-
Pozdrav cure, eto, da ja i sa vama podijelim svoje sumnje. Nesto mi nikako ne stima kod ove trudnoce. Tocno osjecam na kojoj se strani beba nalazi. Lezala sam u kadi i trbuh mi je lagano pulsirao...to mi je neobicno za 5 tjedana... Opcenito, ta mi je zadnja menga bila jako sumnjiva jer mi je bilo muka, cice mi se nisu pretvorile u dvije carape (sto je uobicajeno kod mojih mengi). Cak i nakon menge su bile napuhane...Konstantno sam imala pojacan iscijedak (kao u trudnoci) tako da mi je bilo tesko skuzit kad ovuliram. Na kraju sam koristila lh trakicu da skuzim jesam li u plodnim danima i bila je pozitivna. Prije mege sam napravila test na trudnocu i nisam morala cekati 5 min, odmah je pokazao pozitivno. I tako sam pocela razmisljati da sam mozda dulje trudna nego sto jesam. Isla sam googleati i ispalo je da, ako si trudna, lh test ce biti pozitivan, jer je hormon u ovulaciji prisutan i u trudnoci. Drugim rijecima, test na trudnocu nece se pokazati pozitivnim na ovulaciju, ali, ako pisas na lh test, a trudna si, bit ce pozitivan. Sad sam na 100 slatkih muka, jesam li 5 ili 9 tjedana trudna...
Jucer sam popisala lh test i pozitivan je. Dakle, ta teorija je tocna...
Ovo pisem tek toliko da znate, ako vam kasni menga a nemate test za trudnocu pri ruci, a imate lh, slobodno na njega pisnite...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma