Kao liječnik-specijalista trebao bi imati na umu da Wikipedia nije relevantan izvor ikakvih podataka. Jedino to si našao??
Vjeruj mi, nakon što nešto upotrebljavam 11 godina znam o učincima te tvari više od Wikipedije. A i o koloidima općenito. I o srebru kao elementu. Za razliku od tebe: kao i meni, i tebi su zatajili učinke istog u "školici". Ne bez razloga.
Btw, istraži malo terapiju karcinoma. Podaci datiraju od 1024.godine. Terapija se promijenila samo utoliko što se pacijentima sad daju i otrovi, a davno prije na Istoku "samo" ih se operiralo. Kakva to medicina unutar više od 1000 godina ne može smisliti ništa pametnije od kemoterapije???? Vjerojatno ista ona koja se rukama i nogama bori protiv konopljinog ulja, leatrila, intravenoznog C-vitamina i rosopasa. Jer je sve to jaaaako jeftino. Tvoj izbor je ostati dio toga. Moj je bio pobjeći. Oboje na njega imamo pravo.
Ne zadirem u tvoje znanje o cjepivima i prvi si kojeg bih pitala za mišljenje u vezi toga, ali nemoj ni ti zadirati u ono o čemu nemaš dovoljno znanja. Kao što sam Davoru sugerirala da se drži recepata za kruh tako ću i tebi da se držiš svoje struke u nadi da ti pomoć alternativne medicine nikada neće trebati i da nikada, kao neki tvoji kolege, neizlječivo bolesno dijete poskrivečki nećeš morati nositi bioenergetičaru (pričam o slučajevima iz prakse, ne napamet).
Moje iskustvo s homeopatskom medicinom takvo je da je liječnik-homeopata riješio zdravstveni problem mog djeteta u tjedan dana-isti onaj oko kojeg je pedijatar, nakon n mjeseci neuspješnog liječenja i mog potpunog povjerenja, kršio ruke s pogledom u nebo i pitanjem: "Što da joj sad dam???" (a poštovao je sva pravila struke-od brisa do CRP-a). Placebo kod trogodišnjaka??? Sumnjam. "Sveta vodica"?? Čak i da je-zbog iste te svete vodice moje dijete nije popilo antibiotik zadnjih 12 godina. Zanimljivo-djeluje svaki puta. Bez iznimke. Apsolutno me ne zanimaju klinička istraživanja jer vrlo dobro znamo i ti i ja kako ona nastaju i tko ih financira: važno mi je da mi je dijete zdravo. Ne bi li to trebalo svima biti važno? Liječnicima prvenstveno. No, uče vas liječiti, a ne izliječiti. Ne bez razloga.
A sad ću završiti s prepiskom. I neću je čitati sutra. Naj se ljutiti, ali stvarno me ne zanima što misliš.