Stranica 43 od 51 PrviPrvi ... 334142434445 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

šta je to driling??

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

koliko sam shvatila laparaskopski se buše ciste na policističnim jajnicima

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Samo da javim punkcija prosla dobro, dobili jednu js, u srijedu transfer.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Antony..bravo ..ako bude srece i ja cu na transfer sri/cet

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

blago vama curke i sretno!!!! neka bude pravi božićni poklon!!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Fuksija drzim palceve da prode sve super

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

antony34 -jedna ali vrijedna. to ti je prirodni? jeli vas bilo koliko na punkcji?

fuksija - tebi je sutra punkcija? bit će to sve u redu!

cure držite se, kitty i tebi držim fige!

ja u srijedu vadim betu.... kako ide taj protokol? izvadim betu javim gore na VV sestrama, i šta dalje?? ako je negativna može se odma dogovoriti za sljedeći postupak, a ako je pozitivna vadim opet???

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam betu uvijek javljala Alebiću, ne sestrama. Ali možda je sad drugačija procedura.
    I da, ako je pozitivna ponavljaš za 2 dana a ako nije dogovaraš se za dalje.
    Sretno u srijedu venera82 ~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

kitty tnx, ja sam imala 2 inseminacije i nisam vadila betu samo test i javila rezultat isto dr. A i odma se dogovorila za sljedeći postupak. ne zam kako to ide sa betom??

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Venera bilo je prirodnjak. Bilo nas danas tri na punkciji. A sto se tice bete ona se javlja doktorici i onda ce ona reci sta i kako dalje. Ako je negativna s doktoricom dogovoris odma za dalje.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

cure sretno!

ja nisam radila driling, ali mi je doktorica to savjetovala za drugi put.. mada se nadam da nece trebati

ja sam prvi put od 10 gonala dobila 18JS, a sad od klomifena i isto 10 gonala dobila 15js izvadjenih i jos jako jako puno sto nije vadila (kad je prestala vadit meni su na UZV izgledali kao da nista nije ni izvadila.. bas ih je puno bilo)....pa mi je to predlozila jer smatra da uz driling ne bi tako burno reagirala

mi ipak ovaj mjesec idemo u FET bila danas gore i krenula sa estrofemom.. 17-tog pregled i ako je sve ok 22-og transfer

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

venera,
    betu mozes vaditi na vv, javis se oko 8 sestrama s uputnicom i onda cekas ispred 403. Za nalaz te doktorica zove k sebi ili ako ne zelis cekati mozes kasnije nazvati, bude gotov iza 10.

Drilling se radi na merkuru, laparoskopsku se buse ciste na jajnicima, efekt traje cca 6mj.

Svima u postupcima sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

radila jutros test i negativan je, sutra još odradim službeno betu i zovem dr. za dogovor......

znam da se beta može vadit na vv, ali meni je to daleko. idem sutra vadit privatno (ne da mi se ići u bolnicu), da je pozitivna iša li rado u bolnicu, ali ovako mi se stvarno ne ide.

kada je najbolje zvati doktoricu (iza punkcije) i nju direktno zovem? zadnji put kada sam bila na FET-u ona je bila u sobi od dr. A, jeli se tamo prebacila?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Venera najbolje ti je da ju nazoves oko 11. Onda dode iz sale i da preselila se u doktorovu sobu. Zao mi je za neg test.

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

pozz
    nije me bilo od zadnjeg aiha..
    mozete li mi reci koji je broj doktorice?

prosli mjesec sam operirala stitnjacu, prvi nalaz je pokazivao dobrocudno, medjutim ipak je papilarni karcinom
    plus analiza je pokazala da imam i strumu hashimoto a ja 2x vadila antitijela i svaki put negativna
    do jucer nisam znala da je moguce imati japanca a ne imati antitjela..
    ugl kako se sada raspravlja o tome da idem opet na opr i izvadim ostatak stitnjace pa na zracenjem jodom..sto znaci prekid wb bar na godinu dana (1-2- godinu nakon zadnjeg zracenje nebi smjela biti trudna)
    pa razmisljam o ivf da mi zamrznu jajne stanice ili embrije ako je to moguce na vv i ako mi endokrinolog i kirurg dozvoli prije opr

inace trevala sam u 1 mje sljedece godine ici na prvi ivf

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ajme Mala..bas mi je zao..ne znam ti odgovor ali imam i ja slican problem..hipotireoza..antitijela negativna a tsh stalno visok ??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mala28,
    brojevi pisu na prvoj stranici ove teme.
    Mislim da je moguce zamrznuti jajne stanice, tj ne bi trebao biti problem, za onkoloske pacijente znam da spermu smrzavaju 100%

Od srca ti zelim srecu!

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ajme Mala28, zao mi je... drzi se draga! Mislim da bi trebala moci zamrznuti js...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mala28, ako budeš išla u stimulaciju, inzistiraj neka ti svakako zamrznu embrije. Oni odmrzavanje podnose daleko bolje nego jajne stanice, imat ćeš puno veće šanse s njima.
    Drž se i sretno!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo da javim da se js nije oplodila. To je to za sad odustajem od svega. Uzet cemo pauzu vjerojatno malo duzu. Svima sretno u daljim postupcima. Pozdrav.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

mala28 žao mi je, drži se, neka to što prije prođe i bude sve u redu, čuvaj se!

antony34 žao mi je, drži se i ti!

danas sam vadila betu i manja je od 1. zvala sam dr. ali je danas nije bilo gore, rekla sam sestrama za betu. sutra zovem dr. da i njoj javim i da se dogovorim za sljedeći postupak, joj danas sve nešto tužno....

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozzz.nisam vec neko vrijeme pisala al vas pratim...nemojte me osudivati sto ovo pisem....procitala sam da i nekima od Vas dr.bas i nije najbolje sjela pa si sad razmisljam kako ipak nije st var u meni samo....ovako:na prvom pregledu(nakon Alebica)mi je rekla da sam idealan kandidat da idem za njim,sto mi se i nije bas svidjelo jer i nemam 20-ak tis kn viska...i iako smo dogovorili postupak kao i prvi put kod dr.A jer je bio uspjesan,dala mi je klomifene j jer kao nije nam u cilju dobiti puno js kad imam vec jedno dijete...dobili smo 1Js i bhcg je bila 0,58..trebala sam joj javiti rez.24.11.a ja sam je uspjela dobiti tek 04.12.Sestre su super al ona mi nije nikako sjela....u slj.postupak mogu tek u 2 mj.a kad sam je pitala zasto ne u 1.jer mi ciklus pocinje oko15-og,njen odg.je bio da u prvom mj.mora dati sannsu pacijentima koji nemaju djecu...razocarana sam...nemojte se ljutiti sto sam malo duza,morala sam se malo izjadati

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

[QUOTE=tarajan;2710730]Pozzz.nisam vec neko vrijeme pisala al vas pratim...nemojte me osudivati sto ovo pisem....procitala sam da i nekima od Vas dr.bas i nije najbolje sjela pa si sad razmisljam kako ipak nije st var u meni samo....ovako:na prvom pregledu(nakon Alebica)mi je rekla da sam idealan kandidat da idem za njim,sto mi se i nije bas svidjelo jer i nemam 20-ak tis kn viska...i iako smo dogovorili postupak kao i prvi put kod dr.A jer je bio uspjesan,dala mi je klomifene j jer kao nije nam u cilju dobiti puno js kad imam vec jedno dijete...dobili smo 1Js i bhcg je bila 0,58..trebala sam joj javiti rez.24.11.a ja sam je uspjela dobiti tek 04.12.Sestre su super al ona mi nije nikako sjela....u slj.postupak mogu tek u 2 mj.a kad sam je pitala zasto ne u 1.jer mi ciklus pocinje oko15-og,njen odg.je bio da u prvom mj.mora dati sannsu pacijentima koji nemaju djecu...razocarana sam...nemojte se ljutiti sto sam malo duza,morala sam se malo izjadati[/QU
    isto tako su protekli i moji razgovori s njom, isto i za dogovor za postupak, idemo u stimulaciju pa ipak ne, da bi na kraju išli, a to za drugo dijete mi je više puta ponovila.
    trenutno sam u fazi mirovanja i čekanja i ne razmišljam o tim njenim riječima al ak nastavi i dalje to stalno spominjati definitivno ću reagirati i razgovarati s njom o tome.
    ja bi išla dr A odmah sutra da mogu.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jučer obavljen FET, sad čekamo Badnjak i betu

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Kity sretno

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

antony34 , sad tek vidim da se js nije oplodila a da smo trebale skupa odbrojavati

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Da mi smo razgovarale proslu subotu tamo iza stakla ako se ne varam

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tamo kad smo razmišljale jel bi kucale biologici ili ipak ne?
    (A moj A trčao po cijeloj čekaoni )

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Da upravo tako.

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

možete li mi reći do kada se radi na vv prije spajanja blagdana?

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Koliko sam ja shvatila, na Badnjak im je zadnji radni dan.

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hvala kitty

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure molim malu pomoć... da li se VV plaća vađenje AMH?Treba li se naručiti i kakva uputnica treba?

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ja sam bila pacijent na VV i nisam plaćala amh...pa na uputnici ti tvoj ginekolog napise da trebas napraviti amh

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ok, ako je klasična uputnica i dijagnoza N97 ok....morati ću nazvati lab da vidim da li se treba naručiti.....hvala Fuksija

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

bila danas gore.. zbilja je cudno vidjeti skoro praznu cekaonu...
    jedna punkcija u petak i to je to koliko sam skuzila..
    meni endometrij savrsen i u pon je transfer

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Bok cure ja vas dugo pratim veci godinu dana idem na vv i jos uvjek nisam u postupak ja sam ok mm ima olig.pa sad smo stigli do androloga preporucio da mmnapravi vadenje horm na rebro i pise analizu biolosko sjemena u vv pa me zanima da li je to spermiogram ili?u 2mjesec rekla doktorica da se spremam pa nezman da li mogu u postupak druge nalaze sve imam

U braku smo 10 g bez zastite

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

miuta821 -biološka analiza sjemena ti nije spermiogram nego provjera da li u ejakulatu ima kakvih bakterija,to je radio i moj suprug.nalaz ti je brzo gotov,kad to sve skupiš zovi prvi dan ciklusa
    na vv da ti kažu kada da dođeš.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

miuta, dobrodosla!

Kod kojeg androloga ide tvoj muz? Zar ne moze hormone vaditi na vv? Mikrobiologiju ejakulata moze napraviti na zavodu za javno zdravstvo ili u petrovoj.

Jeste li napravili markere na hiv, sifilis i hepatitis?

MallaPlava avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Pozdrav cure... Sretna Vam Nova i želim Vam svima da ovo bude ta godina

Zanima me da li možda netko zna kako rade na VV, odnosno, da li rade od srijede ili tek od sljedećeg ponedjeljka?
    Hvala!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pocinju raditi u ponedjeljak, 12.1.

Kad si ti gore?

MallaPlava avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

A onda ipak u 2.mjesecu. Trebala bi sutra dobit pa sam se nadala da počinju od srijede, ali zapravo sam nekak i mislila da bi moglo tak biti Ti?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam do srijede na pilulama, gore sam negdje izmedju pon i srijede, tako smo ciljali...

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hvala cure pa suprug je kod perusa u vv i on piso da mora na rebro zvalasam danas moram ga narucit na nuklearnu na rebro.budem u srjedu zvala i u vv da vidim zasto nje mu dao tamo za hormone ja sam tamo vadila.ako ne pisem kak treba oprostite jer ja sam inace samo udata u hr. Hvala vam za odgovor

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

[QUOTE=bubekica;2718196]miuta, dobrodosla!

Kod kojeg androloga ide tvoj muz? Zar ne moze hormone vaditi na vv? Mikrobiologiju ejakulata moze napraviti na zavodu za javno zdravstvo ili u petrovoj.

Jeste li napravili markere na hiv, sifilis i hepatitis?[/ QUOTE]da imamo markere i ejakulat u i sve a sad tek mi traze vadenje hormone mm.

MallaPlava avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam do srijede na pilulama, gore sam negdje izmedju pon i srijede, tako smo ciljali...
    Ajde držim fige pratit ću situaciju pa se obavezno javljaj!!
    Ja se nekako tješim da je sljedeći mjesec bolje vrijeme za postupak zbog nekih drugih stvari..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj MallaPlava prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde držim fige pratit ću situaciju pa se obavezno javljaj!!
    Ja se nekako tješim da je sljedeći mjesec bolje vrijeme za postupak zbog nekih drugih stvari..
    Nama je ovo zadnja sansa u hrvatskoj, em je zadnji stimulirani preko hzzo, em selimo van.

MallaPlava avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Nama je ovo zadnja sansa u hrvatskoj, em je zadnji stimulirani preko hzzo, em selimo van.
    Ma onda nema sumnje da će upaliti sretno draga!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bubekice,svu srecu svijeta vam zelim,sa u novu zemlju odes sa mrvom/mrvama u busi

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekice,svu srecu svijeta vam zelim,da u novu zemlju odes sa mrvom/mrvama u busi
    Debeli veliki potpis

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •