. Za sad plese doma, vozi bicikl vani i stalno skace s prijateljima. A vole i zagljivariti, oba. I povremeno ni u tome nema nista lose. Povremeno.

Najmanji je premali za ovakvu analizu. On jos ne skace sunozno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    srednji je stvoren za ples i ritmicki pokret, ali nece. Bed mu je , kaze, jer su tamo samo curice. On bi na nogomet , isso je ljetos u skolu nogometa , ali... Iskreno, ja to malo opstruiram. Vidjet cemo. Za sad plese doma, vozi bicikl vani i stalno skace s prijateljima. A vole i zagljivariti, oba. I povremeno ni u tome nema nista lose. Povremeno.
    od frendice maleni, rođen istog mjeseca i godine kao tvoj ide na breakdance, malo ju je jedino frka jel izvodi svakakve vratolomije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •