Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: Vrtić 2014./2015.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cappy, piši, reci što te muči, oko čega dvojiš. Daj neki primjer.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Cappy, piši, reci što te muči, oko čega dvojiš. Daj neki primjer.
    Npr.ovo dolje kad je teta ostavila dječicu same u sobi, ili evo friški primjer , ma sve mi je neugodno i pisati jer se radi o brisanju guzice. Jel u vrtiću normalno brisanje riti djetetu vlažnom krpom i ne posušiti, tako da gaćice i štrampice ostanu mokre i tako ostaviti dijete .Meni je to totalno neprihvatljivo a ne znam koji bi način bio dobar da to priopćim teti sa dugogodišnjim vrtićkim stažom.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    Npr.ovo dolje kad je teta ostavila dječicu same u sobi, ili evo friški primjer , ma sve mi je neugodno i pisati jer se radi o brisanju guzice. Jel u vrtiću normalno brisanje riti djetetu vlažnom krpom i ne posušiti, tako da gaćice i štrampice ostanu mokre i tako ostaviti dijete .Meni je to totalno neprihvatljivo a ne znam koji bi način bio dobar da to priopćim teti sa dugogodišnjim vrtićkim stažom.
    Cappy, daj pls pojasni kakva je to mokra krpa??, kod nas tete brišu vlažnim maramicama ili eventualno blazinicama ako to roditelji zahtijevaju, al guze 99% djece su obrisane vlažnim.

Što se tiče ostavljanja, tete ne bi smjele nikada ostaviti djecu samu, ako idu na wc može uskočit spremačica ili neka druga teta ili roditelj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •