Stranica 19 od 25 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a zato jer mi stalno iskače na fejsu. eno, sad je i index objavio.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U vezi anketa, ajde baš me zanimaju rezultati. OK, Roda je treća, ali koji su to brojevi?

Npr. jel' za Rodu čulo 67 od 100 ljudi ili 6? (za Gong 10, a za druge 8 )

(zašto me zanima, zato što u svom svakodnevnom životu imam osjećaj da je Roda internetski fenomen)

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ne volim kad se piše takvim tonom
    sadržaj teksta postaje nebitan, u prvi plan iskače samo bezobrazluk i nadmenost i jako me to iritira
    iako se ne slažem sa svim za što se udruga zalaže, takav tekst ne doživljavam i ne shvaćam ozbiljno

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    U vezi anketa, ajde baš me zanimaju rezultati. OK, Roda je treća, ali koji su to brojevi?

Npr. jel' za Rodu čulo 67 od 100 ljudi ili 6? (za Gong 10, a za druge 8 )

(zašto me zanima, zato što u svom svakodnevnom životu imam osjećaj da je Roda internetski fenomen)
    Pa pitaj ljude iz okoline da ti nabroje pet udruga pa ćeš potvrditi ili nećeš svoje osjećaje iz svakodnevnog života.
    Neću stići danas to tražiti....

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Oh pa ne moraš danas, a niti uopće, nije da ću poginuti ako ne saznam te brojke, netko je spomenuo da postoje, pa rekoh - zanimljivo bi mi ih bilo vidjeti.
    A moj osjećaj iz svakodnevnog života se i temelji na ljudima iz moje okoline, kaj ne.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Autorica teksta je V. Rudan wanna be.
    Ali ne shvaća da joj fali i humora, i britkosti, a vrlo vjerojatno i inteligencije
    Roda se tu našla jer se taj paket može prodati...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

u zadnje vrijeme meni se čini da je roda jako vidljiva u javnosti.
    recimo ova akcija "prekinimo šutnju", pa onda oko MPO...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mene isto iživcirala autorica teksta zato što se ne želi informirati uopće o stvarima po kojima pljuje u blogu npr. zašto ne koristiti klokanicu, ili bespelenaštvo (iskreno ni ja to ne kužim al ne bih zbog toga pljuvala po tome)

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

JA RODU I RODE!
    Tekst mi je , a dotičnu gospođu, oprostite na izrazu, nabijem na lepog!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ajd da se i ja ukljucim buduci je s index-a text prenijelo dosta moji prijateljica.
    to su redom pametne, obrazovane mlade majke, koje su se, ocito po necemu prepoznale u tekstu.
    meni je tekst ogavan, da se blago izrazim.
    mislim da problem lezi u tome sto mi "iznutra" imamo drugaciju percepciju rode, on onih "vanjskih".
    a i stalno je tu problem razlikovanja udruge i forumasica, koji meni ide grozno na zivce.
    nisam u tematici dojenja i bezpelenastva, ali s apekta mpo mogu reci da dosta cura iz cekaone zazire od rodinog foruma - sto zbog zelje da sto manje znaju sto zbog toga da ih se na forumu "ne popljuje" - tako naime vecina dozivljala dijeljenje savjeta.

isprike na nepovezanom toku misli...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bubekice, nisam se nacekala u cekaonicama, ali imam iskustva u rl sa korisnicima mpo
    i ono sto sam ja vidjela da one koje nesto znaju o mpo (a ako si u tome, mislim da stvarno trebas biti informiran) imaju i dobro misljenje o Udruzi
    a oni koji nemaju blage veze (ono, ne kuze sto je aspiracija, a sto transfer, o drugome da ne pricam) i nemaju bas dobro misljenje o Udruzi
    ne kazem da je tako uvijek, al uglavnom, bar iz mog iskustva
    i ne kuzim to, ako neces savjete, koji vrag hoces?
    stvarno ne mogu shvatiti kako netko tko je u mpo vodama ne cijeni rad Udruge na tom podrucju

pa tko zna bi li moje tri djevojcice bile pored mene da nije bilo savjeta iskusnijih forumasica i lavovske borbe Udruge

bemti, moram se vec jednom uclaniti

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Oko sebe imam dosta frendica i poznanica koje su Roda đir i imaju pozitivno ili neutralno mišljenje o Rodama.
    No, često se susrećem upravo sa stavovima koji su slični ovima u članku i to najčešće kod onih mama koje se zbog svojih izbora u majčinstvu zbog Rodinog djelovanja osjećaju ugroženo. To su klišei, ni mi nismo bile dojene/gledale smo tv/nismo se vozile u AS itd. pa što nam fali. Jedan dio njih lijen je uopće pogledati što i kako Roda radi pa se izvlače na neodgovorno rađanje doma, jedenje posteljice, bespelenašenje... Baš sam nedavno imala razgovor sa frendicom koja je prilično obrazovana, više manje je s obje curke radila gotovo sve što i ja, ali Rode ne može smisliti.
    Ako su to osobe do kojih mi je stalo (poput nje) ili mislim da se isplati razgovarati, onda krenem objašnjavati, a osim toga, i ja sam Roda pa sam, eto, na jednokratnim pelenama, cijepim, rodila sam u bolnici i sl.
    Međutim, mnogima u okolini i ja sam ekstrem - dojim (blago tebi kad imaš mlijeka, ovo ponovo posvuda slušam!!!!), nosim, nema tv-a za bebe, zdrava dohrana i samohranjenje itd. E, da, i čitam. A to je isto ekstremno jer sve što trebaš znati znaju već tvoja starija sestra, majka ili baka, ili susjeda....

U biti, nisam ništa novo rekla, ali nikad nisam forumašila na ovu temu pa si malo dajem oduška.

Eh, da, na FB-u sam lajkala Klokanicu. Povremeno virnem u komentare. Ajme, čega tamo ima.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

u medjuvremenu sam kontaktirala jednu od prijateljica koja je clanak podijelila, veli ona da joj je tekst bio zanimljiv osvrt na trendove u drustvu, malo drugacije razmisljanje i da nema nikakvih losih iskustava s rodom....

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    ... a osim toga, i ja sam Roda pa sam, eto, na jednokratnim pelenama, cijepim, rodila sam u bolnici i sl.
    Međutim, mnogima u okolini i ja sam ekstrem - dojim (blago tebi kad imaš mlijeka, ovo ponovo posvuda slušam!!!!), nosim, nema tv-a za bebe, zdrava dohrana i samohranjenje itd.

....
    Zasto bi morala biti u platnenima? Ili ne cjepiti (ali to je jevnozdravstvena tema).
    Po meni je to sve STVAR IZBORA.
    Ako se osjecaj ugrozeno jel ti se nesto namece, kao npr porodjaju u bolnici (ili kod kuce), onda (valjda) osobe imaju zelju pobuniti se.
    Mozda ta osoba ima osjecaj da je pritisnuta biti idealna majka (ma sto to znacilo!), a ne uspjeva dostici ideal (koji je njoj u glavi).

Recimo, i meni idu na zivce neki savjeti i kometari, i znam zasto. Jer su meni nedostizni, meni neostvarivi, meni neprihvatljivi. Promjer je attachment parenting. Za mene je to nesto najljepse kako roditelj moze odgajati svoje djete. Ali osobno mislim da ja to nisam u stanju, bar ne na nacin kako sam ja zamislila da bi to trebalo biti. Moj parentinhg style je neka modifikacija vise nacina i vrsta parentinga, koja najbolje pase mom nacinu zivota, mom stavu o drustvu itd.
    Ali kad netko kaze da je neprihvatljiva Faber metoda (jel tako naziv za ostaviti djete da place ako ga se uci spavati sam?) ili da je neprihvatljivo radjati kod kuce (nositi platnene ili bespelenassiti) to mi je totalno ista razina argumentacije!
    Za neke roditelje i djecu funkcionira jedno za druge isto to nikako ne funkcionira. I jedno i drugo sigurna sam nema nikakve posebne negativne implikacije na djetetov dusevni razvoj. Dok god je voljeno, njegovano i zelje i potrebe su mu zadovoljene.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto bi morala biti u platnenima? Ili ne cjepiti (ali to je jevnozdravstvena tema).
    Po meni je to sve STVAR IZBORA.
    ako objašnjavaš meni, meni je to jasno. ja pokušavam njima objasniti da Roda nije uniformna sekta pa navodim primjer na način da ga razumiju.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

joj, ovakve teme na ovom forumu su bile puno zanimljivije kad su pisali neki, ajmo tako reć, živopisni nikovi

inače, prije kojih, majko moja, sad je već 7-8 godina, kad sam došla na forum, imala sam sličan dojam kao ova. pa i slične postove sam pisala. ne tako agresivne, al sadržajno tu negdje.

sad uopće nemam takav dojam. ne sad, nego već duže vrijeme. štaš, čovjek uči dok je živ

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Članak bezveze, autorica bezveze. Vjerovatno u pms-u pa se lufta preko Roda. Količina frustracije koja naprosto vrišti iz svakog napisanog slova upravo svjedoči o hormonalnom dis-balansu dotične.
    Needucirana i poprilično ograničenih argumenata.
    Tko je dotična, a da bi se uopće itko ( osim neprijateljski nastrojenih majki ) obazirao na njene riječi???
    Ne kužim...danas svaka šuša ima šansu sebe nazivati spisateljicom ( pa tako i ja ), ali kad pobrkamo dozu ironije s hejtanjem i to neargumentiranim ili loše argumentiranim hejtanjem, onda smo fakat i niže od osoba koje danas dobivaju Kiklope, Mamute i ostale - te za svoja književna ostvarenja.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    ako objašnjavaš meni, meni je to jasno.

A sta mi tu jedna drugoj pricamo. Totalno bezveze. Treba pisati komentare ispod autoricinog bloga (ili sto je vec)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dajte ne budite lude sa pisanjem komentara ispod bloga!
    pa zeni blog nitko nije niti procitao do ovog zlocestog clanka.
    niti je ikad kakav komentar imala.
    jos ce pomisliti da joj pisanje nesto valja ako se bude puno komentiralo.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

najgluplja stvar koju sam ja čula protiv Roda:
    u zaraznoj na dječjem odjelu mi je sestra rekla doslovno ovo: " joj noćas smo imali gužvu, 8 prijema, djeca povraćaju i sa proljevom, a roditelji ne žele infuziju. To su valjda te Rode!"
    eto - Rode protiv infuzije

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    najgluplja stvar koju sam ja čula protiv Roda:
    u zaraznoj na dječjem odjelu mi je sestra rekla doslovno ovo: " joj noćas smo imali gužvu, 8 prijema, djeca povraćaju i sa proljevom, a roditelji ne žele infuziju. To su valjda te Rode!"
    eto - Rode protiv infuzije
    Ova je fakat dobra.
    Ako je i postojala akcija " rode protiv infuzije" nisam sudjelovala.

Mozda je i Roda kriva zato sto su nam plasirali kredite u svicarcima ?
    Posljednje uređivanje od sirius : 23.01.2015. at 16:18

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Dajte ne budite lude sa pisanjem komentara ispod bloga!
    pa zeni blog nitko nije niti procitao do ovog zlocestog clanka.
    niti je ikad kakav komentar imala.
    jos ce pomisliti da joj pisanje nesto valja ako se bude puno komentiralo.
    to je bila sala (za pisanje po blogu).
    a osim toga, ima cijela znanost kako ljudi (ne)mijenjaju svoje stavove i zasto. neko piskaranje Roda sigurno ne bi urodilo nikakvim "plodom"

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hah...meni je bio zanimljiv komentar sestre u rodilistu kada je mama skroz iscrpljena, sise pune mlijeka, pokusava se izdojiti jer je bebica prepospana i moli sestru da ju uzme na 20-tak min cisto da se zena sredi a sestra joj odgovara: beba mora biti s vama, sta ces to su ti te Rode krive Pa i ja bih mrzila te "Rode"...
    Ali salu na stranu, ja osobno nisam niti dozivjela niti procitala da su savjetnice ili clanice svisoka se obracale majkama koje su trazile savjet pa pretpostavljam da je krivac ne poznavanje razlike izmedu udruge i foruma. Udruga ne moze odgovarati za svaku forumasicu i njeno napisano slovo. Za clanove moze.

U nasoj udruzi se djele opomene za svako ponasanje/javne istupe koje nije u skladu sa statutom udruge, nakon toga ide izbacivanje.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Gljupost gljupost!
    Kao prvo nekulturna je.
    Kao drugo, vjerojatno piše na temelju svog iskustva i još par svojih isfrustriranih frendica. Vrlo vjerojatno nije baš inteligentna da razluči što i kako funkcionira na forumu, da forum nije udruga, da se prijavi i baba Vanga i tipka šta `oće.
    Pročitala sam to jučer, cijeli tekst, baš mi ga je bilo i ružno i žalosno u isto vrijeme za čitati.
    Njoj očito postoji samo crno i bijelo, nema šarenila, nema tonova, nije njoj takvoj lako....

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kad sam se izdajala prvih 1-2 mj. nakon poroda jer mala nije htjela uopće sisati, pedijatričina je sestra konstatirala da se bezveze mučim za tih 20-30 ml i da su mi sigurno Rode rekle da nastavim .

Trebalo bi sastaviti popis "Rodinih" prekršaja .
    Posljednje uređivanje od čokolada : 23.01.2015. at 17:59

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

https://www.youtube.com/watch?v=Me9yrREXOj4
    jedan zanimljivi video....

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Članak je bezveze, ali se slažem s dijelom oko adpatiranog mlijeka. Bezveze mi je da je razgovor o adaptiranom zabranjen na forumu. I ne mislim da bi to ugrozilo prodojeći stav udruge. I moram priznati da su mi čudni komentari "nismo educirane za to", ili "imaš uputstva pa pročitaj".

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo lidać.
    Ovaj video kao naručen na temu

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ahahaha,otkidam na drug free pool & dolphin assisted birth.....

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Na Rodinom forumu se raspravlja o temama roditeljstva za koje se Rode zalažu. Nekome je to super,nekome ne, to je čisto stvar izbora. Uostalom, i piše u upozorenjima da je sve informativno a ne edukativno (osim informacija na službenoj stranici Rode ili onih koje daju administratorice pojedinog foruma) jer gdje bi pobogu došli da svaki post istražuju do u detalje.

Što se tiče adaptiranog-ja sam zvala rodin telefon i apsolutno sam dobila OK savjet po pitanju korištenja forume i mm, i kako se skinuti. Dakle, nije istina da je ne smije pričati o ad-u,ali je besmisleno pitanje koje je ad najbolje ako se članice zalažu za dojenje. Da se ode u tu raspravu,s vremenom bi netko mogao protumačiti da Rode kompromitiraju svoj stav, a to bi onda opet povuklo drugačije rasprave.

Na žalost ili na sreću, Rodin forum je jedino i ponavljam jedino mjesto gdje sam mogla dobiti korisne savjete u vezi raznih aspekata roditeljstva, gdje sam riješila razne nedoumice i opet se nisam držala svega kao pijan plota. I ne smatram se Majkom, nego ženom koja pod raznim okolnostima daje najbolje što može za svoje dijete.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

znatiželjke
    mislim da smo pričali o godinu ranijem ili kasnijem izvještaju, ali whatever

http://zaklada.civilnodrustvo.hr/upl..._ivo_pilar.pdf
    stranica 17

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije jasno zasto vi uopce dajete vaznost tako necemu. Zena ima misljenje, ima medij i koristi ga. Ko vama brani da napisete svoj blog s drugacijim misljenjem?
    Osim toga autorica je i pohvalila neke projekte.
    A i ivarica i krumpi su napisali kako kotiramo po anketi.
    Ja dajem važnost tom tekstu jer mi je stalo i zato jer mi je Roda prirasla srcu. Iako nisam Roda, nego samo forumašica, i iako su mnogi moji stavovi dijametralno suprotni Rodinim stavovima, nikada se na forumu nisam osjetila nepoželjnom, manje vrijednom ili neprihvaćenom zato jer je moje roditeljstvo drugačije. Dapače, ovdje sam uvijek dobila samo pomoć i koristan savjet, a da ne napominjem koliki mi je gušt pisati i raspravljati (nekad se i posvađati he he) sa ostalim forumašicama, bez obzira na to slažemo li se ili ne slažemo. Zato mi je stalo. I ne bi mi bilo toliko žao, da taj tekst nije našao svoj put do šire javnosti (Index), čime se stvara totalno iskrivljena slika o Rodi.
    Ok draga ženo, ne slažeš se sa Rodinim stavovima, onda odi na drugi portal ili argumentirano iznesi svoje izlaganje. Pisati o dokonim čudakinjama, ženama bez duha, ženama kojima je jedina svrha postojanja njihovo dijete... Mah.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

boli nju briga za osobe koje se na ovom forumu dobro osijećaju, boli je briga za rodine stavove...
    ma dajte molim vas! da je htjela mogla je pročitati. ili je pročitala a učinilo joj se zgodno iskoristiti rodu.
    sve što je napisala, napisala je samo zbog svoje osobne promidžbe!
    ako sam protiv nečega ili nekoga imat ću puuuno sljedbenika. međutim to ne znači da ja i moj sljedbenik imamo išta zajeničko ili da znamo za što jesmo.
    epp.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

"mogle bi katkad nešto i pročitati"
    dovoljno

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja dajem važnost tom tekstu jer mi je stalo i zato jer mi je Roda prirasla srcu. Iako nisam Roda, nego samo forumašica, i iako su mnogi moji stavovi dijametralno suprotni Rodinim stavovima
    Točno to.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

momentalno visim na receptima.

i to mi je momentalno najbolji dio foruma.

istina je da je sam malo frustrirana s nekim forumašicama koje su bolje domaćice od mene, ali pokušavam proširiti svoje granice

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

istina je da je sam malo frustrirana s nekim forumašicama koje su bolje domaćice od mene, ali pokušavam proširiti svoje granice
    legendo
    a priznaj da te dotukla sasa

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

je. strašno nešto.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

znala sam

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

Meni ja tvoj topic na receptima jedan od drazih.
    A i dalje me ova teta ne dira, ni kao rodu, ni kao forumasicu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da se uozbiljim, eto teta ima svojih 15 sekundi slave, bacila hejt i ima posjećenost na blogu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nisma čitala članak jer bih se vjerojatno uzrujala.

Samo ću reći da nije bilo naših curki na MPO i naših kavica ja bih puno teže podnijela našu borbu s neplodnošću.
    i još jedno ima liječniak koj iitekako simpatiziraju Rodu: evo dr. Radončić, sa smiješkom simpatiziranja je komentirao moje stavove, rekla sam mu da sve to što znam, znam s foruma.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.01.2015. at 00:17

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mene je Roda spasila u danima trudnoće, sve savjete tražim na forumu jer znam da ću dobiti iskren odgovor ali osobno me zasmetalo i zabolilo isto nemogućnost rasprave o AD-u. Znam, znam, Udruga promiče dojenje, ali meni je bilo dosta mog jada što ne mogu dojiti i onda mi to još netko podcrta na forumu onako da zapamtim da je dojenje najbolje za dijete...eto, zabolilo me, da ne pričam o sloganu "Nedojenje ubija". To je bilo ružno za mene osobno.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni se baš sviđa taj post na bzazz blogu o Majkama s velikim M

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

meni se cini da tu ima elemenata govora mrznje. Sto je zakonski u drzavi ovoj kaznjivo. Znate kome se trebate obratiti.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja mislim da većina forumske populacije ne podupire Rodin službeni stav o mnogočemu, i to mi se čini zdravim. Nezdravim na forumu mi se čini da se o nekim stvarima ne može pisati. Naime, postoje teme gdje se naširoko raspravlja o problematičnoj djeci u 1. razredu osnovne, iako nismo svi psiholozi ni defektolozi po struci, a ne smije se otvoriti tema o adaptiranom mlijeku. Roda podupire dojenje, a ne hranjenje formulom, ali kako se od tog podupiranja došlo do zabrane tema o formulama, meni nije jasno. Osobno sam dojila svo troje djece, i nikad nisam dodavala formulu, tako da ne govorim iz neke vlastite pozicije. Uistinu vjerujem da ako Roda na svom forumu progovara o nasilnom ponašanju prvoškolca, to nikako ne znači da podržava nasilje među djecom. Jednako tako, kad bi se razgovaralo o ad, ne bi se moglo zaključiti da se takva prehrana preporuča. Svejedno, vjerujem da je Roda odlična udruga, i da je doprinijela na mnogo mjesta. I da kritiku, čak i kad nije argumentirana u potpunosti, ni dobronamjerna u potpunosti, treba čuti i o njoj promisliti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Casa, ti se salis da ne znas zbog cega se na ovom forumu ne govori o markama adaptiranog mlijeka ?
    cini mi se nevjerojatno da netko tko ima toliko postova nije procitao pravila istog, pa onda razlog zasto se ne gorovi o markama formule se cini kao neki presuceni tabu. : zbunj:

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Casa, ti se salis da ne znas zbog cega se na ovom forumu ne govori o markama adaptiranog mlijeka ?
    cini mi se nevjerojatno da netko tko ima toliko postova nije procitao pravila istog, pa onda razlog zasto se ne gorovi o markama formule se cini kao neki presuceni tabu. : zbunj:
    Nitko ne traži da se govori o markama, nego o hranjenju sa AD-om, bez obzira na marku.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nisam mislila na marke mlijeka, kao što se u temama u našoj školi u 1b jedan smeđi mali tuče ostalu djecu ne govori u kojoj je to školi ni kako se taj smeđi zove. Ali, ako netko tko ima toliko postova ( a ima vjerujem mnogo ljudi koji imaju mnogo više postova od mene a koji slično razmišljaju) ne razumije zašto se majka koja se liječi od neke teške bolesti i ne smije dojiti misli li se liječiti, ili pak, neka koja, iako sve žene imaju mlijeka, ipak mlijeka nema i loše se osjeća zbog toga, ne može na forumu požaliti se, zatražiti savjet i dobiti riječ ohrabrenja u nedojenju, savjet u odabiru proizvoda kojim će hraniti vlastito čedo kad ne može drugačije... Kako se na temi dohrane dijele razni svajeti i recepti, pa i marke se spominju... Mislim, ja ozbiljno ne vjerujem u maksimu: Cilj opravdava sredstvo.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A i da smo se Deadi i ja složile, pa to govori da nije tako luda argumentacija strane koja misli da bi se o tome moglo govoriti na forumu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •