Pokazuje rezultate 1 do 50 od 623

Tema: Izlasci u braku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

a kaj se samo savrseno izgledajuci stancaju? Kad se sjetim nasih festi i TB, nije prosla niti jedna na kojoj se netko nije pohvatao, i to npr. Tip kojeg ne znam tko bi uopce daljinskim, sa nekom kojom koja bas voli takve debile. Sve to neovisno o tome gdje su se odrzavale i koji je povod bio. Navecer je bila pijanka i dernek i sve "ostalo".

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    a kaj se samo savrseno izgledajuci stancaju? Kad se sjetim nasih festi i TB, nije prosla niti jedna na kojoj se netko nije pohvatao, i to npr. Tip kojeg ne znam tko bi uopce daljinskim, sa nekom kojom koja bas voli takve debile. Sve to neovisno o tome gdje su se odrzavale i koji je povod bio. Navecer je bila pijanka i dernek i sve "ostalo".

ne želim reći da se samo savršeno izgledajući štancaju već bi mi ova teorija još mogla imati smisla da je tamo neka hebozovna platinasta plavuša 90-60-90 na koju svi otkidaju i nadaju se nečemu, a ona je k tome i radodajka.

za sve ostalo kemije i namjere među pojedincima nije potreban TB.dapače, poslovni put, kongres, usavršavanje ili bilo što slično tome je pogodnije jer će se lakše sakriti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •