Pokazuje rezultate 1 do 50 od 581

Tema: dobar, loš, zao - financije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Htjela bi samo jednu stvar naglasiti iz svojih nizozemskih cipela:
    Na stranu sada marke odjece i wc papira, privatna ili javna skola, auto ili pjeske, ono sto meni cini glavnu razliku izmedju Hrvatske i zapada je cinjenica da ovdje, ako sutra ostanem bez posla i ja i MM, ako se razbolimo, necu morati kopati po smecu. Nitko nece biti gladan ni bos.
    Stovise, nece mi ni hipoteka biti upitna.
    A imamo nula ustedjenih eura. I nemamo obitelj kao zaledje.

Isto tako, kad sam se god susrela s nekim problemima pravne vrste, imala sam osjecaj zasticenosti kao medo u Drvaru.

A nije da mi ne nedostaje Jadran.
    Posljednje uređivanje od lunja : 05.12.2014. at 14:01

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Na stranu sada marke odjece i wc papira, privatna ili javna skola, auto ili pjeske, ono sto meni cini glavnu razliku izmedju Hrvatske i zapada je cinjenica da ovdje, ako sutra ostanem bez posla i ja i MM, ako se razbolimo, necu morati kopati po smecu. Nitko nece biti gladan ni bos.

Isto tako, kad sam se god susrela s nekim problemima pravne vrste, imala sam osjecaj zasticenosti kao medo u Drvaru.

ja ovo uvijek naglašavam i navodim kao ogromnu prednost života vani naspram ovog ovdje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku

dobra si

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ovo za hipoteku ne znam, višak mi je poboldano.

tu i tamo znamo s našim vjenčanim kumom koji živi u njemačkoj (i koji od svoje plaće plaća svoj unajmljeni stan, bivše žene unajmljeni stan, djeci alimentaciju (dvoje ih je), čak i ženi je plaćao alimentaciju /nezaposlena/ neko vrijeme) načeti temu standarda ovog ovdje i onog njegovog. koji pored svega toga što poplaća od plaće - živi.

prvo, on se načuditi ne može ovdašnjoj skupoći, a drugo, smatra da dokle god si mi možemo priuštiti ljetovanje i nije tolika kriza.
    istina, ja ne znam kako bih njemu, a niti sebi, objasnila da to što ja odem na more ne znači da i ostatak godine živim u skladu s tim standardom.
    valjda mi je to ljetovanje zadnja linija obrane, mogućnost da se osjećam kao čovjek po svojim mjerilima, tipa eto, kao malo i ja negdje putujem i "mogu" si to priuštiti

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ovo za hipoteku ne znam, višak mi je poboldano.
    Naravno da ovo ovisi o hipoteci, ali nasa je rata kredita jeftinija od iznajmljenog stana puno manje kvadrature.

Plus smo imali povlasticu odgode placanja dijela kamata kao starteri. Plus je stan takav da u slucaju nuzde imamo mogucnost rentati sobu na odvojenoj etazi studentima.

Brund, brund.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •