Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1328

Tema: inseminacija 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Bit ce da sam ja jedino sa Smiljkom zadovoljna,prema meni je stvarno bila super,mislim i dalje je.....Išli smo na IUI 10.09. Je bio postupak bez stoperice,prije toga dva utzv napravljena,IUI je odradio Mane i nakon dva dana kontrolni utzv kod S. Nakon 3 tjedna beta koja je bila 2458 i evo danas smo punih 11t zajedno. Mane je komentirao na postupku da smo za umjetnu zbog spermiograma ali ipak da moramo proći kroz IUI i da su jako male šanse da ćemo tako uspjeti. Nismo se nadali i ostali smo pozitivno šokirani. To je moje iskustvo sa MPO Rijeke.....pozzz

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj cicko87 prvotno napisa Vidi poruku
    Bit ce da sam ja jedino sa Smiljkom zadovoljna,prema meni je stvarno bila super,mislim i dalje je.....Išli smo na IUI 10.09. Je bio postupak bez stoperice,prije toga dva utzv napravljena,IUI je odradio Mane i nakon dva dana kontrolni utzv kod S. Nakon 3 tjedna beta koja je bila 2458 i evo danas smo punih 11t zajedno. Mane je komentirao na postupku da smo za umjetnu zbog spermiograma ali ipak da moramo proći kroz IUI i da su jako male šanse da ćemo tako uspjeti. Nismo se nadali i ostali smo pozitivno šokirani. To je moje iskustvo sa MPO Rijeke.....pozzz
    Vec 11 tjedana je proslo kad prije
    P.S. zato te S. voli ti si njeno malo cudo .

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Vec 11 tjedana je proslo kad prije
    P.S. zato te S. voli ti si njeno malo cudo .
    Čak sam i ja čula za Smiljino čudo
    Mada bi ja to nazvala Manetovim čudom jer koliko vidim Smilja puca inseminacije bez ultrazvuka.haha

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Čak sam i ja čula za Smiljino čudo
    Mada bi ja to nazvala Manetovim čudom jer koliko vidim Smilja puca inseminacije bez ultrazvuka.haha
    za pacijentice nama ultrazvuka prije inseminacije, ali vidi čuda ti se ultrazvučni pregledi odjenom pojave u fakturama koje šalju na naplatu u hzzo.

kako se samo usuđuju biti tako nemarni u liječenju, dok se u isto vrijeme ne libe potkradati zdravstveni fond, tj. sve nas koji u njega uplaćujemo!?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    za pacijentice nama ultrazvuka prije inseminacije, ali vidi čuda ti se ultrazvučni pregledi odjenom pojave u fakturama koje šalju na naplatu u hzzo.

kako se samo usuđuju biti tako nemarni u liječenju, dok se u isto vrijeme ne libe potkradati zdravstveni fond, tj. sve nas koji u njega uplaćujemo!?
    Bilo bi super kad bi ih netko tražio na uvid fakture iz stimuliranih postupaka..Baš me zanima što sve tamo dodaju extra..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •